hladam nejaky fajny plagat na stenu do izby. Budto Arnolda (priloha), alebo nejaky motivacny plagat. Lenze pri tych motivacnych sa mi nepacil ani jeden z POSTERS.sk
Tak ak viete o niecom, pripadne o HQ obrazkoch, tak mi hodte nejake tipy. Mozno prave z toho si nieco vyberiem, nieco mi padne do oka.
Co sa arnolda tyka, tak hladam tuto foto co je v prilohe, len v nejakom schopnom rozliseni, ab mi to buchli na plagat bez problemv
Ciernobiely plagat. Téma: motivation, Arnold
Ciernobiely plagat. Téma: motivation, Arnold
- Prílohy
-
- 51I4ww9xYVL._AA300_.jpg (15.92 KiB) 640 zobrazení
Re: Ciernobiely plagat. Téma: motivation, Arnold
Neviem ci budu taketo rozlisenia postacujuce, ale nic ine som narychlo nenasiel.
Ale poradim ti, radsej si do izby nalep daku babu ako nejakeho svalnateho chlapa
Ale poradim ti, radsej si do izby nalep daku babu ako nejakeho svalnateho chlapa
co sa tyka arnolda, nechcem inu fotku, len tu, co som dal do prilohy...
bude mozne aj tento format spravit ako plagat na stenu? musim tam asi zbehnut, ze ake min. rozlisenie potrebuju
-
Permonik1998
Light Star
neviete mi prosím poradiť nejakú stránku kde majú plagáty s kulturistami ako napr. s arnoldom ale aj s inymi svalačmi ako Jay Cutler, Kai Greene atd.... dakujem za odpovede 
do posilky takéto plagáty v pohode ale do izby by som tiež volil nejakú slečnu, aj keď ani to už nie je teraz v móde 
//pod tú
si sa mohol aspoň podpísať 
//pod tú