router ASUS RT-N10
router ASUS RT-N10
zdravim,chystam sa kupit novy router a chcel by som vediet vaše nazory na tento konkretny model.použivat ho budem v byte.http://www.shark.sk/vypoctova-technika/ ... -usb-upnp/ .dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: router ASUS RT-N10
A co chces nan pocut??? Na bezne pouzitie v byte ti postaci, nepises o specifickych podmienkach vyuzitia, takze nic ine sa ti neda ani nepisat. A verim, ze sa nebudes pytat na dosah, pretoze pri kazdom zariadeni je dosah individualny, ten zalezi pocnuc nastavenim kanala routra az po steny (beton, zelezobeton, panel), elektrika, kov... az po neviem co.
ja sa velmi do toho nevyznam,preto sa pytam skusenejšich,ale dik za odpoved.
-
hojko
Site Admin
Je to priemerny router za primeranu cenu. Na domace pouzitie je to dobra kupa.
-
vladenko007
VIP
Odporúčam ho. Mam s ním dobrú skúsenosť.
dakujem za rady,dnes ho asi objednam,len predsa len by som mal ešte otazku,je velky rozdiel medzi mojim starym routerom ASUS WL-500gP a tymto ASUS RT-N10,myslim vo vykone wifi?na starom routry som chytal plny signal na notebooku,cez jednu zelezobetonovu strenu,do druhej izby.
-
hojko
Site Admin
masser: http://www.hojko.com/post1751127.html#p1751127
Mozno ti pomoze, ak si pozries specifikacie oboch produktov, teda vyzarovaci vykon zariadenia a tiez vykon antenky.
Mozno ti pomoze, ak si pozries specifikacie oboch produktov, teda vyzarovaci vykon zariadenia a tiez vykon antenky.
ten stary mal vykon IEEE 802.11b: 17-20 dBm a ten novy 802.11b: 14-16 dBm,čiže ten novy bude slabši,ak som to spravne pochopil 
-
hojko
Site Admin
Spravne, cisla tomu tak hovoria. A predpokladam, ze antena bude v oboch pripadoch rovnaka, trebalo by to ale pozriet.