Splatky / Pozicka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Romike
Novice
Novice

Splatky / Pozicka

Príspevok od používateľa Romike »

Zdravim,

pokazil sa mi PC pred maturitou a potrebujem ho preto aj hry dokumenty a pod, ale mam taky mensi problem, som v poslednom rocniku na strednej skole a pracujem len ako brigadnik v tescu.

Co som sa chcel spytat..

je tu nejaka seriozna bankova/nebankova spolocnost ktora je ochotna pozicat mi ja neviem.. 1000 eur ak som len na brigadu student alebo niekto kto by mi dal PC na splatky s tymito podmienkami ? (mam 19)

dakujem, velmi by mi to pomohlo.

s pozdravom, Roman
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Splatky / Pozicka

Príspevok od používateľa beardie »

nemas rodicov alebo ine pribuzenstvo?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

a co sa ti na nom pokazilo? nevyslo by ta lacnejsie vymenit len dany komponent? /z druhej ruky napr../
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

na maturu potrebuješ komp za 1000€? :roll:

ak si študent bez stáleho príjmu tak pôžičku určite v banke nedostaneš.
možno u nebankovky, ale tam by ťa zodrali z kože.
Romike
Novice
Novice

No, mam pribuznych, ale niesu ochotny do toho ist.

A nie len na maturitu + vykon na hry a nieco malo aj pre seba.

Ano bolo by lepsie vymenit komponenty lenze ja mam notebook a neni to aj take lahke, napr. odiosiel hdd a ram, to by slo, len ntb uz ma 5 rokov a neviem ci neni cas na novy.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

takže ty proste len chceš novy PC/notas aby si sa mohol hrať , vôbec tu nejde o nejake maturity , tak to už chápem prečo ti ani rodina nechce pomôcť :nono:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Zaxman napísal:takže ty proste len chceš novy PC/notas aby si sa mohol hrať , vôbec tu nejde o nejake maturity , tak to už chápem prečo ti ani rodina nechce pomôcť :nono:
ak stary notas ma 5 rokov, tak akykolvek novy notas za nejakych 500 euro bude mat daleko vyssi vykon nez ten stary. imo ntbk za 1000 euro je pre maturanta zbytocny luxus.

jedna rada do zivota: ak na nieco nemas, tak sa na to vyser. a hlavne si nepoziciavaj penaze na spotrebu. rada od :smt059
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ak by to naozaj bolo také súrne, ako píšeš, určite by si sa uskromnil aj k kusom za 300€, len aby si sa mal na čom učiť na maturity...
Romike
Novice
Novice

nejde len o hry, potrebujem tlaciva, dokumenty a pod. k maturite + mam rad hry tak by som chcel najst asi notebook, ktory ma tych 2.2 ghz 2-3 ram a aspom 320 + slusnu grafikum nehovorim ze to musi byt 1000, to bolo len s prvej myslienky povedane.

ale o to ani tak nejde, ide o to, ako som vlastne potreboval vediet, ci je tu nejaka bankovka nebankova popripade triangel a pod. ktore by boli ochotne do toho ist, teda pokial to neni az taka velka suma.

omluvam sa za nejake keybord navyse, som na mini ntb a niesom zvyk. na klavesnicu.

dakujem
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

zelovoc napísal:ak na nieco nemas, tak sa na to vyser. a hlavne si nepoziciavaj penaze na spotrebu. rada od :smt059
presne tak. chceš zbytočne drahú vec, ktorú až tak urgent nepotrebuješ: nemáš na to, nemáš vo výhľade že by si na ňu našetril a dokonca ani že by si ako brigoš utiahol splátky - tak na to kašli. alebo sa aspoň uskromni v požiadavkách.
nebankovkám sa vyhni veľkým oblúkom. dajú ti nielen veľký úrok, ale aj vysoké úroky z omeškania. krachne ti brigáda, pár mesiacov nezaplatíš a vyrúbia ti také penále, že ti bude z toho veľmi, veľmi smutno.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ešte je tu aktuálna možnosť napísať Ježiškovi, ktorá v tvojej situácii pripadá celkom vhod :twisted: Prípadne zober viac brigád v tescu - po večeroch (tak aby si sa stíhal učiť) teraz na december URČITE budú potrebovať ľudí, budeš robiť za viac peňazí a po vianociach kúpiš nejaký dostačujúci PC vo výpredaji. Keď tak veľmi túžiš po PC, tak mu môžeš obetovať aj trošku z prázdnin a pobrigádovať niekde...
Napísať odpoveď