Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
idem dat hladat. inak nasiel som ale stale ceny v SK.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak si ich prepocitaj kurzom 30,126 alebo si najdi aktualnejsie clanky.
-
PAuLi3
Darca
co takto si pozriet minv
Nikto nic na moj prispevok vyssie? 
Z tych par fotiek vyzera slusne. Ale predny naraznik bol asi meneny, pripadne trochu silnejsie tuknuty, pretoze medzera medzi nim a lavym blatnikom je dost velka. No to je pri 10 rocnom aute normalne. Inak je tazko hodnotit, treba sa povozit a zistit hlavne ci je v poriadku podvozok a motor.
ani nie podla tej medzery, ale sudiac podla obiteho a preliaceneho drziaka spz sa priklanam k tomu ze naraznik bol tuknuty, horna lista narazniku tiez nesedi + ta spodna mriezka na tom tiez nie je najlepsie,
je to 10 rocne auto, na nic z toho sa neoplati prihliadat, treba ho ist pozriet, povozit sa, ak ti priestorovo vyhovuje a ide sa na nom dobre treba ho zobrat, je to malolitrazny benzin, na cerpacke nebudes kazdy tyzden
no tie zafarbene disky by som okamzite vycistil do povodnej farby (ci niesu zafarbene?) so dokonca oskrabane a na ciernej farbe to bije do oci...
je to 10 rocne auto, na nic z toho sa neoplati prihliadat, treba ho ist pozriet, povozit sa, ak ti priestorovo vyhovuje a ide sa na nom dobre treba ho zobrat, je to malolitrazny benzin, na cerpacke nebudes kazdy tyzden
no tie zafarbene disky by som okamzite vycistil do povodnej farby (ci niesu zafarbene?) so dokonca oskrabane a na ciernej farbe to bije do oci...
Vdaka, ako stacilo, ked chytil nejake zvieratko na ten naraznik, pripadne to do niekoho napikoval slabsie pri parkovani. Toho sa zasa tak velmi nebojim.
A tie disky: vyzera to ako polepene, neviem. Ale osobne ma to zas tak velmi netrapi.
A tie disky: vyzera to ako polepene, neviem. Ale osobne ma to zas tak velmi netrapi.
-
Suffel
Guru
urcite treba ist pozriet.. hlavne popozerat motor ci netecie a podobne veci, odviest sa ako to ide.. za tie peniaze by to nemusela byt zla kupa.. km by mohli aj sediet ale natie sa vykaslat... hlavne po technickej stranke v akom to je stave..
Hej, to sa nebojim, je to v ramci okresu a mechanika mam na telefone na obhliadku na rampe. Ono slzenie motora bude normalne na takyto vek?
Este som nasiel ocesanu Fabiu Junior, ale s posilnovacom riadenia (rocnik 05, 150t km) o 500 Euro drahsiu, silne rozmyslam aj nad nou.
Viem, ze HTP motor nie je nic moc, ale na take mestke vozenie a 2x mesiac dialnica by to malo postacovat.
Este som nasiel ocesanu Fabiu Junior, ale s posilnovacom riadenia (rocnik 05, 150t km) o 500 Euro drahsiu, silne rozmyslam aj nad nou.
Viem, ze HTP motor nie je nic moc, ale na take mestke vozenie a 2x mesiac dialnica by to malo postacovat.
HTP urcite nie, ten motor je zle navrhnuty a udajne je pri 150t km na konci zivotnosti. Ked uz tak radsej ber 1.4 MPI, spotreba je podobna a je spolahlivejsi. No viac ti odporucam Corsu.
-
Suffel
Guru
jednoznacne Corsu tam neni ocom.. presne ako pisal GothaR HTP su velmi slabo spracovane motory a k tomu je to trojvalec ktroy nejde ani dolu kopcom.. urcite radsej Corsu 1.2-ku ako HTP Fabiu.. inak na tieto motory v Corsach som moc negativnych ohlasov ani nepocul ale urcite zalezi od stavu daneho kusu..
GothaR rad by som videl zdroj tychto informacii.
Tu je to dobre zhrnute: http://auto.pravda.sk/poradna/clanok/90 ... e-vyrobca/
Pripadne: http://forum.skodahome.cz/topic/64691-m ... lem-s-nim/
//a rovno odkaz na zdroj informacii pre ten clanok: http://www.cimbu.cz/clanky/auto-moto_htp.pdfk (tam je vysvetlene aj to preco ma realnu spotrebu porovnatelnu s 1.4 MPI)
Pridal som to aj do prilohy ak by to nahodou zmazali
Pripadne: http://forum.skodahome.cz/topic/64691-m ... lem-s-nim/
//a rovno odkaz na zdroj informacii pre ten clanok: http://www.cimbu.cz/clanky/auto-moto_htp.pdfk (tam je vysvetlene aj to preco ma realnu spotrebu porovnatelnu s 1.4 MPI)
Pridal som to aj do prilohy ak by to nahodou zmazali
- Prílohy
-
- auto-moto_htp.pdf
- (497.93 KiB) 44 stiahnutí
preco prave HTP, nerozumiem, spotreba oproti 1.4 nebude lepsia, tah tiez nebude lepsi...HTPčka sa kupovali kvôli nižšej cene pri novom aute, nevidim dovod kupovať ho ako ojazdene
Ouch, to PDF je dost neprijemne 
Inak co vravite na tohto tatosa?
http://fiat-punto.autobazar.eu/12-16v-e ... 75569.html
Inak co vravite na tohto tatosa?
http://fiat-punto.autobazar.eu/12-16v-e ... 75569.html
fiat.. nekupovat
nesedi pravy blatnik, inac je to imho slusne auticko do mesta, odvdaci sa ti spotrebou, ale skor by som bral tu corsu
Fiat...nekupovat...preco?
Fabia-HTP motor, otazne, ako casto menil olej majitel, mozne problemy
Corsa- vyhnut sa 1,4i 16V a 1,8 16V
Peugeot 206 - uff, no Francuz, nemusim tieto auta a dobreho som moc na ne nepocul
Inak neviem, ake mestke vozitko este spada do 2k a dobreho stavu. Mozno Clio este...
Fabia-HTP motor, otazne, ako casto menil olej majitel, mozne problemy
Corsa- vyhnut sa 1,4i 16V a 1,8 16V
Peugeot 206 - uff, no Francuz, nemusim tieto auta a dobreho som moc na ne nepocul
Inak neviem, ake mestke vozitko este spada do 2k a dobreho stavu. Mozno Clio este...
fiesta, clio, ibizka
Pisal som na to Punto a predavajuci na mna nakrical
Uvod som vypustil, aby citacia nebola moc dlha.
> Mam par otazok:
> 1. kedy boli menene rozvody na aute?
> 2. mate k nemu servisnu knizku?
> 3. co bolo servisovane pocas Vasho vlastnictva vozidla?
> 4. ake su zavady na vozidle? mechanicke, ci opticke
> 5. prevodovka a spojka je v poriadku? nepresmykuje, nezasekava a
podobne?
> 6. auto nepusta olej?
> 7. je na vozidle korozia?
> 8. ste priamo Vy vlastnikom vozidla?
>
> Vopred vdaka za odpovede.
> --------------------------------------------------------------------
> no rozvody boli mene pri 118 000km v taliansku, servisna knižka nie
je, len manualy, ja som neservisoval nič, prešiel som na aute cca 6km
do bazaru, nič nebuch, netaha, všetko ide, kury, svieti a pod. zavady?
trošku dobky na kapote, nič vážne... spojka, prevodovka v pohode.
normalne všetko ide. olej ide len s pod vika ventilov, ako kažne punto
od roku 1993 do 2005!!! suche nenajdete!!!! auto je bez uplnej
korozie!!! je to z Talianska nie z rakuska!! a som vlastnikom ja!!
pokial ho niekto nekupi!! podotikam auto je zatial bez špz!!!!!!!!!!!
prihlasim ho na konkretneho majitela! Je to po prvom
majitelovi,....treba si ho prisť pozreť a vyskušať...