DOTA 2
Re: DOTA 2
predane.
nerob si z toho kretena nic, by dostal banan
co?
Máme tu už nejakých hráčov? ... ak hej tak si ma pridajte na steame: adjav ...zahráme protože mi s rusmi už dochádza trpezlivosť 
ja mam key, ale vacsinou su tam online len moji kamosi, lebo nemam cas hrat, ale ked budem mat cas, rad si s tebou zahram.
Takisto hram, keby mal niekto zaujem zahrat steam nick sova11
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
okej,takze pridem rano zo skoly,zapnem notas,zapnem steam a tam ma cakalo krasne prekvapenie
a ktomu 2 pozvanky 
Uroven tych hracov, co dostali betakeye je hrozna, kazda druha hra leaver....
-
Croven
Star
tak ja hravam practice takze mi je to jedno,lebo vobec sa v tych itemoch nevyznam 
-
palciii
a co ste si mysleli? predpokladam ze polovica tych co tie keye maju dotu nikdy ani nehrala 
Ty si novy v dote? A potom sa cudujem ze jake vysoke skore ked nahodou pridem do hry.
-
Croven
Star
nie ja nie som novy v dote,2 roky aktivneho hrania honka(predtym som hraval niaky cas dotu),takze viem co ako mam robit,len na tie itemy si musim zvyknut aby som vedel ktory kde najdem
-
*****HERO*****
Guru wannabe
heh, no dnes to doslo aj mne. kde najdem tie pozvanky a ako ich poslem?
Pridajte si ma na steame, kto chce zahrat nick: Philop
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
diky
inak kludne si ma niekto pridajte, ale nech sme aspon na podobnej urovni. dotu hram 2 roky. steam nick heroo16
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2011, 16:40)
tak ja som mal prve hry tiez take, ze plno leaverov a lamiek, ale cim dlhsie to hram tak ma to stale hadze k lepsim hracom a leavera som uz nezazil asi 5 hier za sebou. asi to ma nejaky rankovaci system, podla coho vytvara timy. nevie o tom niekto nieco? kde si mozem pozriet nejake statistiky, rebricky alebo nieco take?
inak kludne si ma niekto pridajte, ale nech sme aspon na podobnej urovni. dotu hram 2 roky. steam nick heroo16
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2011, 16:40)
Philop25 napísal:Uroven tych hracov, co dostali betakeye je hrozna, kazda druha hra leaver....
tak ja som mal prve hry tiez take, ze plno leaverov a lamiek, ale cim dlhsie to hram tak ma to stale hadze k lepsim hracom a leavera som uz nezazil asi 5 hier za sebou. asi to ma nejaky rankovaci system, podla coho vytvara timy. nevie o tom niekto nieco? kde si mozem pozriet nejake statistiky, rebricky alebo nieco take?
ma to stryty ranking system
samozrejme je to beta, takze este neni 100%
ale ked leavujes, tak budes hrat s leavermi, ked vyhravas tak, by si mal hrat s lepsimi hracmi
ale ten teamovy balans to este nejako nevie zarucit. vacsina hier skonci rapeom.
samozrejme je to beta, takze este neni 100%
ale ked leavujes, tak budes hrat s leavermi, ked vyhravas tak, by si mal hrat s lepsimi hracmi
ale ten teamovy balans to este nejako nevie zarucit. vacsina hier skonci rapeom.
-
Kok
Light Professional
Ak by ste niekto mali zvysny beta key, rad by som ho zobral
nejaky ten skill tam bude, dotu som mastieval zo 3 roky a posledny rok a pol honko. Dik
Ludia, aj mna by ste potešili kľúčom...
ak by mal niekto naviac stačí pm.... pár mesiacov dota (nič vážne) + rok a pol LoLko 
-
berynatorko
Medium Expert
vcera som hral prvykrat dotu 2. V rokoch 2005 - 2007 som hraval povodnu dotu. 2010 az dodnes Heroes of Newerth.
Viem ze dota 2 je este len beta, ale zial nepresvedcila ma. Nema pre mna zatial nic, co by ma odlakalo od HoNu. Ak som si dobre vsimol aj hrdinov ma zatial len povodnych
HoN tiez prebral znacne mnozstvo povodnych hrdinov, ale velmi velku cast z nich pozmenil, takze maju ine schopnosti, maloktory hrdina je 100% kopia. Navyse pridal novych hrdinov, ktorych schopnosti vyuzivaju lepsie schopnosti enginu, na ktorom pracuju (napriklad kuzla iduce po priamke -> gust od zephyra, ulti od chippera alebo bombardiera).
Hratelnost:
Hra sa mi zda trochu pomalsia/menej dynamicka v porovnani s HoNom, subjektivne sa mi zda tazsie denyovat, ale to je asi len vec pocitu. Obchod je lepsie spraveny, ako v povodnej Dote, davam prednost HoNu, opat asi len zo skusenosti.
Grafika:
CellShading sa mi osobne paci menej ako semirealistika Honu, ale opat len subjektivne...
Vzhladom na odlisny gameplay a grafiku ma zatial dota 2 nepresvedcila:/ moje vyhrady vyplyvaju vsetky asi zo zvyku, takze urcite sa najdu aj novi hraci, ktorych dota 2 zaujme, drzim im palce nech to nevzdaju po par prehranych zapasoch. skusim hru opat po nejakej dobe, pokial bude platit betakey:)
Viem ze dota 2 je este len beta, ale zial nepresvedcila ma. Nema pre mna zatial nic, co by ma odlakalo od HoNu. Ak som si dobre vsimol aj hrdinov ma zatial len povodnych
Hratelnost:
Hra sa mi zda trochu pomalsia/menej dynamicka v porovnani s HoNom, subjektivne sa mi zda tazsie denyovat, ale to je asi len vec pocitu. Obchod je lepsie spraveny, ako v povodnej Dote, davam prednost HoNu, opat asi len zo skusenosti.
Grafika:
CellShading sa mi osobne paci menej ako semirealistika Honu, ale opat len subjektivne...
Vzhladom na odlisny gameplay a grafiku ma zatial dota 2 nepresvedcila:/ moje vyhrady vyplyvaju vsetky asi zo zvyku, takze urcite sa najdu aj novi hraci, ktorych dota 2 zaujme, drzim im palce nech to nevzdaju po par prehranych zapasoch. skusim hru opat po nejakej dobe, pokial bude platit betakey:)