The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Môžem sa opýtať? Ak som správne pochopil, tak čím menej vecí zo sebou ťahám, tým väčšia výdrž. Resp., výdrž rovnaká, ale ubúda z nej pomalšie, napr. pri šprintovaní. Dá sa nejakým spôsobom zvyšovať nosnosť postavy? Teraz mám asi 330.
dá
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Carry_Weight
//začnite používať google, už je trápne ako tu každý potrebuje odpoveď na všetko - a klávesu na šprintovanie určite nájdeš v nastaveniach
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Carry_Weight
//začnite používať google, už je trápne ako tu každý potrebuje odpoveď na všetko - a klávesu na šprintovanie určite nájdeš v nastaveniach
mňa by skôr zaujímalo čím sa sprintuje teda ak je aj niečo iné okrem chôdze toho normálneho behu .... potom zmažem
drzis lavy alt
nejaký čarodejník do mňa vpálil ten ladový hrot a mne to ostalo v tele tej postavy chodím stále s polmetrovým hrotom v tele dá sa to nejako odstránit?

edit: ano časom to zmizlo ale to trvalo
ani keď som vypol PC a zapol tak nepomohlo až zrazu ráz kukám že už to tam nemám
ale chce to hodne času 
edit: ano časom to zmizlo ale to trvalo
skús sa nejako zabiť možno to zmizne
Tiež mi z prdele dlhý čas trčal ten ľadový kôl
Ono to chce asi klen trpezlivosť, časom to zmizne.
Musí sa roztopiť, mne väčšinou pri takýchto bugoch pomáha iba zapnutie/vypnutie
ako otvarate zamknute truhlice? mne to ani zaboha nejde s tymi sperhakmi a vzdy ich dolamem po tretom pokuse to vzdy vzdam...
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ja na master/expert truhly zlomim asi 10-15 sperhakov :DD ostatne su v pohode, na 2-3 vacsinou ich dam a este mam aj to znamenie z toho kamena (jak tie 3 co boli na zaciatku) ktore mi dovoli raz za den otvorit akukolvek truhlu bez pouzitia sperhaka 
Ja som nikdy nevedel nič otvoriť v Oblivione, vždy som mal Skeleton Key, teraz sa mi to zdá omnoho ľahšie.
Keď ti to nejde alebo nemáš trpezlivosť na otáčanie šperháku a zámky, tak si stiahni mod, ktorý to uľahčí http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=219
Keď ti to nejde alebo nemáš trpezlivosť na otáčanie šperháku a zámky, tak si stiahni mod, ktorý to uľahčí http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=219
Na otvaranie tych zamkov som si zvykol uz vo Fallout Tactics. Bez akychkolvek perkov vylamem nanajvys 5 sperhakov na najvyssej obtiaznosti.
Aj by som napisal postup, len neviem kde zacat
Uc sa na tych najlahsich zamkoch, tam je tolerancia najvyssia. Drz sperhak v jednej polohe. Ked sa ozve cuknutie hned, znamena to, ze si v nespravnej polohe a pootoc sperhakom o nejaky uhol (kludne vacsi). Ked sa ti podari otocit zamok o nieco viac, znamena ze si blizko. Potom uz len pootocis sperhakom o mensi uhol, to ci si sa od spravnej polohy vzdialil alebo nie, to uvidis podla toho, o kolko sa ti zamok podari otocit.
Rozdiel medzi najlahsou a najtazsou urovnou zamku je len v tolerancii pootocenia sperhaku od tej spravnej polohy. Ked si na tieto tolerancie zvyknes, tak sa otvaranie stane hrackou.
//Polo-X: do odomykania nevrazaj perky, je to zbytocne vyhodeny bod.
Aj by som napisal postup, len neviem kde zacat
Rozdiel medzi najlahsou a najtazsou urovnou zamku je len v tolerancii pootocenia sperhaku od tej spravnej polohy. Ked si na tieto tolerancie zvyknes, tak sa otvaranie stane hrackou.
//Polo-X: do odomykania nevrazaj perky, je to zbytocne vyhodeny bod.
nechcem mody, ja vzdy hram cistu hru, no budem sa pokusat dalej a nahodim nejake tie body do znalosti odomykania, hadam to pojde, som len level 7...
ale mam inu otazku
ako sa dostat do mesta na obrazku, mam tam quest a neviem sa tam vysplhat...
ale mam inu otazku
ako sa dostat do mesta na obrazku, mam tam quest a neviem sa tam vysplhat...
-
Nadeo
Guru wannabe
Chod do tej dediny co vidno aj na tvojom obrazku vpravo dole pod kopcom... Z tade ide cesticka. Inac zaobstaral som si skeleton key, a nejako nemam este chut ho vracat 
taky most tam maš a potom pojdeš po schodoch
polo-x
..z tej zakruzkovanej dediny vedu schody priamo hore.
.
BTW existuje kuzlo "Jasnozreni", ktore ti ukaze cetu priamo k ulohe (nie najkratcou cestou, ale "oficialnymi" chodnikmi)
..z tej zakruzkovanej dediny vedu schody priamo hore.
.
BTW existuje kuzlo "Jasnozreni", ktore ti ukaze cetu priamo k ulohe (nie najkratcou cestou, ale "oficialnymi" chodnikmi)
aha vyborne dakujem, idem to skusit...
este taka malickost ako prelozit jasnozreni do eng jazyka? musim sa priznat ze kuzla nevyuzivam a este som poriadne ani nepracoval s bodmi levelu... hran to na styl barbara z diabla, chodim a mlatim
este taka malickost ako prelozit jasnozreni do eng jazyka? musim sa priznat ze kuzla nevyuzivam a este som poriadne ani nepracoval s bodmi levelu... hran to na styl barbara z diabla, chodim a mlatim
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Clairvoyance asi toto bude ono. Mam to cesky.
-
Eru
Light Professional
pravdupovediac divim s vsetkym ktory mali to srdce si v menu zaskrtnut cestinu
ja som to skusil a uplne mi to skazilo zazitok z hry. tie preklady su strasne. keby aspon mesta nechali nepremenovane. ta mapa v baleni kde su nazvy po cesky ma najviac dozrala
Eru, pravdupovediac, divim sa vsetkym, ktori sa divia. Ano, preklad ma dost nevychytanych much, ale je to hra, kde je pribeh az na prvom mieste a pokial nie je moja znalost anglickeho jazyka taka, aby som plynule cital a rozumel, tak je aj tato cestina na vybornej urovni.
Ci sa divis, ze v dnesnej dobe niekto nevie anglicky tak dobre ako ty? Nuz, tak to sa div dalej
Ci sa divis, ze v dnesnej dobe niekto nevie anglicky tak dobre ako ty? Nuz, tak to sa div dalej