//aha... no tak fajne
The IT Crowd
-
Space5800
Medium Professional
Re: The IT Crowd
Dajú sa vygugliť správy o oznámení 5. série z mája 2010... Ale či bude alebo nie...
//aha... no tak fajne
//aha... no tak fajne
Priznám sa, že zo začiatku som tento seriál nemusel, prvú sériu som pozeral asi pol roka
, ale druhá séria ma dosť chytila. Normálne ma to začalo baviť.
-
pocitacovnik
Light Expert
fííha na tento seriál počúvam z vašej strany samé chvály, už googlim 
Výborný seriál
smejem sa na tom viac ako na BBT ,tie nové časti sú už nič moc 
-
Thrash/Death
Star
1. sezóna - 9,5/10, 2. sezóna - 8/10, 3. sezóna - 6,5/10, 4. sezóna - 5/10. Seriál ako taký veľmi vtipný, niektoré časti geniálne, tretia a hlavne štvrtá sezóna fakt slabota. Posledný geniálny diel bol o Internete (tuším 3x04, to bolo aj jediný krát čo ma poriadne rozosmial konečne aj Douglas ktorý mi dovtedy skôr vadil
)
vynikajuci serial , bohuzial so stagnujucou tendenciou pre mna, tych 6 casti za seriu je idealnych
-
mirak2
Hardcore addict
vcera vysla nova a zrejme posledna epizoda IT Crowd...
Podľa mňa veľmi podarená časť a dôstojné zakončenie seriálu. IT Crowd potvrdil, že je to najkomickejší seriál zo všetkých. Na žiadnom inom som sa nesmial tak ako pri mnohých scénach práve z IT Crowdu 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Veľmi veľmi veľmi podarená časť 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Videl som a... mal svoje srandovne momenty, kde som sa aj nahlas zasmial (co bolo pri starych castiach skoro stale), ale prislo mi to uz velmi moderne. Aj tie ich priestory v pivnici budovy uz nepripominali velmi taky ten klasicky IT kancel ako z prvej serie, ani dej sa uz tolko netocil okolo IT... tak ako vsetko ide dole z kopca, tiez som sa uz az tak velmi dobre nebavil. Je asi aj dobre, ze uz dalsie diely nebudu, a IT Crowd ostane tym skvelym serialom, ktory si pamatame 
-
Thrash/Death
Star
No už 4. séria stála za p**u takže až taký skvelý seriál to nebol. Prvé dve série boli fasa.
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2013, 20:03)
Edit 10.11.13: Po pozretí poslednej časti konštatujem, že seriál bol zakončený tragicky. To bolo celé zle. Strašná škoda
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2013, 20:03)
Edit 10.11.13: Po pozretí poslednej časti konštatujem, že seriál bol zakončený tragicky. To bolo celé zle. Strašná škoda