mimochodom, ja nepotrebujem strkat hlavu do piesku a nepotrebujem ani o nic bojovat
ja viem, co chcem, vedela som to cely nas dlhorocny vztah a podla toho som sa aj spravala
najlepsie na tom je, ze mi priatel povedal, ze si uvedomuje, ze nie je vhodne tahat ex do aktualneho vztahu a o chvilu na to uz jej pisal
je toto pokrytectvo, alebo mu len lichoti....ze su v kontakte...hra na dve strany, snazi sa "vtierat" mne a na druhej strane....snazi sa lichotit jej
nemam zaujem sa podielat na intrigach niekoho....resp. na tom, ze niektori ludia su nevyzrete osobnosti....
inak dostala som sa na socialnu siet (kedze byvame spolu, nie je tazke dostat sa k takymto zdrojom informacii)......tvrdil mi, ze nie je vhodne tahat ex do aktualneho vztahu....ale moj instinkt mi vravel, ze je to len divadielko na mna...aby som bola spokojna
a na tej socialne sieti som nasla spravu, ako jej pisal...ze nech si pisu cez emaily, lebo na tej socialnej sieti to nie je bezpecne
ona na to zareagovala tak, (ze ani na chvilu jej nenapadlo zamysliet sa, ci sa to hodi...voci mne) jednoducho mu do spravy poslala svoj email
ja naozaj nemusi strkat hlavu do piesku ani nemusim o nic bojovat...........ja som totiz vyrovnana osobnost a viem, co chcem...nepotrebujem hrat na dve strany ako moj priatel...len preto, ze mu to lichoti
a nepotrebujem ani zneuzivat niekoho ako to robi ta "ex"...je v obdobi po rozchode...urcite jej spravi dobre vyrozpravat sa a vyzalovat....urcite jej spravi dobre dvihnut si ego (ex iba zneuziva trapnu naivitu priatela, ex ho nechala a teraz ked po rokoch lutuje, lichoti mu to, hladi mu to muzske ego)
to mam cely zivot tolerovat, ze ak bude ona "v problemoch" bude ho kontaktovat a zalovat sa mu, ale ze on bude vyhladavat ju...lebo mu lichoti, ked su v kontakte
Čo sleduje tým, že sa zaujíma o život svojej ex?
-
nepriznana202
Novice
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo sleduje tým, že sa zaujíma o život svojej ex?
...ak by mu na tebe a vašom dlhoročnom vzťahu naozaj záležalo, dokázal by aj z tvojich reakcii a slov zistiť, že jeho kontakt s bývalou váš (predpokladám, že krásny) vzťah ničí...ak v tom aj napriek tomu pokračuje, môžme predpokladať, že mu nevadí, že by svoj momentálny vzťah zničil a to znamená, že ty môžeš spraviť už len jedno...keď nepomohla normálna diskusia, treba pritvrdiť, pretože si myslím, že v tomto štádiu už nemáš čo stratiť...nech si teda vyberie...ona, alebo ty...
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
lolz citat spravy, vrazdil by som...akoze wtf? tebe sa priatel hrabe v telefone? btw povedala si mu to? ufff..toto sa stalo aj mne a nemam to rad, ale mne to dotycna osoba povedala cize vadilo mi to ale zase som bol rad ze to povedala a netahala za nos... myslis i na jeho sukromie? to ze mu dala email nie je sice prave pekne, pretoze by som ho uz podozrieval, ale to by si nevedela keby si sa nehrabala...blew, preco si sa ho nespytala?
ale ako pisal grim tam nie je velmi co stratit, bud alebo na 2 stolickach sa sediet neda...ak to teba nezlomi tak jeho nie, len sa obavam ze chlapec bude ako handra na poutieranie noh, ale to uz je jeho problem
ale ako pisal grim tam nie je velmi co stratit, bud alebo na 2 stolickach sa sediet neda...ak to teba nezlomi tak jeho nie, len sa obavam ze chlapec bude ako handra na poutieranie noh, ale to uz je jeho problem
-
nepriznana202
Novice
hrabat v telefone, hrabat na socialnej sieti.......hmmmmmm
povedala som mu to, .....a jeho reakcia...najprv to tajil, potom sa mi zacal vtierat a o chvilu na to (ako sa mi vtieral) uz jej pisal, nech mu da email...lebo socialna siet je nebezpecna
a ze bude handra na poutieranie noh.......to neviem.....ta ex sa podla mna iba nevie spravat v medziludskych vztahoch...resp. neberie ohlad na potreby inych ludi
inak som presvedcena, ze aj keby k niecomu medzi nimi doslo....obidvaja budu handry....lebo im to urcite nevydrzi ani tyzden
ale v poslednej dobe, uvazujem, ze im to prajem...ak bol ten ich "pubertalny, stredoskolsky" vztah taky dokonaly, ze su nostalgicky na seba tak naviazani
tak im prajem, aby to skusili znova, aspon sa im otvoria oci....a pochopia...ze to nikdy dokonale nebolo - pubertalne vztahy neriesia ziadne zavazne problemy, nepovazujem ich za dokonale.......mozno su pekne, romanticke, naivne......ale rozhodne nie dokonale..........
zakazovat im nemozem a ani nechcem....ved ak by nahodou nieco skusili znova medzisebou...zivot by ich prefackal...a mozno aj nie
je nezrele tahat byvalych (z prvych pubertalnych, naivnych, stredoskoslych vztahov) do normalnych, zrelych vztahov orientovanych na buducnost
naco potom je so mnou priatel v dlhorocnom vztahu, ked na druhej strane.....bude mat stale cely zivot mozno aj "nostalgicku spomienku na prvu lasku"....pytam sa na co......??? co tym sleduje???? ...je taky sebec, alebo je tak nezrely??? alebo si len lichoti tym, ze ho ex v tom pubertalnom vztahu odkopla, co ho zranilo a teraz "struha dobrotu"....tak preto budu nostalgicky spominat...bez ohladu ako sa to dotkne ostatnych ludi....napr. MNA
neviem, ci je to nostalgia, lichotenie, dvihanie si ega, alebo nejake puto, kt medzi nimi vzdy bolo aj bude.........a ani sa to asi nikdy nedozviem.....
povedala som mu to, .....a jeho reakcia...najprv to tajil, potom sa mi zacal vtierat a o chvilu na to (ako sa mi vtieral) uz jej pisal, nech mu da email...lebo socialna siet je nebezpecna
a ze bude handra na poutieranie noh.......to neviem.....ta ex sa podla mna iba nevie spravat v medziludskych vztahoch...resp. neberie ohlad na potreby inych ludi
inak som presvedcena, ze aj keby k niecomu medzi nimi doslo....obidvaja budu handry....lebo im to urcite nevydrzi ani tyzden
ale v poslednej dobe, uvazujem, ze im to prajem...ak bol ten ich "pubertalny, stredoskolsky" vztah taky dokonaly, ze su nostalgicky na seba tak naviazani
tak im prajem, aby to skusili znova, aspon sa im otvoria oci....a pochopia...ze to nikdy dokonale nebolo - pubertalne vztahy neriesia ziadne zavazne problemy, nepovazujem ich za dokonale.......mozno su pekne, romanticke, naivne......ale rozhodne nie dokonale..........
zakazovat im nemozem a ani nechcem....ved ak by nahodou nieco skusili znova medzisebou...zivot by ich prefackal...a mozno aj nie
je nezrele tahat byvalych (z prvych pubertalnych, naivnych, stredoskoslych vztahov) do normalnych, zrelych vztahov orientovanych na buducnost
naco potom je so mnou priatel v dlhorocnom vztahu, ked na druhej strane.....bude mat stale cely zivot mozno aj "nostalgicku spomienku na prvu lasku"....pytam sa na co......??? co tym sleduje???? ...je taky sebec, alebo je tak nezrely??? alebo si len lichoti tym, ze ho ex v tom pubertalnom vztahu odkopla, co ho zranilo a teraz "struha dobrotu"....tak preto budu nostalgicky spominat...bez ohladu ako sa to dotkne ostatnych ludi....napr. MNA
neviem, ci je to nostalgia, lichotenie, dvihanie si ega, alebo nejake puto, kt medzi nimi vzdy bolo aj bude.........a ani sa to asi nikdy nedozviem.....
porozmyslaj uprimne preco to riesis, podla mna je to Tvoj problem. To ze sa nevyrovnal so svojou prvou svedci samozrejme tiez o niecom, ale s tym Ty nic nespravis - to musi kazdy sam. Na Tvojom mieste by som sa zameral na veci ktore zmenit mozes (vlastny postoj,dovera). Otvorena uprimna komunikacia riesi vsetko, ale tej sa ludia mozu bat lebo vysledok moze byt neprijemny.
tl;dr je Ta hodny?
tl;dr je Ta hodny?
ja som totiz vyrovnana osobnost a viem, co chcem
Preto si mu prezerala súkromne spravy ?
Ja to vidim tak, že problém asi začal trochu skor a tvoj "inštinkt" tomu len dopomohol.
Myslím, ale že vidíš veci príliš čierne. Skús na chvíĺu vypustiť paru, zavolaj kamoške a skús sa jej vyrozprávať. Dobrá priateľka Ťa isto pozná lepšie, ako ktokoľvek na fóre a bude Ti vedieť lepšie poradiť.
Ak by som Ti ale mal poradiť po prečítaní pár riadkov, tak skús trošku zvoľniť, spríjemniť spoločné chvíľe, a keď budete obidvaja pritúlení k sebe povedať mu, že Ťa veľmi bolí to, že sa pokúša za tvojim chrbtom stretávať so svojou ex a že sa cítiš podvedená. V príjemnej chvíli sa Ti skor zdvoverí, ako pri postoji panovačnej fúrie.
Prajem veľa šťastia ...
P.S.: Dobrým sexom sa dá tiež vrátiť pár vecí do správnych koľají