Samsung Galaxy Ace

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Rickyboy
Amateur
Amateur

Samsung Galaxy Ace

Príspevok od používateľa Rickyboy »

Dobrý deň,

u môjho mobilného operátora som si zakúpil Samsung Galaxy Ace. No problém je v tom, že z môjho PC neviem do mobilu nič skopírovať, či už fotky alebo videá alebo hudbu. Stiahol som si aj aplikáciu Kies, ale nepomohlo mi to, keď sa cez ňu pripojím na telefón, tak mi zas ignoruje moju pamäťovú kartu. Pri prvom použití mi normálne nainštalovalo software z telefóna, lenže aj tak to nejde. Poraďte mi, prosím, čo mám robiť.
Za odpoveď Vám vopred ďakujem,..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Samsung Galaxy Ace

Príspevok od používateľa guess.whoo »

v nastavenia-bezdrotove siete mas moznosti USB a tam si pred zapojenim mobilu k pc zvol, ci ti ma pripojit mobil ako mass storage alebo na kies
Rickyboy
Amateur
Amateur

No ja tam nič také nemám, v nastavení bezdrotového pripojenia mám zdielanie pripojenia USB, ale tam mi píše že nie je pripojené žiadne USB a keď to pripojím a zafajknem žiadna zmena.Ani stopy po pripojit mobil ako mass storage alebo na kies
Teraz najnovšie keď pripojím mobil k PC, tak mi ho ani nenájde..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nemozne :D
nastavenia-bezdrotove pripojenie a siet-nastavenie usb
samozrejme nastavuj ked mobil nie je pripojeny
Rickyboy
Amateur
Amateur

napíšem ti všetko čo tam mám ok? Šiel som: nastavenia: bezdrotové pripojenia a siete: a tam je toto:
letový režim,nastavenie siete WiFi,nastavenie Bluetooth,Zdieľanie prip. a pren.prís.bod, nastavenie VPN,mobilné siete.

To je všetko, nikde tam nie je nastavenie usb. :P
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a ked pripojis telefon k pc a potiahnes hornu listu dole nemas tam moznost pripojenia?
Rickyboy
Amateur
Amateur

Keď spravím to čo si napísal, je tam: wifi, BT, GPS, zvuk/vibrácia a automatické otáčanie a pod tým dole je že: USB pripojené - telefon je pripojený k PC cez USB. Ťuknutím skopírujete súbory..
No lenže keď sa aj napojím na Kies a pripojí mi telefón, aj mi ukáže že tam je pamäťová ale keď chcem kopírovať niečo, stále píše, že nedostatok miesta. A pritom tá pamäťovka je nová, pribalená k telefónu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a ked kliknes na "tuknutim skopirujete subory" neda sa ti na nu kopirovat? vtedy by ti mal pc vyhodit okno ako ked pripojis USBcko
Rickyboy
Amateur
Amateur

Myslíš kliknúť na to v Kies-e? Akákoľvek snaha o skopírovanie niečo na telefón mi vypíše, že nedostatok miesta.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nie, ked pripojis USB kabel na telefon a potiahnes dolu to menu, mas tam to "tuknutim..." - ked na to tuknes mal by ti PC vyhodit take okno ako ked pripojis k PC USB kluc
Rickyboy
Amateur
Amateur

No v My Computeri mám novú jednotku, (H:/) čo sa mi vždy objaví, keď pripojím mobil, ale do nej sa mi nedá vojsť, vypisuje, že vložte disk do jednotky H. A keď už sa tam nejakým zázrakom dostanem, tak ani tak tam neviem nakopírovať nič - znovu nedostatok miesta.
Keď som pripojený, je tam že: Pripojiť ukladací priestor USB - kliknem na to, potom mi píše, že ukladací priestor sa používa, a jedine môžem vypnúť pamäť USB... Vtedy mi vyskočí to okienko, ale všetko je plné, nič sa tam nezmestí.. no ja tam nič nemám.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a da sa ti nejakym sposobom sformatovat?
alebo ju skus vybrat a ak mas doma nejaky adapter na micro sd kartu tak ju skus pripojit cez citacku kariet k PC a co ti ukaze vtedy
Rickyboy
Amateur
Amateur

Fúha veľa chceš odomňa.. :D Adaptér mám, ale čítačku nie..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nemas notebook doma ziadny?
Rickyboy
Amateur
Amateur

Nie, len pevný PC :D A nevieš teda čo by tam mohol byť za problém? Prečo mi to robí, že mi vypisuje, že mám plnú pamäť na karte? Alebo kde by mi to mohli urobiť?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zrejme bude na chybe pamatovka..nemas ani iny mobil doma kde by si ju vyskusal?
Rickyboy
Amateur
Amateur

Večer budem múdrejší, teraz tu nemám žiaden iní mobil, len Sony Ericsson, ale tam nepasovala :D Veď ešte sem napíšem, či sa mi tú kartu podarilo spojazdniť v inom mobile. Zatiaľ vďaka za pomoc.

//autoeditácia príspevku (27 Nov 2011, 18:00)
Ani v druhom mobile mi nejde, chyba bude v karte pravdepodobne, idem si ju dať zajtra vymeniť..

//autoeditácia príspevku (28 Nov 2011, 11:16)
Problém bol v tom, že nebola sformátovaná. U operátora mi o urobili, teraz už ide všetko ako po masle. :)
fipsty159
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fipsty159 »

Ahojte,

ja mam zas iny problem s tymto telefonom. Chcem si nainstalovat hru Mars Miner. Je volne dostupna na android markete. Ale ked ju spustim napise mi ze nevie najst Adobe flash player 10.1 . Tak pozrem na market a tam je len 11 a tuto verziu Glaxy Ace nepodporuje. Tak surfujem na internete a najdem verziu 10.1 stiahnem na SD kartu nainstalujem ale zas mi pise tu istu hlasku. No tak vymazem a stiahnem z inakadial. Zas. Presuniem hru aj adobe na mobilnu pamet. To iste. Dokonca aj som si ho restartoval aj a vybral baterku. Naozaj si s tym neviem rady. :nono: Bol by som velmi rad ak by ste mi napisali co mam robit. A aj ci vy mate podobny problem. Este chcem dodat ze kamarat ma tento isty problem. Ma nejaky telefon od Huawei. Oba maju verziu android 2.3.3 .

Dopredu dakujem. :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

adobe flash player na samsung galaxy ace nedostanes oficialne nikdy ,je nejaky port co som mal aj doma na armv6 procesory ale je to onicom a zamrza to , skratka sa musis zmierit s tym ze na ace je pouzity stary procesor ktory nativny flash nepodporuje ,podporuje akurat zakladny flash lite co je len na pohyblive banery na webe a podobne ,skratka sa s tym netrap a hladaj hry ktoren nepotrebuju flash .
Risisicek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Risisicek »

Ahoj, môžete mi, prosím, poradiť, kde nájdem v Samsung galaxy Ace počet odoslaných sms? neviem si kontrolovať stav..vďaka..
Napísať odpoveď