alza.sk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Outsider
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: alza.sk

Príspevok od používateľa Outsider »

PS: ...opravil som ti gramatickú chybu... :D Ja tam vidim akurat tak zvyraznenu gramaticku chybu.
deni252
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deni252 »

HEJ!!!! Prosim poradte nejde mi dat pri objednavke cislo stale tam je +421 ale ja to chcem na mobil 09 alebo na pevnu linku 0420 prosim poradteeeee:: :?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

0905 123 456 tam napis ako +421905 123 456 ...
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

To je takzvana Anti-Debil ochrana a zda sa byt ucinna.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Grim, u nas vracaju aj TV s poskrabanym stojanom, si plastom okolo obrazokvy a berieme spet ako 7dnovky alebo aj pracku po x praniach co stihne za tych par dni.. alebo mobil bez folie a pod...
Problem nastava pri SW, tam zial, ak je rozbaleny tak nic, podobne su na tom vyrobky hygienickeho pouzitia..

Hojko: ked boli MS v hokeji, pripadal som si ako pozicovna TV, nie ako predajcovia.. :/
Outsider: K :plus:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Takze rad by som sa s vami podelil o neprijemnu skusenost z alzy, snad so stastnym koncom (Preco snad ? To uvidite neskor...)

Dna 25.11.2011 som si objednaval nasledovne produkty:

Kód Popis Ks Stav Cena / Ks Cena bez DPH Celkom
CA085h2 Ventilátor CoolerMaster MegaFlow 200 R4-LUS-07AR-GP červený 1 Vyřízeno 12,81 € 12,81 € 15,37 €
DO152e Vodní chlazení CORSAIR Cooling Hydro Series H100 1 Vyřízeno 82,69 € 82,69 € 99,23 €
DO102k3 Disk CORSAIR Force 3 Series 180GB 1 Vyřízeno 200,76 € 200,76 € 240,91 €
CT255t3 ROZBALENO Ventilátor NOCTUA NF-P14-FLX 1 Vyřízeno 13,41 € 13,41 € 16,09 €
SL190k Doprava zboží / Dobírečné - Eshop 1 Vyřízeno 3,49 € 3,49 € 4,19 €

Kedze 25.11. bol Piatok a bolo po 22:00 predpokladal som, ze tovar bude u mna najskor v Utorok.
no ale samozrejme..
Cez vikend bola objednavka oznacena v systeme ako "Vybavena", z coho clovek logicky vydedukuje ze objednavka je pripravena na odoslanie.
Dna 28.11. v Pondelok vecer som stale na maile nemal potvrdenie o expedovani ani cisle balika, co sa mi uz raz stalo no balik aj napriek tomu vtedy dorazil... takze som to velmi neriesil.
Dna 29.11. v Utorok vecer som stale nemal balik u seba a taktiez ziadny email, tak som volal na cesku infolinku kde mi bolo oznamene, ze kedze som objednal "Rozbaleny"
chladic Noctua ktory sa im podarilo pripravit az v Utorok ze to budu posielat v Stredu a Stvrtok to mam doma
Vyziadal som si mail na nadriadeneho a napisal peknu staznost, kedze pri objednavani ani odosielani objednavky som nebol ziadnym sposobom upozorneny na to, ze rozbalene 'zbozi' predlzuje dorucenie celej zasielky a ze sa mi to vobec nepaci.
30.11. Streda, day D kedy sa mala zasielka odosielat, vecer dojdem domov stale ziadny mail o expedicii, uz som sa len v duchu pousmial a dufal, ze je to zase problem s ich mailovym systemom a len mi mail o expedicii nedosiel..
1.12. Dnes rano, vstanem, pozeram maily na mobile a voala, mail o Poskozenej zasilke, tovar DO152e-Corsair H100 je vraj poskodeny a v tomto stave nemoze byt expedovany, na sklade vraj nie su ziadne dalsie dostupne a tak mozem dostat peniaze naspet alebo so vybrat iny tovar v rovnakej hodnote ?
Tak dost, toto sa uz tak vytocilo... pocas 5-6 dni nevedeli o tom ze tovar je poskodeny ?
Hned som pisal na ten mail a nadriadeneho z infolinky, ze sa mi to vob ec nepaci a ze chcem tovar u mna dnes najneskor zajtra, a je mi absolutne jedno ako si to zariadia.

Prilozena je fotka z alzy z dnesneho dna, zjavne tovar na sklade maju. (Samozrejme s vyssou cenou teraz..)
Takze som rozhorceny po prichode do prace volal na ich infolinku kde sa mi ozvala asi nejaka slecna.
-Informoval som ju o cisle zasielky a ona ma v zapeti informovala, ze zasielka bude dnes odoslana..
-Spytal som sa jej, co je s tym poskodenym tovarom ze ci nasli nahradu, na co mi ona odpoveda, ze mi to posielaju bez tej H100vky... kvoli tomu ze ju nemaju
-Vtedy ja uz len podotykam ze na sklade vidim 3-5ks a ako je to mozne, na co mi ona vravi ze tie su uz asi rezervovane pre inych zakaznikov ktory si to objednavali.
-Pytam sa sam seba a jej, ci ked ja som objednaval a zaplatil tovar uz v Piatok som menej dolezity ako niekto kto si to objednal a mozno nezaplatil vcera... hned si pytam kontakt alebo prepojenie na nadriadeneho alebo niekoho z vedenia alzy, na co ma ona poprosi o to aby som pockal na linke.
-Po 5 minutach zrejme tuhych diskusii mi oznamuje, ze nasli jeden kus niekde na sklade a ze mi ho dnes posielaju, vraj dojde vsetko zajtra...

Takze snad stastny koniec, ale vobec sa mi nepaci system ani informovanie zakaznika, zatial som nedostal ziadnu odpoved ani na jednu zo staznosti, a seriozne od nich ocakavam nejake vysvetlenie preco tovar nemam ani po 48 hodinach od oznacenia zasielky ako vybavena.

Myslim, ze uz na alze nakupovat nebudem.
Prílohy
IMG1.12.2011-9.19.35.png
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...vieš, možno si zvolil troška...teda dosť...zlý prístup a systém riešenia tvojho problému...najskôr sa takéto veci riešia s kľudom a snahou vybaviť situáciu v prospech oboch strán, pričom je potrebná aj dávka pochopenia a empatie...nie hneď sa rozhorčene sťažovať u nadriadeného ako žlčovitý dědek...až v prípade, keby nezabrala snaha slušne vyriešiť situáciu máš morálne právo konať tak, ako si ty konal hneď...
xH4wK

Snad neverim vlastnym ociam co pises ?

Ja som na nich nekrical ani nenadaval, len som sa normalne stazoval a ziadal vysvetlene najprv na to oneskorenie udajne zaslanie v Stredu a potom preco mi automaticky nezaslali tovar zo skladu novy po zisteni ze ten povodny je poskodeny.

To ako platiaci zakaznik na to nemam pravo ? Toto je jasna chyba na ich strane, preco mam ja trpiet ?
Este ja sa mam DOPROSOVAT a mat empatiu s KYM ?

Problemy alzy z mojho pohladu:
-Objednavka "Vybavena" na webe, no v skutocnosti ani nemaju prehlad o tovare
-ROZBALENY tovar nema nikde upozornenie ze moze predlzit lehotu 48 hodin
-Za poskodeny tovar nenasli nahradu ani napriek tomu ze na sklade dostupna je pre zakaznika ktory to uz ma davno objednane a zaplatene
-Konat zacali az po telefonatoch a vyziadani si nadriadeneho
-Samovolne sa rozhodli mi poslat vsetko bez H100vky, bez toho aby ma vobec informovali, to som sa dozvedel az cez telefon !

Ak by som sa neozval tak pochybujem ze vsetko mi prijde vobec tento tyzden...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...jáj...ale tak najskôr sa pýtam a snažím sa problém riešiť slušne...nie hneď písať sťažnosť pomaly konateľovi alzy...každý robí chyby...aj firma je len človek...mne sa nedávno tiež stalo, že som chcel objednať tlačiareň...objadnávku som odoslal o druhej v noci a ráno zmenili stav tlačiarne z "Na sklade" na "Produkt skončil"...no a?...a teraz sa mám sťažovať a žiadať dodanie tlačiarne? Objednávku som zrušil a našiel som si podobný produkt inde...nehovorím, že postupovali správne (či už v tvojom alebo mojom prípade) a pripúšťam, že spravili viacero chýb...ale to neznamená, že môj prístup bude v takom prípade sa na každého, kto mi nevyhovel, hneď sťažovať... :wink:
xH4wK

Grim, ale je rozdiel informovat ta hned dalsi den a informovat ta o 5 dni..
Ak by ma informovali o poskodenom tovare alebo oneskorenom dodani uz v Pondelok, tak neriesim.. ale dnes je Stvrtok a objednaval som v Piatok minuly tyzden.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...to na mojom názore nič nemení...nemusel si sa hneď ovaliť so sťažnosťou...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

suhlasim s grimom, moc to prehanas
ja som mal tiez problem s poskodenym tovarom a musel som telefonovat inac by sa to pretiahlo
ale treba mat aj troska trpezlivost
z alzy som objednaval uz viac krat a nielen tam a patri medzi top eshopy...len skoda ze su casto drahsi nech konkurencia ale neraz som si radasej priplatil

btw ked objednas tovar do 11 naobed, tak ho mas na medzisklade uz o 17
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak..Maju dat cim skorej vediet, lebo 5dni je presrata doba. A este si zober, ze platis kuriera, ktory ti to ma dorucit do 2ch dni a 5dni nic. Tak zaco potom vlastne platis, ked nie za rychlost?
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

@H@wk: Moja nepríjemná skúsenosť s Alzou bola keď som platil trocha vyššiu sumu online-kartou (nechcelo sa mi vyberať z bankomatu nejakych 1200€). Tak som zaplatil kartou ešte do obeda a čakal som. Až na tretí deň od zaplatenia mi bola zásielka odoslaná bo vraj oni čakajú až keď im fyzicky budú pripísané peniaze na účet.
wladas
Redeemer
Redeemer

@Dedomil
nejaky hotentoti ne? :D
vsak im to muselo urcite dojst hned
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

@wladas: Tak mi to vysvetlil ten maník z Alzy.sk
To este bolo v case ked Alza bola vtych malych priestoroch na druhej strane tam blizko pri Obchodnej ako to je.
xH4wK

Ja som nakupoval z alzy predovsetkym preto, ze to bolo extremne jednoduche, nepotrebujem nikam chodit, len si nakladam veci do kosika rovno platim kartou a dalsi den je to u mna...
Prehladny webshop, kopa tovaru, nakupil som obcas aj to co som nechcel
Necakal som taketo problemy a prekvapili ma..
wladas
Redeemer
Redeemer

@H@wk
v pohode, ale nabuduce ak budes objednavat inde tak necakaj ze to bude presne ako si predstavujes ;)
urcite horsie nez alza

@Dedomil
trepal hovadiny...pri online pladbe to dojde HNED
na to aj sluzi, to je prave vyhoda jej HLAVNE vyuzitie
inac by to nemalo zmysel a kazdy by pouzival len klasicku pladbu
xH4wK

alza.sk

Skôr som to myslel tak, že ak nakupujem na alze tak si priplácam za rýchlosť a kvalitu no toho som sa v tomto prípade nedočkal.
wladas
Redeemer
Redeemer

jasne, to musim aj ja priznat
niesu 100% co sa da robit
Napísať odpoveď