USB nebere velke subory
USB nebere velke subory
caute ludia mam 16GB usb a ked tam chcem dat 8GB velku vec tak to tam nejde vypise ze to je prilis velke ale miesta tam mam este 15GB preco to vypise ?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB nebere velke subory
Lebo je USBcko naformatovane systemom FAT32, ktory viac ako 4.2gb subor nezoberie..Musel by si ho pod Win7 naformatovat na NTFS
a jak to mam naformatovat na ntfs ? lebo som dal pravym na usb potom formatovat a dal som rychle formatovanie ntfs a povedalo ze to zlyhalo a potom som to skusil normalne nie rychlo a este do teraz mi to formatuje
chvilu to trva, cakaj
ale tak to uz ide 4hod a co sa stane ak to vypnem ?
aj to nieco robi? daj screen
no screen nemozem dat lebo to robim na kamosovom pc na dialku hybalo sa to ale strasne pomaly a dal som zrusit a vybehlo ze sa to neda zrusit a ze ked chcem ihned ukoncite ze mam dat zrusit ok dal som a ked som chcel dat rychle formatovanie vybehlo ze nemam nato povolenie
stlac win+r
napis cmd
do cmd napis convert drive_letter: /fs:ntfs (drive_letter je pismeno ako mas oznacene USB ked ho pripojis do PC)
tot vsio
napis cmd
do cmd napis convert drive_letter: /fs:ntfs (drive_letter je pismeno ako mas oznacene USB ked ho pripojis do PC)
tot vsio
-
Soviet
Darca
Aky error ti vypise pri rychlom formatovani? Lebo ist to musi..a ked je error nieco nieje dobre 
vybhne ze nemate opravnenie na to formatovanie
-
Soviet
Darca
Tak sa prihlas pod administratorom na danom PC..Inde problem nevidim.