Chcem kúpiť auto
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
ejha Punto poznamee
este aj fotene pred mojou skolou
.. inak osobne by som punto nevylucoval s vyberu myslim ze by to nemusela byt zla kupa (nemam teraz na mysli len tento kusok)..
Ja som ho vylucil, predavajuci totiz v popise mal napisane, ze uz je na SR znackach a zrazu este nie je... Nechapem tiez, ako sa mu to moze oplatit, ked stoji 2k a len prihlasenie 400 Euro... Aby na tom mal zisk, treba este zaratat jeho naklady na dovoz... Proste ta cena nie je podla mna realna. Aspon po tejto odpovedi, co som dostal.
-
Suffel
Guru
ak ti mam pravdu povedat toto konkretne by som aj ja vylucil tiez sa mi dva krat nepozdava.. ale videl som na nete aj lepsie punta za slusne peniaze...
o aute vela napovie aj majitel, pravdu povediac po tomto mejle by som tiez zvazoval vobec odpoved a nie to este ist ho pozriet
-
RATZINGER666
Darca
icefiresr: takto polemizovat o nepasujucich blatnikoch pri 10-rocnych autach za 2000e je zbytocne, lepsie, ako okukovat a studovat fotky, bude sadnut do auta a ist sa presvedcit osobne, kvoli comu a ako velmi bolo auto poskodene, resp. cestou obzriet nejake dalsie... auta takychto kategorii stoja v bazaroch velmi casto, staci, ked sa zastavis v kazdom, okolo ktoreho pojdes okolo...
v inzerate ma napisane, ze SPZ su v cene vozidla, nie ze auto stoji na SPZ... takze teraz moze byt este kludne odhlasene...
punto je drziak, ale komfort necakaj, co ostatne plati i pri ostatnych autach podobnej kategorie... to radsej tu fabiu... ak to chces na dialnice, rataj, ze tie jednadvojky budu zrat 10 litrov... inak taliansky 1,2l 8V je znamy svojou neznicitelnostou, ani prasknuty rozvodovy remen ho nerozhadze...
v inzerate ma napisane, ze SPZ su v cene vozidla, nie ze auto stoji na SPZ... takze teraz moze byt este kludne odhlasene...
punto je drziak, ale komfort necakaj, co ostatne plati i pri ostatnych autach podobnej kategorie... to radsej tu fabiu... ak to chces na dialnice, rataj, ze tie jednadvojky budu zrat 10 litrov... inak taliansky 1,2l 8V je znamy svojou neznicitelnostou, ani prasknuty rozvodovy remen ho nerozhadze...
RATZINGER666 vdaka za pekny od srdca mysleny prispevok. Nikde som nepisal, ze mi to vadi, je to len kozmeticka chyba, takze mi to neprekaza. Z bazaru nerad auto kupujem, kedze vacsina bazarnikov mi ho nedovoli prehliadnut poriadne (t.j. zobrat ho k mojmu mechanikovi).
-
RATZINGER666
Darca
hmm, nebolo to myslene v zlom, no a to s tym blatnikom som myslel skor na cheztera, pardon
s nazorom na tie bazare sa stotoznujem, cest vynimkam...
-
Michaelo
Hardcore addict
Moožno trochu OT ale keď chceš za punťo dať 2000€ tak koľko by si dal za Octaviu?
Napríklad moju (nie nepredávam /teda zatiaľ
/):
1.6 Benzín
Nová spojka, Nový alternátor, Nový ventilátor na chladiči, Nové rádio s ovládaním na volante + 4x Pioneer reproduktory (krásne bassy - to mi povedalo dosť ľudí a bassák nemám).
Spokja ide dobre, olej nepreteká (ale žerie trochu dosť viac no nedymí ani nesmrdí), auto je živé s dobrým odpichom.
Pred asi 8 alebo 7 rokmi nacúval sused do šoférových dverí (nič vážne, ako keď ťukneš do prázdnej popolnice a ani ju neprevrátiš) no to bolo vyklepané a nič nevidno.
Jedinou viditeľnou vadou je oškriabaný lak ale kto chce 12 ročné auto prestriekať keď ho to výjde vyše 1500€ (metalíza).
To auto som chcel predať pred rokom no potom som spravil vodičák a jazdím na ňom ja. Spotreba tiež fajn. Na 4 týždne som stále medzi pol a 1/4 nádrže (každý deň cca 22KM do školy a s5).
Len aby som vedel akú môže mať hodnotu
Viem že je to OT ale nedalo mi že punťo stojí 200€ a on ho chcel kúpiť keď ja som túto octaviu predával za 1000€
Napríklad moju (nie nepredávam /teda zatiaľ
1.6 Benzín
Nová spojka, Nový alternátor, Nový ventilátor na chladiči, Nové rádio s ovládaním na volante + 4x Pioneer reproduktory (krásne bassy - to mi povedalo dosť ľudí a bassák nemám).
Spokja ide dobre, olej nepreteká (ale žerie trochu dosť viac no nedymí ani nesmrdí), auto je živé s dobrým odpichom.
Pred asi 8 alebo 7 rokmi nacúval sused do šoférových dverí (nič vážne, ako keď ťukneš do prázdnej popolnice a ani ju neprevrátiš) no to bolo vyklepané a nič nevidno.
Jedinou viditeľnou vadou je oškriabaný lak ale kto chce 12 ročné auto prestriekať keď ho to výjde vyše 1500€ (metalíza).
To auto som chcel predať pred rokom no potom som spravil vodičák a jazdím na ňom ja. Spotreba tiež fajn. Na 4 týždne som stále medzi pol a 1/4 nádrže (každý deň cca 22KM do školy a s5).
Len aby som vedel akú môže mať hodnotu
Viem že je to OT ale nedalo mi že punťo stojí 200€ a on ho chcel kúpiť keď ja som túto octaviu predával za 1000€
ratzi ale ja som napisal to iste co ty
to ze som si vsimol naraznik no boze vsimol som si 
---
lenze ked niekto hlada auto do mesta, s ktorym zaparkuje vsade a nezozere mu nic, tak sa nebude obzerat po octavii
nula < spotreba punta < stred < vysoka spotreba
---
lenze ked niekto hlada auto do mesta, s ktorym zaparkuje vsade a nezozere mu nic, tak sa nebude obzerat po octavii
nula < spotreba punta < stred < vysoka spotreba
-
Suffel
Guru
fuhaa tak toto uz anoo.. urcite ho bez pozriet lebo toto sa pravdepodobne dlho neohreje ak je v takom stave ako vypada.. podla znacky bolo prihlasene niekedy vo februari tohto roka..
Hmm. Pise ze bolo kupene na SR a je druhy majitel. Mam ti chapat tak, ze bolo prehlasene od 1 majitela do NR okresu vo Februari?
pekne, ale nerozumiem naco tam dali 6st
No sice ani ja, ale aspon bude mensia spotreba na dialnici.
-
Suffel
Guru
tak zrejme anoo.. 10 rokov ho mal jeden majitel a on je teraz druhym od februara tohto roku.. lebo seria FV sa davala vo februari takze tedy ho musel on prihlasit na NR znacky.. ale s tym by som si nejaku vedu alebo tazku hlavu nerobil to som len tak okrajovo spomenul a pri obhliadke staci ak sa pozries do technicaku tam to bude napisane 
Nie mozno, ale uplne OT. Ak chces vediet aku hodnotu ma ta tvoja olejnicka, tak si na to zaloz temu a nerozoberaj to tu, co si tam menil a nemenil a ako to zle zabehla tvoja mama. Vacsinu ludi to aj tak nezaujima a v tejto teme uz toboz.Michaelo napísal:Moožno trochu OT ale keď chceš za punťo dať 2000€ tak koľko by si dal za Octaviu?
-
RATZINGER666
Darca
kobalt: vyborne!
takto dobre som sa dlho nezasmial 
no viacej ani hodnotu veru nema...Michaelo napísal:Viem že je to OT ale nedalo mi že punťo stojí 200€ a on ho chcel kúpiť keď ja som túto octaviu predával za 1000€
To sportingove punto je buchnute od zadu, ma prehrdzavenu strechu (rovno na opravu) a buchotavy podvozok... Rozvody nemenene od 80t km... A minimum chcel 2k. Neoplati sa.
-
RATZINGER666
Darca
Vdaka za linky, ale asi pojdem do tej Corsy, uz som volal aj s majitelom (ma inak menenu prednu kapotu okrem toho naraznika, ale kvoli tomu, ze sa mu niekto hodil na auto, kazdopadne to zistim na obhliadke, ak bolo burane).