Nadavaie,ponizovanie a pod..

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PLZAXBB
Amateur
Amateur

Re: Nadavaie,ponizovanie a pod..

Príspevok od používateľa PLZAXBB »

KaptMichal napísal: To nie je pomoc? Sak dobre, ludia mu napisali nejake rady, ale aj tak to vsetko ostava na nom, kdezto keby sa zdoveril realnym priatelom tak ti by ho mohli podrzat a pomoct mu napr. aj fyzicky /taku pomoc si predpokladam mal na mysli ty/.. ;-)
Len nejako nechapem co je na takomto sposobe vyhladania "pomoci" zle.. to iste mozes v tom pripade povedat o ktorejkolvek teme na tomto fore.

Technicky problem? - Zavolaj na infolinku
Osobny problem? - Bez do poradne
Nevies ako nieco spravne urobit? - UTFG
Chces nieco kupit? - opat.. Use The Fuc**ng Google

atd atd atd

Ano, mal som na mysli presne taku pomoc, pretoze to je snad jediny druh poziadania o pomoc, voci ktoremu tu moze mat clovek relevantne namietky...

redliner napísal: No navyše,nemusíš sa báť že sú to ženy,to sú zvieratá ;) kľudne im nalož.
Ako joke fajn :)

Pokial to myslis vazne... pff .. asi posledna vec ktoru chcem vidiet vo vecernych spravach je reportaz Zlatice Puskarovej popripade Zdena Tribulu o tom, ako sa vsetky romske dievcata na vsetkych dedinach Slovenska obavaju rasovo motivovanych utokov od 12 rocnych chlapcov a o tom ake su internetove fora nebezpecne, kedze tito nasilnici si prave na nich beru inspiracui :P
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Myslim, ze vacsina ludi si riesi osobne problemy sama. Ked som mal 12 rokov tiez boli moje problemy tie najvacsie, depkarcil som ale zaroven som zazival aj najkrajsie okamihy mojho zivota. Nevolal som do poradne, nepisal som na diskusne fora a prezil som... Teraz by kazdy najradsej bol aby problemy za neho vyriesil ini. Chalan ma rpedsa aj rodicov, ak ho v skole sikanuju mal by to povedat hlavne im.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja si na problémy takéhoto typu, resp. nejaké depkárčenie alebo čo vôbec nepamätám - nikdy som také problémy nemal. :) Treba dať decko od 6 rokov na nejaké zápasenie, karate alebo podobne a takéto problémy určite mať nebude.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

vies ina generacia...my sme tiez v takom veku boli celkom dobra partia, ziadne sikanovanie apod...na zakladke sme sa este aj s cigosmi kamaratili :D
KaptMichal
King
King

Ako mi nehovorte, ze prve lasky vas nedokasali dostat do depkarskych stavov, ja nemyslim take tie co sa potom liecia antidepresivami maj got... ;-)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Hnusny zivot

Príspevok od používateľa Michaelo »

PLZAXBB napísal:
pokial to oslovenie patrilo mne - Nepoznam ta a nemam ta rad. A urcite pre teba nie som "chlapce"
pokial patrilo OP - "Chlapce" - takymto sposobom podane je oslovenie znevazujuce aj 12 rocneho chalana

Uz len podla oslovenia vidim kam asi dospela tvoja sebadovera. Spravit s takymto problemom nieco ci uz sam alebo s pomocou je urcite lepsie ako to odignorovat, nechat si srakat na hlavu a nakoniec mat sebavedomie niekde v hajzli.

To, ze ti to je teraz suma fuk, je absolutne irelevantne. Aj mne su teraz suma fuk vsetky problemy ktore som mal pred piatimi rokmi. Dokazuje to vsak ze neboli vtedy pre mna dolezite alebo realne?

A aku vahu ma prosimta ci to bolo v meste alebo na dedine? Ci si sa len snazil natiahnut dlzku prispevku?

Osobne poznam par ludi, ktori si niecim podobnym presli a snazili sa to odignorovat... ani na jedneho by som nepovedal ze to nemalo ziadne dosledky...

Pokial mas sancu vyhrat, je vzdy lepsie sa za seba postavit nez zaliezt niekam pod kamen...

Nevsimol som si ze by OP cakal nejaku pomoc.. Pytal sa snad kto mu tam pride pomoct?
Podla toho co sim si vsimol ja, cakal navrhy ako problem riesit popripade nazory dalsich ludi...
Patrilo to Goldenovi. Len nechápem čo máš proti osloveniu chlapče. Mám mu hovoriť "počuj sopeľ?". Nepoznám ho tak mu nepoviem kamoš a pod. 12 a 18 rokov je rozdiel ;) Ak sa ho to dotklo tak pardon. Len nechápem prečo si si myslel že hovorím s tebou.
A ver mi že niekedy je lepšie ignorovať. Nemal som problém sa niekomu postaviť (výška, sila, zvýšený prah bolesti - teraz mám 198cm :D) ale do skupiny by som nešiel a načo sa mlátiť keď sa na to môžeš vykašľať? Mňa síce nebili, to by si nedovolili, preto nehovor že som zaliezol za kameň. Proste som ich nepočúval a bol pokoj ;)
A teraz s niektorými z nich chodím na strednú a dá sa s nimi pokecať. Časom dospejú aj oni a pochopia ako sa chovali (bacha na výnimky).
Ale aj tak v škole proste ignorujem čokoľvek. Niekto by povedal že som debil ale dosť ľudí pochopilo že v škole sa správam inak (neutrálne) ako vonku. Ja som spokojný.
Jo a povedal som že to boli mestskí "KO...." lebo ja som bol z dediny a oni z mesta a v jeho prípade to je naopak.
Ps.: Prečo hovoríš o mojom sebavedomí? Trochu to nechápem. Podľa mňa je v pohode.
PLZAXBB
Amateur
Amateur

Re: Hnusny zivot

Príspevok od používateľa PLZAXBB »

Michaelo napísal: Patrilo to Goldenovi. Len nechápem čo máš proti osloveniu chlapče. Mám mu hovoriť "počuj sopeľ?". Nepoznám ho tak mu nepoviem kamoš a pod. 12 a 18 rokov je rozdiel ;) Ak sa ho to dotklo tak pardon. Len nechápem prečo si si myslel že hovorím s tebou.
A ver mi že niekedy je lepšie ignorovať. Nemal som problém sa niekomu postaviť (výška, sila, zvýšený prah bolesti - teraz mám 198cm :D) ale do skupiny by som nešiel a načo sa mlátiť keď sa na to môžeš vykašľať? Mňa síce nebili, to by si nedovolili, preto nehovor že som zaliezol za kameň. Proste som ich nepočúval a bol pokoj ;)
A teraz s niektorými z nich chodím na strednú a dá sa s nimi pokecať. Časom dospejú aj oni a pochopia ako sa chovali (bacha na výnimky).
Ale aj tak v škole proste ignorujem čokoľvek. Niekto by povedal že som debil ale dosť ľudí pochopilo že v škole sa správam inak (neutrálne) ako vonku. Ja som spokojný.
Jo a povedal som že to boli mestskí "KO...." lebo ja som bol z dediny a oni z mesta a v jeho prípade to je naopak.
Ps.: Prečo hovoríš o mojom sebavedomí? Trochu to nechápem. Podľa mňa je v pohode.
Pretoze pokial kohokolvek oslovim chlapce (a to radsej nejdem zacinat o osloveni sopel), automaticky sa tym nad neho povysujem - som starsi a teda skusenejsi blah blah blah... co si dokazal aj predchadzajucim postom.

Pokial potrebuje niekto nieco taketo robit - zvlast na internetovom fore, podla mna nie je jeho sebadovera uplne v poriadku...

Rovnako ako slovne zvraty Ver mi, že atd... - To predpokladas, ze nemam vlastne skusenosti, popripade aspon znalosti tejto temy a ze ti potrebujem/mal by som ti v niecom verit?

"Ale aj tak v škole proste ignorujem čokoľvek." - To naozaj neviem co si mam o tomto mysliet... Pokial mas v plane podobnym sposobom pokracovat aj v praci alebo dalej do zivota... Ja na podobny pristup skratka nevidim jediny dovod okrem nizkej sebadovery...

Nikdy som nepovedal, ze je nutne tuto situaciu riesit nasilim.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Vzdy je lepsie oslovenie Chlapce ako uz spominany Sopel, Decko a podobne. Nikdy som sa nad nikoho nejako nepovysoval. Som starsi a to je pravda.
No jo navazas sa do oslovenia Chlapce na internetovom fore ale keby ze si ty videl ludi na fore ako sa spravaju az potom by si hovoril kde maju sebadoveru a ake maju komplexy.
Pisal ze potrebuje radu a ze ma 12 rokov. Ja som si tym presiel a rozhodne mam viac skusenosti ako on. U neho to neprestalo u mna ano. preto zvrat Ver mi.
Keby ze ty si sa naucil citat tak by si sa dopracoval k tomuto: "dosť ľudí pochopilo že v škole sa správam inak (neutrálne) ako vonku". Vonku = mimo skoly = aj praca ci domov.
Ja som nic o tom ze si hovoril aby to riesil nasilim nepovedal.

Ale kasli na to a radsej mu porad ak vies ako na to.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

KaptMichal napísal:Ako mi nehovorte, ze prve lasky vas nedokasali dostat do depkarskych stavov, ja nemyslim take tie co sa potom liecia antidepresivami maj got... ;-)
Ja som našťastie žiadne takéto prvé lásky nemal, teda, aspoň si nepamätám. Iba z nejakej druhej triedy mám nejaké záblesky, ale to som určite nijak neriešil. :)
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Komu niet rady, tomu niet pomoci.

Padli tu riesenia problemu a tie spocivaju len v komunikacii s ucitelom a rodicmi. Netreba sa zamyslat aky to bude mat dopad na pohlad okolia na teba,treba sa pozerat na vysledok a ako ti to moze pomoct. Co tam po tom, ze par ludi v skole by ta volalo bonzak,stale lepsie ako pocuvat nadavky a prezivat ponizovanie.
KaptMichal
King
King

Ja som našťastie žiadne takéto prvé lásky nemal
Holt, tvoja smola... Ja som rad mam na obdobie 12-13 rokov velmi pekne spomienky, a to sme sa vzdy vedeli zabavit bez alkoholu, nie ako dnesne deti v tom veku.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Musis si uvedomit ze najlepsie riešenie je sa proste fyzicky branit ked som bol o nieco mladsi ako ty tiez som mal chvilu taketo obdobie a nikdy som sa nebranil maximalne som ich posielal dpc ale to nepomoze radsej 100 krat dostan ha hubu ako nic neurobit proste len nech vidia ze sa nenehas o tom to cele je na nejake modriny ser
Napísať odpoveď