T-mobil
T-mobil
Chcem sa spýtať už na tých ružových ....... nemám náladu. 4 krát telefon v reklamácií a mám ho od júna. Už mám 2 krát vymenenú základnú dosku čím mam zmenené aj imei aj všetko. Už mi ani nesedí s krabicou ktorú mi už ani nevrátili ani nič. Chcem sa spýtať či tým, že mi vymenia Imei ( základnú dosku) neporušujú zmluvu . Ďakujem
Re: T-mobil
Máš servisné vyjadrenie, že ti menili základnú dosku ?
Ano mam ... vymenená základná doska lebo bola vadná ! Zmena IMEI.
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2011, 20:38)
Mám sa očo oprieť keď mám ten papier v ruke??? Teda dva krat menemé IMEI ????
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2011, 20:38)
Mám sa očo oprieť keď mám ten papier v ruke??? Teda dva krat menemé IMEI ????
A na tom papieri je napísané že je zmenené IMEI ? Pokiaľ je to tam napísané, tak by nemal byť problém. Ty chceš ten telefón ďalej predať alebo v čom je problém ?
áno na tom papieri je napísane ze bolo menené IMEI lebo bola vadna doska ! teraz mam opat zmenene IMEI a opat mam papier. Pýtam sa, že či to môže operátor či má na to nárok. Lebo v T-mobile mi povedali ze mam narok na vymenu telefonu lebo tam bol uz 4 krat za sebou. Ale ze musia byt 3 krat to iste a nie 3 krat hocico. Preto sa pytam ci nahodou tym ze zmenili IMEI neporusili zmluvu kedze papiere mam na to stare IMEI ktore uz neexistuje. A tým padom nemam narok na zrusenie zmluvy!
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tvoja zmluva nezanika, kedze ti po servise vydali papier, na ktorom je jasne napisane, ze ti vymenili zakl. dosku a tym padom ja IMEI. Ten papier je vlastne dodatok ku zmluve, ktory ju nijakym sposobom neporusuje.
Ako píše P4ra, nič neporušili, lebo všetko je vydokladované. Pokiaľ dávaš telefón 4 krát do reklamácie, tak si pýtaj vymeniť za nejaký iný. T-Mobile s reklamáciami zvykne robiť vraj problémy (osobnú skúsenosť s tým nemám, ale aj na infolinke Tmobile ti povedia, že sa nemáš nechať odbiť) takže ak ti ho nebudú chcieť vymeniť v jednej predajni, skús druhú... uvidíš, čo na to povedia.
K tomu zrušeniu zmluvy : ? v podstate reklamuješ telefón, nie mesačný program s viazanosťou, čiže k tomu asi nepristúpia. A daj si bacha, čo budeš podpisovať, nieže sa nejako nepochopíte, podpíšeš zrušenie zmluvy a príde ti pokuta.
K tomu zrušeniu zmluvy : ? v podstate reklamuješ telefón, nie mesačný program s viazanosťou, čiže k tomu asi nepristúpia. A daj si bacha, čo budeš podpisovať, nieže sa nejako nepochopíte, podpíšeš zrušenie zmluvy a príde ti pokuta.