sluchadla corsair vs creative
sluchadla corsair vs creative
corsair vengeance 1500 vs Creative Sound Blaster Tactic 3D Sigma za odpovede vopred dakujem . vs
-
Ryan Giggs
VIP
Re: sluchadla corsair vs creative
Ak ti ide o kvalitu zvuku tak ani jedny. Lepsie je kupit poriadne sluchadla a stolny mikrofon.
A ak to musi byt headset tak nejaky Sennheiser alebo Beyerdynamic alebo AKG GHS1.
A ak to musi byt headset tak nejaky Sennheiser alebo Beyerdynamic alebo AKG GHS1.
-
Outsider
Star
Ja mam doma uz dost dlho CREATIVE Sound Blaster Tactic3D Alpha a stale som s nimi spokojny odpovedaju svojej cene.
-
Ryan Giggs
VIP
A cim odpovedaju cene?
-
Outsider
Star
Kvalitou zvuku a prevedenim. Cenou okolo 40€ nemozes cakat, ze budu mat kvalitu zvuku jak sluchatka za 150 €. Pouzivam ich vacsinou na hranie. Na hudbu by som doporucil siahnut hlbsie do vrecka.
cenovo je o 30 e lacnejsi creative
-
Ryan Giggs
VIP
Zvukovo urcite cene neodpovedaju. Ja to neporovnavam so sluchadlami za 150€. Asi nemas skusenosti s inymi 40€ sluchadlami. Za 40€ je x zvukovo lepsich sluchadiel.
dobre ale toto niesu 40 e sluchadla creative 56 a corsair 80 ja nepotrebujem sluchadla za 200 aj tak mne dlhsie ako rok a pol nevidrzia
-
Outsider
Star
To si myslis ty. Mne za tu cenu stoja a lepsi headset za 35 € mozno je...kedze ich je X lepsich tak konktretizuj.Ryan Giggs napísal:Zvukovo urcite cene neodpovedaju. Ja to neporovnavam so sluchadlami za 150€. Asi nemas skusenosti s inymi 40€ sluchadlami. Za 40€ je x zvukovo lepsich sluchadiel.
-
Ryan Giggs
VIP
Ja si to nemyslim, pocul som ich x-krat. Mam ich v robote. Ak vies citat, tak vyssie som konkretizoval na ake znacky sa zamerat. Sennheiser, Beyerdynamic, AKG, alebo kľudne aj Koss. Otazka je ci si pocul ty nejake poriadne sluchadla v tej cene. Asi nie ked tvrdis to co tvrdis.
l33supa
Nikto tu nehovori o sluchadlach za 200 eur, ale v cene v ktorej su aj tie 2 modely. Inak cim lepsie sluchadla tym lepsia a odolnejsia konstrukcia. Kvalitne by ti vydrzali dlhsie.
l33supa
Nikto tu nehovori o sluchadlach za 200 eur, ale v cene v ktorej su aj tie 2 modely. Inak cim lepsie sluchadla tym lepsia a odolnejsia konstrukcia. Kvalitne by ti vydrzali dlhsie.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ani jedne by som nebral. Obe majú len stereo. To 7.1 je virtuálne. Doma mám Roccat Kave a tie majú reálny 5.1 zvuk. Sú výborné ale trochu ťažké (dá sa zvyknúť).
Takže radšej niečo iné.
Takže radšej niečo iné.
-
Ryan Giggs
VIP
Michaelo napísal: reálny 5.1 zvuk
Sluchadla už z principu nemôžu mať iny ako stereo zvuk. To radoby priestorove ozvučenie je len virtualne a zvuk to kazi a nie vylepšuje. Kvalitne sluchadla na hudbu podaju priestor oveľa lepšie ako taketo pseudovychytavky. O zvuku ako takom nehovoriac.
-
Michaelo
Hardcore addict
Videl si tie slúchadlá vôbec? Majú vnútri 7 reproduktorov. potrebujú napájanie z USB a majú napojenie cez 4 káble (teda rovnako ako 5.1 repro).
Najprv si ich nájdi na nete.
http://www.progamingshop.sk/roccat-kave ... 37404.html
Najprv si ich nájdi na nete.
http://www.progamingshop.sk/roccat-kave ... 37404.html
-
Ryan Giggs
VIP
Aha, čiže toto ma byť REALNY prestorovy zvuk... Ach, jaj! Marketing vladne svetom.
kupil som nakoniec audioFX pro 5+1
-
Michaelo
Hardcore addict
Vždy lepšie ako ten virtuálny ktorý robia len 4 repráčiky.
-
Ryan Giggs
VIP
O to sa nehadam, ja len že nazyvať pri sluchadlach virtualny zvuk realnym je viac ako pritiahnute za vlasy.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ale tamto nie je virtuálne. Teda nie až tak ako pri tých obyč. slúchadlách. Máš tam 8 reproduktorov narozdiel od 4roch takže rozdiel tam je. Každý robí to čo má a nemusí robiť prácu za ostatné.
Plus tam je vibračná jednotka. Nie každému to možno vyhovuje ale mne áno.
Plus tam je vibračná jednotka. Nie každému to možno vyhovuje ale mne áno.
-
Ryan Giggs
VIP
Jasne, ale stale ti to do ucha lezie pre každe ucho len z 1 smeru (z mušle). Realny priestorovy zvuk vnimaš oboma ušami z každeho smeru (crosfeed).
-
Michaelo
Hardcore addict
Áno to viem. Tie slúchadlá majú preto aj reproduktory naklonené. Všimni si ako sú tie náušníky robené. Preto je ten zvuk omnoho lepší ako pri klasickách.
Trochu OT:
Ale ja napr nechápem ako X-Mini MAX mohli vytvoriť zvuk za mnou keď som ich mal pri hraní CSka položené na notebooku pred sebou no streľbu som jasne počul vzdau (dokonca som sa aj poobzeral
).
Trochu OT:
Ale ja napr nechápem ako X-Mini MAX mohli vytvoriť zvuk za mnou keď som ich mal pri hraní CSka položené na notebooku pred sebou no streľbu som jasne počul vzdau (dokonca som sa aj poobzeral