Race Driver GRID : Play ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Hrávate GRID aj ONLINE ?

ano
38
51%
nie
36
49%

Celkom hlasov: 74

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

urcite to cheatri nebudu proste to vedia aj ja ti dam milion za par sekund.
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

no aj keby, ale neviem neviem ci niekto da presne "999 999" po piatich sekundach, tomu neverim. ked ja dam nejakych 20 000 :D
->slavo<-
Addict
Addict

to je prehnane tych 5sek.

neviete mi niekto helpnut ?
Mam problem ze odkedy som nahodil ten patch tak mi zacinaju blbnut drifty bud sa mi ani nepusti zavod. alebo ma vyhodi z hry a vyhodi mi chybu .

Vyskytol sa problém s aplikáciou GRID.exe, a preto je ju nutné ukončiť. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.

vzdy mi drifty isli normalne . driftujem asi najviac v hre . a to co chcem hrat nemozem nema niekto podobny problem ?

Problem vyrieseny dal som znova Crack Od REloaded a vsetko ide .okrem zvuku
ako opravit ten zvuk v hre? aj ked prepnem hardware aceleration On alebo OFF
zvuk je stale taky zblbnuty . ked som instaloval hru prvy krat stacilo iba prepnut ale teraz uz ani prepinanie nepomaha . poradte niekto .
Y.ves
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Y.ves »

Čus, hrajete ten GRID pravidelně a kde teda (hamachi, private ve hře)? Hraní na public serverech je o nervy, snažim se jezdit čistě a férově, ale tam se to moc nevyplácí, tak sháním nějakou bandu, se kterou bych jezdil soukromě a šlo by spíš o dobrej pocit ze závodění než destruction derby :)
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Hranie na renked serveroch je super, človek musí natrafiť na partiu ktorá sa naozaj snaží jazdiť fér a nebúrať naschvál. Zbieram o dušu experience points, ale niekedy sa stane, že jeden deň dohrám na druhý spustím a mám menej bodov ako som skončil. Stretol sa niekto s takýmto niečím ?
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

xbarney napísal:Hranie na renked serveroch je super, človek musí natrafiť na partiu ktorá sa naozaj snaží jazdiť fér a nebúrať naschvál. Zbieram o dušu experience points, ale niekedy sa stane, že jeden deň dohrám na druhý spustím a mám menej bodov ako som skončil. Stretol sa niekto s takýmto niečím ?
ja hravam tiez na ranked sevreroch, mne sa dnes stalo ze som stratil vsetky experience pointy, ak by si chcel mohli by sme nekedy zajazdit
->slavo<-
Addict
Addict

nezahrame ? dnes som si celkom fajn zahral nissan cup a bolo tam 6 SLovakov. neskor sa to zmenilo na destuction derby a to boli totalky :lol: :)

Pre tych co to este nehrali online . staci si stiahnut patch 1.2. a mozte zacat. 8)
erik164
Novice
Novice

Re: Race Driver GRID : Play ONLINE

Príspevok od používateľa erik164 »

zahra niekto???
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Dnes som po dlhšom čase dostal chuť si zahrať grida, po zadaní mena a hesla v multiplayeri namna vybehla hláška že sa nemôže napojit. Hodil som tú hlášku do gúglu a skoro mi vypadli oči :shock:

Codemasters z dôvodu veku hry (2007) zrušili multiplayer! Toto je podľa mňa niečo nechutné, človek si zaplatí za hru a oni mu o pár rokov zrušia muliplayer (ktorý hralo veľké množstvo ludí). A to je určite len čistá vypočítavosť pred uvedením gridu 2...
Takže podobný krok môžeme v najbližšej dobe čakať aj u Dirt2.

Codemasters umna klesli veľmi hlboko. Na koncového spotrebitela sa v hernom priemysle úplne serie, hlavne že ryžujú
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja som to isté zažil v lete, keď som dostal chuť na Grida... Čo sa MP týka tak jednoznačne najlepšia racingovka, sranda ako sviňa, stabilný a super spravený MP, a potom toto. Barbarstvo.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Mysliet si, ze servery vypli aj ked MP u GRID bol nadalej velmi a hravany, je tiez mimo.
Kolko rokov od uvedenia hry, by si nutene udrziaval servery a pre kolkych ludi? Ono to totiz vsetko nieco stoji, a ked MP u hry po dlhom case od vydania hra na celom svete 100 ludi, tak je to zalostne malo.
Ak im teda nieco chces vycitat, tak im vycitaj, ze u hry nepouzili dedikovane servery (ako maju napr. MP hry od VALVe).
->slavo<-
Addict
Addict

Neostava nam nič ine ako len hru hrat cez hamachi :( , fakt škoda toho MP , ale na cracknutej hre hralo MP viac hračov jak na Originalkach a tam bol hlavny problem si myslim . Keby zrobia lepšiu ochranu ludia by si kupili originalky a potom by možno ten mp ešte nehali no už je neskoro .
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

KoCi napísal:Mysliet si, ze servery vypli aj ked MP u GRID bol nadalej velmi a hravany, je tiez mimo.
Kolko rokov od uvedenia hry, by si nutene udrziaval servery a pre kolkych ludi? Ono to totiz vsetko nieco stoji, a ked MP u hry po dlhom case od vydania hra na celom svete 100 ludi, tak je to zalostne malo.
Ak im teda nieco chces vycitat, tak im vycitaj, ze u hry nepouzili dedikovane servery (ako maju napr. MP hry od VALVe).
kde si tých 100 ludí zobral? Problém bol ten že hra neinformovala o aktualizáciách, a teda najviac ludí hralo s povodnou 1.0 najmenej na 1.2 a dosť ich hralo aj na poslednej 1.3. Stačilo že by sa mohlo hrať vždy iba na najnovšom patchi a hneď je tých ludí vela naraz.

A okrem toho mi to nepríde ani legálne, aby odobrali polovicu hry (v mojom prípade dokonca celú lebo zo singlu som neprešiel za tie roky nič) za ktorú si človek zaplatí a to aj napriek tomu že hra sa stále predáva. Na to mali skôr myslieť a pekne aj ludí informovať pred kúpou že hru podporujú iba na XY rokov

Stačilo častejšie dávať na steame nejakú poriadnu zlavu, a hned sú desiatky tisíc nových hráčov. Ale ako vravím, podľa mna to je len prešpekulovaný ťah, odstavili hráčov, servery použijú na MP u gridu 2 čím ušetria pekné peniaze, a vedia že tí čo hrali prvý grid tak si v abstáku dvojku hned kúpia.
A okrem toho som nejaký rok dozadu skúšal MP u hry nfs hot pursuit (pôvodný starý) čo je hra o nejakých 6 rokov staršia a multiplayer stále fungoval (aj keď ho hralo vtedy asi iba 10hračov).

A s dedikačmi maš uplnu pravdu, už si žiadnu hru bez nich nekupim po tejto skusenosti
KoCi
Darca
Darca

Dunlop - 100 ludi som uviedol len pre ilustraciu :) Pointa bola ta, ze po nejakom case, co popularita MP u hry klesa a s nou aj pocet aktivnych hracov, sa to jedneho dna dostane do bodu, kedy nema vyznam servery dalej udrziavat. A preco popularita MP klesa? Lebo su stale novsie a novsie MP hry na podobny, ci uplne rovnaky styl a hraci maju vo zvyku migrovat k tomu najnovsiemu.
Sam hovoris, ze si dostal chut na GRID po dlhsom case. Kolko dalsich hracov dostane na GRID chut po akom dlhom case? :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Pozri sa trebars na staručkú 1.6ku, stále je obrovský nával nových a nových hráčov. To isté mohlo byť aj pri gride (síce v menšom samozrejme), stačilo dvakrát do roka dať 80% zlavu na steame. Aj by zarobili, a aj by naplnili MP.

A hej, je plno podobných hier, ale žiadna nesiahala v MP ani teraz s odstupom času gridu ani po členky. to je smutná skutočnosť
KoCi
Darca
Darca

CS1.6 neporovnavaj, to je hra, kde keby zrovna polovica jej hracov nahle umrela, stale ma vysoku hravanost, lebo je v tomto ohlade dost unikat, ktory nema priamej konkurencie ani z pohladu jej nastupcu :) (pre skalnych). +fakt, ze tiez jej dost pomahaju dedikovane servery.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Ok, tak skusim inak...
Toca race driver, čo je vlastne predchodca gridu od rovnakych vyvojarov... Pokiaľ viem, multiplayer funguje stále bezproblémov...
Ako je to možné? Ako som vravel, podla mna to je cielená (špinavá) taktika...
Pao
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pao »

prosim Vás chcem si s kamošom zahrať tuto fajn racingovku poradíte ako na to? cez Hamachi pri zalozein lan uctu to nejde
lekoklatik
VIP
VIP

Re:

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Pao
Kibo napísal:hrame online, cez hamachi to nejde vobec. a riesime neustale problem, ze sa podari napojit iba par ludom. najprv sme mali problem, ze neslo vobec, nech spravil hocikto, potom som spravil ja a islo nam to vsetkym styrom co sme sa dohodli, na druhy den nas bolo viac, co sme chceli hrat, ale uz sa ku mne napojili iba dvaja... Som zvedavy ci to pojde dnes :)
Pao
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pao »

no Online funguje len na originálke ze
Napísať odpoveď