The Elder Scrolls V: Skyrim
-
lekoklatik
VIP
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
jupí, úplne žasnem že si sa s nami o tom podelil 
ako vam to ide s novym beta ovladacom 290.36?U mna zatial pekne bez dakych velkych prepadov fps.
kde sa dajú zohnať nejaké lepšie kúzla ktoré pôsobia viac zranenia mám také ktoré pôsobí škodu 25 a 50 tú runu
a tá postavo čo vás uvádza do dej Ledohradskej školy na začiatku tak potom kde ju nájdem? na tom moste už nie je tá mala nejaké dobré veci na predaj 
Uroven kuziel sa ti spristupnuje priebezne. Ja som hlavne na ohen, a z ohnivej mam runu, plamene, strelu a gulu. Tj, zatial nic pokrocilejsie (level 36). Predpokladam, ze vyssia uroven tychto kuzel sa mi spristupni dosiahnutim urcitej urovne Destruction (zatial 60). Kuzla kupis prakticky u ktorehokolvek dvorneho maga v kazdej provincii, ale aj u par ludi v ledohrade. Nevyhodou je, ze vsetci potom ponukaju tie iste.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na vykuzlenie Fire Storm (master level destruction spell) potrebujete okolo 600 magicky... To po aktivovani master perku
(Normalne je 1200cca)
kks
- dufam, ze aspon vysledna sila za to stoji a znici to vsetko zive v dohlade, co nie je prirodzene odolne voci ohnu
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm mam taky problem. neviem ci je to bug alebo o co ide, ale u companions som dokoncil quest Blood´s honor, a hned po nom by mal automaticky zacat Purity of Revenge... uhadli ste spravne. nezacal... a osoba co mi ho da dat o tom uz nehovori, takze neviem ako k tomu prist. stalo sa to uz niekomu?
Hello ludia, mám 46 level , dej prejdený robím vedlajšie questy , a taká misia nájsť Gauldurové amulety ,tie som našol a teraz ich mám spojiť idem do tej jaskyňe , zoberem rubínový spár ale ani za nič sa neviem dostat dalej pri otvorení dverí, skušal som hocijaké kombinácie, je tam ten drak,vlk,orol, a nemožem to ani za nič otvorit. dík za rady 
Spoiler
tych kombinacii si vela nevyskusal.. inac by si sem neprispieval:)
rada c.1: skusat kombinacie (1,1,1... 1,1,2... 1.1.3...). trafit sa proste musis
rada c. 2: precitaj si spoiler:)
rada c.1: skusat kombinacie (1,1,1... 1,1,2... 1.1.3...). trafit sa proste musis
rada c. 2: precitaj si spoiler:)
Spoiler
lukas.. ked si spar priblizis v inventari, uvidis kombinaciu (dokonca na poznamke, ktoru najdes pri tom spare mas napisane: "riesenie mas na dlani"
Spoiler
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vyšiel patch 1.2..
mna by zaujimalo ked mam origo verziu cez steam ze kdem dat? kde najdem? vyhladat aktualizaciie hry teda opravne patche nevies niekto? atiez by ma zaujimal oako zistim verziu hry
lol daj link,nikde ho nemôžem nájsť -.-MichalkoOo napísal:vyšiel patch 1.2..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
no hej patch ale len pre ps3 a xbox, pre pc zajtra -.-
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lukass: už to vyšlo aj pre pc. tá stránka nieje aktuálna
Ak je to ta jaskyna za vodopadom, kde si na samom zaciatku nasiel spar (tusim to bol tiez rubinovy), s ktorym si sa dostal cez jedny dvere a za nimi boli dalsie take iste - tak tie rubinovym sparom neotvoris. Na to treba zase dalsi (nepamatam presne, ale tusim slonovinovy?), ktory neviem kde splasis.lukass51 napísal:ty myslíš asi niečo iné ja som v potočnej jaskyni, a mám sa dostať cez tie dvere kde je drak,vlk,orol, cez prvé som sa dostal čo som tam dal tie zvieratá zo spáru a potom dalej tie dvere ,kde je miestnosť, čo mám spojiť ten Gauldurov amulet, to čo píšeš že riešenie maš na dlani ,také tam nič nevidím v tom iste pri spáre je tam taký bojovník pri tom.Spoiler
ne to neni za vodopadom , to je most a pod ním potok a idem dalej a ide to otvorit rubinovým strčím ho tam, a otvaral som sným prvé dvere lebo som opisoval zverinec, ale neviem druhý kod a nikde tam neni navod jak bývalo že su tam okolo dverí naznačenia ako si to usporiadam na stenu.chňapenzí? -.-KoCi napísal: Ak je to ta jaskyna za vodopadom, kde si na samom zaciatku našiel spár (tušim to bol tiez rubinovy), s ktorym si sa dostal cez jedny dvere a za nimi boli dalšie take iste - tak tie rubinovym sparom neotvoris. Na to treba zase dalsi (nepamatam presne, ale tusim slonovinovy?), ktory neviem kde splasis.
lukas.. nabuduce tu hod screen.