videjka zo sveta bojovych sportov a bojovych umeni
Re: videjka zo sveta bojovych sportov a bojovych umeni
no tato je jednoznacne krajsia, ale aj tak sa mi moc nepaci a ma strasne svalnate nohy 
mal som napisat normalnejsie ale aj tak je to stale muzatkaColdRain napísal:neviem no, mne je ta cyborg strasne nesympaticka, je dobra o tom ziadna, ale nepaci sa mi ked sa takto rezu baby nehovoriac o tom, ze ma strasne muzske crty,, urcite papa velmi vela bobuliek
To čo bolo v tom videu tej druhej ženskej okolo 6 minúty tá pyramída ? 
Maš na mysli to prvé videjko s Ginou ? To bolo asi
z Amerických Gladiatorov ?
Proste pyramída/kopec a sa tam zhadzovali dole z toho. 
dajte odkazy na zapasy z ufc 134 na youtube som nic nenasiel
posrate peniaze nic nemoze byt zadarmo torenty nepouzivam a tvoj odkaz je mi na nic kedze video Anderson Silva vs. Yushin Okami nefunguje 
skus toto :
http://www.olivier-angelini.org/categorie-11629470.html
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2011, 14:53)
http://www.mmashareforums.com/serious-mma-videos-f35/ skus kuknut tu na toto forum ked tak v PM link na free torenty staci registrovat
http://www.olivier-angelini.org/categorie-11629470.html
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2011, 14:53)
// kur*y uz to vymazali
http://www.mmashareforums.com/serious-mma-videos-f35/ skus kuknut tu na toto forum ked tak v PM link na free torenty staci registrovat
http://www.megavideo.com/?d=MKOK3906 ufc 134 silva vs okami nato ze ma silva 36 vyzera o dost mladsie
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2011, 0:50)
Vitali Klitschko vs Tomasz Adamek
ostatne casti na pravej strane
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2011, 0:50)
Vitali Klitschko vs Tomasz Adamek
ostatne casti na pravej strane
Tí Kličkovci aj mienia niekedy prehrať ? 
ten thajec je riadna masina
judo
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2011, 1:26)
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2011, 1:26)
To Mu-Thai 2011 brutálne video. 
kks, toto by som na tvojom mieste zmazal, tak hrozny zapas, ze to mozne nie je...fedor by mal zbalit svojich par svestiek a zavesit rukavice na klinec a s trochou stastia to sposobi aj zanik celeho M1 a bude na scene mma o jeden nenazraty manazment menej...
ja viem ze to stalo za pol dolara lebo dedko manson tam viac padal ako stal na nohach ale fedor mi prisiel ze isiel na istotu po tych dvoch prehratych zapasoch mu uz asi trener dohovaral.a neviem ci zrovna cela sutaz stoji na Fedorovi, si zober Mirko Crocop aky to bol borec no co som videl jedno aktualne video uz sa zmenil.ma pupek bol pomaly a vobec celkovo jeho zapas stal za nic.uz su starsi uz im to tak nejde.
pokial viem, tak po troch prehratych zapasoch (werdum, silva, hendo)
no M1 taha peniaze hlavne z fedora, inac tam nemaju ziadneho zapasnika svetoveho formatu.
no cro cop uz mal zabalit karieru po tom, co nebol schopny zapasit po gonzagovom vypinaku...je smutne, ze takto koncia zapasnici co stali pri zrode mma, ale ako to kdesi povedal GSP: "zapasnik je vacsinou ten posledny kto pochopi, ze uz je koniec" ... tieto stare hviezdy pride uz nemaju v sucasnom mma miesto, nestihaju, kedze su stari, opotrebovani a len malo znich je schopnych zmenit svoje zabehnute treningove postupy a metody aby sa adaptovali na sucasny trend naozaj komplexnych zapasnikov (anderson silva, GSP, JBJ, Edgar...) ktori ich bohuzial zozeru aj s rukavicami, takze jedine co sa snimi da robit, je to, ze sa postavia proti sebe a tazi sa len z ich mena, slavy a statusu legendy, ako to bolo v zapase wanderlei x cung lee, obaja uz su za zenitom, ale dobre sa nato pozeralo, no na belt nema uz ani jeden...
vsetka cest v tomto Hendovi, ktory neviem co sype, ale v 40ke mat taku formu ako on, to je neskutocne
no M1 taha peniaze hlavne z fedora, inac tam nemaju ziadneho zapasnika svetoveho formatu.
no cro cop uz mal zabalit karieru po tom, co nebol schopny zapasit po gonzagovom vypinaku...je smutne, ze takto koncia zapasnici co stali pri zrode mma, ale ako to kdesi povedal GSP: "zapasnik je vacsinou ten posledny kto pochopi, ze uz je koniec" ... tieto stare hviezdy pride uz nemaju v sucasnom mma miesto, nestihaju, kedze su stari, opotrebovani a len malo znich je schopnych zmenit svoje zabehnute treningove postupy a metody aby sa adaptovali na sucasny trend naozaj komplexnych zapasnikov (anderson silva, GSP, JBJ, Edgar...) ktori ich bohuzial zozeru aj s rukavicami, takze jedine co sa snimi da robit, je to, ze sa postavia proti sebe a tazi sa len z ich mena, slavy a statusu legendy, ako to bolo v zapase wanderlei x cung lee, obaja uz su za zenitom, ale dobre sa nato pozeralo, no na belt nema uz ani jeden...
vsetka cest v tomto Hendovi, ktory neviem co sype, ale v 40ke mat taku formu ako on, to je neskutocne
tri to boli som sa pozabudol.ale ide o peniaze preto sa tam obcas objavia dedkovia ako pripad exboxeristu cernocha ktory sa postavil do ringu proti omnoho mladsiemu borcovi.bol to tiez cernoch ktory mu dal headshot v 5 sekundach a bol koniec
a ta moja pamet ma zradza neviem so spomenut na mena oboch akterov