Potrebovala by som pomoc ohladom Virtualnej reality. Potrebujem spravit cez aplikaciu graficku kartu Radeon aby si ju uzivatel mohol lubovolne prezerat a otacat.
Vie mi niekto poradit program cez ktory by som to spravila? Alebo vedel by to niekto spravit?
Graficka karta -virtualna realita
Re: Graficka karta -virtualna realita
Digitálny 3D modeling (C4D, 3DSMax,...) si vyžaduje mesiace až roky praxe, a čo sa týka samotnej práce tak hodiny času. Pochybujem jednak že by si to vedela, ak áno, si super talentovaná, a tiež pochybujem, že sa naozaj nájde niekto, kto by to bol ochotný spraviť a obetovať tomu v dnešnej dobe čas. 
fuhaa tak dakujem teda....cize som asi stratena
lebo to je tema mojej bakalarky....ale aj tak dakujem za pomoc 
to co je za tema ?
vymodelovat graficku kartu? ci ako to chapem ?
ak ano, tak do juna mas dost casu stiahnut vyssie spominany program (Blender/3DMax a pod.) a hrat sa s tym.
vymodelovat graficku kartu? ci ako to chapem ?
ak ano, tak do juna mas dost casu stiahnut vyssie spominany program (Blender/3DMax a pod.) a hrat sa s tym.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nerobí sa to len cez programy. Tak isto ako mobily si môžeš otáčať o 360° tak sa to dá aj s grafickou kartou len si nie som istý či to pôjde do všetkých smerov alebo len do 360°. Jednoducho zoberieš fotoaparát a nafotíš ju zo všetkých strán a poskladáš to do flashu. Ale ani to nie je jednoduché ale ak sa nepletiem tak špeciálne na to sú aj programy a aj zariadenia na to.
Zariadenie vyzerá ako mikrovlnka, doň položíš to čo chceš a ono to vyfotí zo všetkých smerov. Vyhodí ti to fotky ktoré pribalený program spracuje do D3 modelu. Ale také zariadenie nie je lacné.
Ale verím že si princíp pochopila.
Zariadenie vyzerá ako mikrovlnka, doň položíš to čo chceš a ono to vyfotí zo všetkých smerov. Vyhodí ti to fotky ktoré pribalený program spracuje do D3 modelu. Ale také zariadenie nie je lacné.
Ale verím že si princíp pochopila.