pomoc so sluchadlami*

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
lubossko
Amateur
Amateur

pomoc so sluchadlami*

Príspevok od používateľa lubossko »

caute,potreboval by som poradit:
a)Philips SHL5001
http://www.shark.sk/doplnky/sluchadla/p ... ym-mostom/
b)CREATIVE HQ-1600
http://www.alza.sk/creative-hq-1600-bil ... 5.htm#foto

ktore su podla vas lepsie,odpiste ak sa tomu rozumiete,ak nie ani nepiste,dik za pochopenie
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: pomoc so sluchadlami*

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pokial ti ide o kvalitu zvuku, tak ani jedny. To chces na doma alebo na von? Aky mas cenovy limit?
lubossko
Amateur
Amateur

nie nie mas pravdu ani jedny, co hovoris na sony mdr-xb500 ? http://www.sesulak.skiinfo.sk/2010/09/2 ... mdr-xb500/
Ryan Giggs
VIP
VIP

Aj ked je Sony lepsia volba, stale mozes mat zvukovo o dost lepsie sluchadla. Nejake modely by som ti poradil, ale najprv by si musel zodpovedať na tie otazky vyššie.

Ak to ma byť na von, tak v cene okolo 30-40 € su vyborne napr. Audio-Technica ATH-SJ11, Audio-Technica ATH-SJ33, Sennheiser HD 218/228, či trochu väčšie DENON AH-D301 či kľudne aj AKG K 420, Koss Porta pro, či Sennheiser PX100 II. Posledne 3 menovane však malo izoluju.
lubossko
Amateur
Amateur

vdaka za tvoj cas,tak najprv som chcel koss porta pro ale tie mi pridu trocha labilne,chel som to vyuzit aj na von,prilezitostne,avsak nie nikdy,ale hlavne na pocuvanie hudby doma pri ntb,a bol by som rad keby dobre izolovali okolity zvuk.tak teda do uvahy by prisli tie sony mdr-xb500,Audio-Technica ATH-SJ33,DENON AH-D301.neviem ktore su lepsie,ale pre hudobne styly dnb,hiphop,techno podla reviews ktore som pozrel na sony tak za tu cenu su idealne.aky je tvoj nazor?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Porty nie su zvukovo vôbec zle, ale izoluju minimalne, takže vonku by si to musel trochu viac "osoliť".

Ťažko povedať, ktore hraju lepšie, zaleži na preferenciach zvuku. Pre moje ucho su tie sony trochu zahuhlane. Aj v porovnani s Portami. Tieto Denony konkretne som nepočul, iba vyšši model Denon AH-D310. Audio-Technicy (okrem toho, že dobre hraju) su aj vyborne konštrukčne vyrobene. Tak ako všetky vyrobky značky.

Medzi domacimi modelmi by sa našli aj lepše od tychto, ale su už väčšie, maju dlhši kabel atd., takže nie veľmi skladne a aj objemnejšie, takže otazka znie čo si ešte ochotny vziať vonku na hlavu aby si si nepripadal ako kozmonaut.

Napr. Audio-Technica ATH-T300, SENNHEISER HD 418 (419), AKG K 512 (512 MKII), Beyerdynamic DT 235, Shure SRH240...
lubossko
Amateur
Amateur

okej a sony v porovnani s AKG K 512 a Audio-Technica ATH T300 ? to by si vedel nejak rozlisit ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Sony maju priliš veľa basu, ktory zasahuje aj do ostatnych pasiem. Proste bas je tam aj kde byť nema. Zvyšne 2 hraju vyrovnanejšie, s tym že T300 maju viac basu, K512 vychadzaju zo študiovych K 77, takže zvuk je vyrovnany, presny s viac detailami. Samozrejme všetko v ramci cenovej relacie.
lubossko
Amateur
Amateur

vdaka za informacie,este si to premyslim,prajem prijemny vykend
Lu-boss
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lu-boss »

Spolužiak, producent amatér, ktorý začína má AKG, ja mám AKG a dj premier mal AKG :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

A už si ich kupil?
Napísať odpoveď