Half-Life 2 Garry's Mod
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Half-Life 2 Garry's Mod
že gmod9 už oficiálne nieje a je zastaralý, je tam len pre ukážku aby ho videli starí hráči (vtedy bol free).
Inak nezahral by to niekto po dlhých večeroch?
A ak máte gmod tak sa môžete pridať do skupiny http://steamcommunity.com/groups/GCZSK dúfam že as tam časom nazbierajú ľudia, pretože málo stretávam čechov a slovákov po serveroch, toto by to mohlo zlepšiť..
Inak nezahral by to niekto po dlhých večeroch?
A ak máte gmod tak sa môžete pridať do skupiny http://steamcommunity.com/groups/GCZSK dúfam že as tam časom nazbierajú ľudia, pretože málo stretávam čechov a slovákov po serveroch, toto by to mohlo zlepšiť..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skúsil som si stiahnuť gmod 9, spusti sa mi no keď dam start singleplayer alebo crate server tak sa nič nestane 
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011 16:00)
už to ide
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011 16:00)
už to ide
-
Qerten
Medium Star
hej ale 9 oproti 11 je slabé keďže už niekoľko rokov je outdated a 11ka sa updatuje častejšie ako TF2, minulý rok to bolo každý týždeň cca teraz každý mesiac (ale viac je toho v changelogu)
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja som na seba nasratý bo som dlho čakal kým dajú akciu na gmod a cez vianoce mi to úplne vyfučalo z hlavy, že si to chcem kúpiť 
-
Qerten
Medium Star
Inak na origu nájdeš veľa serverov kde hrajú niečo ako "customky", je tam asi 30 gamemodov rôznych a vždy po rtv alebo niekoľkých minútach sa gamemod mení, napríklad tam je:
Pedobear Escape
Každú chvíľu sa objaví jeden pedobear ktorý naháňa toho kto je k nemu najbližšie.
(pri 30 hráčoch je to sila)
Trouble in Terorrist Town
(developuje to sám garry)
Všetci hráči sú teroristi ale len pár z nich sú zradcovia (vždy ich je menej). Zradcovia majú za úlohu zabiť všetkých normálnych teroristov v určitom čase (oni vedia kto je zradca a kto nie) a normálny teroristi majú za úlohu zlikvidovať zradcov (oni nevedia kto sú zradcovia). Zradcovia samozrejme klamú že nie sú zradcovia a postupne eliminujú dobrých teroristov.. (uf zložité na vysvetlenie)
Garry Ware
Myslím že sem niet čo dodať, hráči musia plniť úlohy ktoré sú im určené a súťažia ako v nejakej TV show
(na videu je staršia verzia, nová je mnoho lepšia)
A veľa ďalších..
aspoň 30+
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2011, 01:32)
http://steamcommunity.com/id/Qerten/scr ... r=app_4000
Pedobear Escape
Každú chvíľu sa objaví jeden pedobear ktorý naháňa toho kto je k nemu najbližšie.
(pri 30 hráčoch je to sila)
Trouble in Terorrist Town
(developuje to sám garry)
Všetci hráči sú teroristi ale len pár z nich sú zradcovia (vždy ich je menej). Zradcovia majú za úlohu zabiť všetkých normálnych teroristov v určitom čase (oni vedia kto je zradca a kto nie) a normálny teroristi majú za úlohu zlikvidovať zradcov (oni nevedia kto sú zradcovia). Zradcovia samozrejme klamú že nie sú zradcovia a postupne eliminujú dobrých teroristov.. (uf zložité na vysvetlenie)
Garry Ware
Myslím že sem niet čo dodať, hráči musia plniť úlohy ktoré sú im určené a súťažia ako v nejakej TV show
(na videu je staršia verzia, nová je mnoho lepšia)
A veľa ďalších..
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2011, 01:32)
http://steamcommunity.com/id/Qerten/scr ... r=app_4000
Hoši, kúpil som si garrys mod, a stiahol... a teraz som si všimol že mám stiahnuté aj half life 2: lost coast.
To si stiahol ten mod sám? Ja som to určite nedával, jedine nejakým nedopatrením tak reku či môžem zmazať...
/resp. mi to nainštalovalo všetky source hry ktoré mám (l4d2, dod s, half life2, half life 2 lost coast, half life 2 death match)... to je trošku vela dat na moj vkus, som myslel že stačí iba jedna nainštalovana source hra
To si stiahol ten mod sám? Ja som to určite nedával, jedine nejakým nedopatrením tak reku či môžem zmazať...
/resp. mi to nainštalovalo všetky source hry ktoré mám (l4d2, dod s, half life2, half life 2 lost coast, half life 2 death match)... to je trošku vela dat na moj vkus, som myslel že stačí iba jedna nainštalovana source hra
-
DeJF
Addict
Môžeš tie hry kludne zmazať, ale bude ti tam chýbať veľa obsahu..čím viac source hier tým viac srandy v garrys mode (:
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tak ako píše dejf, pokiaľ chceš využívať mapy, modely atď z tých hier, tak ich musíš mať nainštalované.
Ďakujem hoši, už tomu rozumiem...
Kde hrávate? Chcel by som to skusit online nech mám čo odkukávať keďže som z toho magor trochu
Kde hrávate? Chcel by som to skusit online nech mám čo odkukávať keďže som z toho magor trochu
Zdravim. Nevie niekto kde by som nasiel e2 navody od zakladov? Skusil som e2 wiki ale nejako stale nechapem 
-
Qerten
Medium Star
trochu srandy s gmod 13 beta
zdravim mam gmod kupeny a ked dam servers a kliknem na neaky tak po 4pokusoch sa neda ripojit nejde ziaden server preco????