The Elder Scrolls V: Skyrim
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
A tento cover je úplne krutý
lukass51: mne screenshoty uklada do.. Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\skyrim
.
skus pohladat:)
.
ja mám reloaded nie Steam, a screeny mi nechce robiť na žiadnu hru ,s klávesou print screen ,musel by som cez program.lumir napísal:lukass51: mne screenshoty uklada do.. Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\skyrim
.
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Leko ten cover je uzasny. pocuvam to stale dokola
-
lekoklatik
VIP
mne sa to furt strieda s 
podarilo sa niekomu spravit quest "Hired Muscle" za druznikov kde mate ist na lod s menom Red Wave a zbit pestami typka menom Eris... ked vojdem do komnaty na lod a zacnem Erisa byt tak zacnu po mne utocit vsetci ostatni neviem si stym radi, vyriesil to niekto? 
-
Eru
Light Professional
robil niekto quest Trascending the amundane? asi dalsi bug... otvorili sme cestu, vnutry kniha, ale nic sa nedeje, on je "busy" a s knihou sa neda nic robit
existuje niečo ako navigácia ku hlavnej línii questov lebo som sa v tom stratil a mám dosť vedľajších a ešte nejaké a je toho strašne veľa a ja neviem ktoré pokračujú v hlavnej quest línii takže stojím v podstate na mrtvom bode
keď si otvorís v journale hociktorý quest má title (názov) a ten má po stranách ikony... a tie určujú typ questu... hlavná línia má hlavu draka chrĺiaceho oheň 
no jo dík už som na to prišiel aj dohral celú líniu až mi je smutno že som to prešiel 
-
Rosssoneri
Medium Expert
Spoiler
čaute ľudia ja som sa len chcel opýtať že či to je dané v príbehu bojovať proti bielemu priesmyku alebo si tam môžem vybrať?
Ak je to dané v príbehu tak ďakujeme za spoiler. 
//to nie je diagnóza, tie spoilery nevidím len ja.
//to nie je diagnóza, tie spoilery nevidím len ja.
s hlavnym pribehom to nema nic spolocne
.
Ak zacnes plnet Questy za Legiu, tak stojis na strany Imperia..
Ak zacnes plnit ulohy za "Bourlive Havy" (Stormcloaks), tak budes na strane vzburencov
.
Toto je jedina situacia, kedy si musis zvolit medzi frakciami. Ostatne mozes dokoncit vsetky.
//to uz je diagnoza - vidiet vsade spoilery. preventivne sa hlaste na prehliadku u dr. Chocholouska
.
Ak zacnes plnet Questy za Legiu, tak stojis na strany Imperia..
Ak zacnes plnit ulohy za "Bourlive Havy" (Stormcloaks), tak budes na strane vzburencov
.
Toto je jedina situacia, kedy si musis zvolit medzi frakciami. Ostatne mozes dokoncit vsetky.
//to uz je diagnoza - vidiet vsade spoilery. preventivne sa hlaste na prehliadku u dr. Chocholouska
Nedal by sa tomu spojlujucemu kretenovi dat ban?
Fakt diky.
Od coho myslis, ze je tu funkcia
Fakt diky.
Od coho myslis, ze je tu funkcia
Spoiler
?
-
aruN
Professional
Hrám to od nedele, perfektná hra (a to ma oblivion vôbec nebavil), momentálne mám asi 20 side questov, ktoré uprednostňujem pred hlavnými aby som pri tom vydržal čo najdlhšie. Hrám za Norda, dual wield/smithing + niečo v restoratione a lockpickingu. Za koho hráte/hrali ste vy?
-
Rosssoneri
Medium Expert
OMG ty si kretén! dá sa to aj normálne napísať! nechodím tu každý boží deň a nezávisláčim tu ako vy a neriešim svoje PC komplexy! Takže tie nadávky si nechaj a aj toho imbecila v súk. správe! A nikto z neba múdry nespadol nevedel som že sa to dáva do spoilerov stačilo to normálne napísať myslel som že toto forko je od toho aby sme si pomáhali a radili sa, podielali sa o nové poznatky a skúsenosti..no ne teraz som najväčší kkt bo som to nedal do skurv spoileru ne?
SA poje*** more
AUF
Rossoneri - ked som si to predtym myslel, teraz to uz viem. Ano si, akurat si sa usvedcil 
btw ked zrovna prihliadneme na to, ze pravidla su tu pre 95% neznamym pojmom a dalsie 4% o nich sice vedia, ale nikdy necitali, stale je vecou slusnosti neprezradzat akekolvek spojitosti v deji. A ked uz, aspon to nalezite oznacit spoilerom, nech to necitaju ti, co nie su zvedavi. Nie je to tak len na hojku, stretnes sa s tym skoro vsade.
Povedal som "vecou slusnosti"? Nechaj tak, nechce sa mi to vysvetlovat.
btw ked zrovna prihliadneme na to, ze pravidla su tu pre 95% neznamym pojmom a dalsie 4% o nich sice vedia, ale nikdy necitali, stale je vecou slusnosti neprezradzat akekolvek spojitosti v deji. A ked uz, aspon to nalezite oznacit spoilerom, nech to necitaju ti, co nie su zvedavi. Nie je to tak len na hojku, stretnes sa s tym skoro vsade.
Povedal som "vecou slusnosti"? Nechaj tak, nechce sa mi to vysvetlovat.