Využíva ma?
Re: Využíva ma?
Odhovarate ho od citoveho puta k nej, aj ked vie ze to nie je najlepesie riesenie a tu jeho dobrotu zneuziva. Ale vacsina z nas by sa zachovala rovnako lebo laska je silnejsia ako rozumne zmyslanie a clovek vtedy nerozmysla.
Zazila som nieco podobne, tiez som bola v roli kamaratky, ale casom sa puto zlomilo a bol z toho pekny rocny vztah.
Autorovi preto fandim a drzim mu palceky. Treba ale skusit trosicku ignoracie ako ti radili.
Zazila som nieco podobne, tiez som bola v roli kamaratky, ale casom sa puto zlomilo a bol z toho pekny rocny vztah.
Autorovi preto fandim a drzim mu palceky. Treba ale skusit trosicku ignoracie ako ti radili.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne sa neznda zeby bol do nej zamilovany...takze tvoja poznamka je dost mimoMammut napísal:ale ja s ňou nechcem nejako že chodiť
-
triple
Guru wannabe
Podla mna ta vyuziva ale ni v pravom zmysle. Proste jej vyhovuje, ze ta ma a moze sa na teba obratit. Ty sa rychlo odlaskuj lebo ta drbne a zacni sa na nu pozerat ako na kamaratku 
No takže zhrniem Vam posledný týždeň a pol 
Minulý víkend sme boli v nedeľu spolu po 5dňovej odmlke. Zo začiatku to bola opäť tá stará skvelá kamoška so všetkým čo k nej patrilo až dovtedy, čo sme na hodinku boli s kamarátmi mojimi a potom zas len my dvaja sami. Od toho momentu začala opäť sa správať doslova sprosto: odvrávať, odmeraná, absolútne nezáujem odpovedať, maximálne často odpovedala: noo asi... . Proste absolútne nechápem čím sa tieto zlomy začnú a vôbec prečo? Veď dovtedy sme kecali, smiali sa zabávali a zrazu takýto mega skok v správaní. Po tom ako mi v ten deň pred 3hodinami povedala ako sa nesmierne nevedela dočkať na tento deň, že konečne s niekym super bude.....sa takto zmeniť
A od tohto dňa všetky moje nejaké skryté city (lásky) takmer na 100% opadli a zmizli.
V priebehu týždňa asi pochopila že nejako opadol záujem s ňou komunikovať a asi prišla na to že ju schválne ignorujem, lebo sa ma to opýtal jej kamarát (mimochodom náš spoločný dobrý kamarát). Že ona nemieni mi prvá písať a ani sa ozývať... a pritom mi sama prvá napísala....ale to boli také podpichovacie správy...proste čakala asi že sa vytočím a vybuchnem...ale poňal som to všetko s úsmevom
Ale na záver, aj tak mi stále vŕta v hlave, kvôli čomu sa vie tak v priebehu pár okamihov ku mne hnusne zmeniť .....
Minulý víkend sme boli v nedeľu spolu po 5dňovej odmlke. Zo začiatku to bola opäť tá stará skvelá kamoška so všetkým čo k nej patrilo až dovtedy, čo sme na hodinku boli s kamarátmi mojimi a potom zas len my dvaja sami. Od toho momentu začala opäť sa správať doslova sprosto: odvrávať, odmeraná, absolútne nezáujem odpovedať, maximálne často odpovedala: noo asi... . Proste absolútne nechápem čím sa tieto zlomy začnú a vôbec prečo? Veď dovtedy sme kecali, smiali sa zabávali a zrazu takýto mega skok v správaní. Po tom ako mi v ten deň pred 3hodinami povedala ako sa nesmierne nevedela dočkať na tento deň, že konečne s niekym super bude.....sa takto zmeniť
A od tohto dňa všetky moje nejaké skryté city (lásky) takmer na 100% opadli a zmizli.
V priebehu týždňa asi pochopila že nejako opadol záujem s ňou komunikovať a asi prišla na to že ju schválne ignorujem, lebo sa ma to opýtal jej kamarát (mimochodom náš spoločný dobrý kamarát). Že ona nemieni mi prvá písať a ani sa ozývať... a pritom mi sama prvá napísala....ale to boli také podpichovacie správy...proste čakala asi že sa vytočím a vybuchnem...ale poňal som to všetko s úsmevom
Ale na záver, aj tak mi stále vŕta v hlave, kvôli čomu sa vie tak v priebehu pár okamihov ku mne hnusne zmeniť .....
-
Hotwire
Addict
zachoval si sa spravne, kasli na nu, holka ocividne nevie co so sebou
-
Bushido
Medium Professional
Hej hej, dobre na to ideš... Z vlastnej skúsenosti: chcel som jedno dievča, ona nechcela vzťah za žiadnych okolností. Zo začiatku pohoda, neskôr sa začínala ozývať, čo som absolútne ignoroval. Neskôr to prerástlo do neskutočného spamu z jej strany, síce sme sa dali dokopy, ale nakoniec sa to tak obrátilo, že som ju musel nechať... Skús sa na to pozrieť triezvo... Myslíš, že aj keby sa dáte dokopy... Chcel by si takúto babu mať po boku ? Čo mení svoje správanie podľa toho ako sa jej to hodí aj za cenu, že zhadzuje svojho dlhoročného kamaráta v nejakej partii ?
Bushido:.. určite by som takú nechcel a je mi dnešným dňom úplne ukradnutá (jasne mám ju rád stále ako kamarátku, veď takéto výstrelky neprerazia proste dlhoročný kamaratstky vzťah) ale je mi ukradnutá dovtedy dokiaľ sa nespamätá.....to že ma považuje za hlupeho ignoranta od dneska mi vôbec nevadí. Ak bude spokojná a štastná v partii ludí v ktorej ma odkopávala ako nepotrebnú vec, tak nič nezmôžem, ale ak časom príde a bude chcieť zas stareho dobreho kamaráta, tak nedám sa len tak zadarmo....
Mammut
"Od toho momentu začala opäť sa správať doslova sprosto: odvrávať, odmeraná, absolútne nezáujem odpovedať, maximálne často odpovedala: noo asi... . Proste absolútne nechápem čím sa tieto zlomy začnú a vôbec prečo? "
- uz sa prosim zobud
proste sa s tebou iba tak hra, zeny to zvyknu robit pokial najdu nejakeho mumaka ktory na to skoci

"Od toho momentu začala opäť sa správať doslova sprosto: odvrávať, odmeraná, absolútne nezáujem odpovedať, maximálne často odpovedala: noo asi... . Proste absolútne nechápem čím sa tieto zlomy začnú a vôbec prečo? "
- uz sa prosim zobud
-
maciatko99
Medium Star
Gogo956, možno len dievča nevie čo chce a tak ho odbíja pred kamarátmi, aby si niekto náhodou nevšimol, že sa jej páči a že ich vzťah v súkromí je úplne iný.
Vieš čo musíš to uroobiť tak aby to vizeralo že na ňu doslova kašleš pozvi jej dáku dobrú kamošku čo poznáš na rande (alebo len tak na prechádzku) nech žiarli... s jej kamoškou nebav sa moc o nej ....a ak by jej kamoška vizvedala tak jej povezdz že je to minulosť že už je to za tebou že ste len dobrý kamaráti ...určite jej povie o čom ste sa bavili .... uvidíš potom či ti napíše je to len baba čo nevie čo so sebou sem tam jej prepne
a správa sa blbo keby to nebola blízka priateľka tak takých nájdeš v blźkosti 5 km na 1 prst 10sať xD aspon ja by som to takto spravil ... keď ona flirtovala s tvojimi kamošmi a vedela že sa ti páči prečo by si nemôhol aj ty ? Klin sa Klinom vybíja ....