Dnes o 22:39 (doteraz nepoberám ten čas
Lokal TV
Lokal TV
Určite ste sa už dopočuli o novom projekte Lokal TV na TV JOJ. Ide o prvý slovenský animovaný seriál pre dospelých. Väčšina z vás určite videla už celkom staré Lokal TV zostrihy (Pišta Lakatoš a pod.) na YouTube, a dovolím si tvrdiť, že ak to bude mať rovnakú kvalitu aj v TV, a kvalita klesať nebude, tak to bude mať úspech.
) sa dozvieme, či to bude revolučné (slovenské-revolučné?) dielo, alebo len ďalší prepadák. Celkom sa teším. 
Re: Lokal TV
Cekyho mozem kamos ho pozna osobne, paar rokov dozadu sme ho stretli ked este nerobil v telke
a bezal tento "hit"
a bezal tento "hit"
dnes má byť prvý diel - na fujrádiu išiel taký spam ževraj to má byť strašne drsné a že majú pourážať kopec "osobností" SK showbizu... tak som zvedavý, či to bude naozaj stáť za to.
btw mám taký zlý tušák, že to bude len predĺžená reklama na fujfón.
btw mám taký zlý tušák, že to bude len predĺžená reklama na fujfón.
Bohužial no, nič nemá na nezávislosť.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tie osobnosti, to bude radost pozerat/pocuvat. Aj tak si myslim, ze pourazaju moznost tak osoby z konkurencnych TV alebo takych s ktorymi sa zmluvne dohodli a spravia z toho medialnu vojnu. Ved dnes staci, aby sa televizia dohodla s bulvarnym dennikom, medialne znama osobnost zazaluje televiziu za poskodenie dobreho mena, vsetko sa odmedializuje, zvysi sa sledovanost, zaloba sa stiahne a reklama ako vysita, ako pre televiziu, tak aj pre dennik. Nahodou sa este objavi v denniku preskenovane trestne oznamenie, ktore do redakcie poslal zdroj z policie a skandal na titulnu stranku je na svete.
-
spojka13
Darca
po troch častiach to stiahnu...
-
freax_xo
Zablokovaný
Zatiaľ niektoré hlášky luxusnè
Kód: Vybrať všetko
to mi ver bujón, úplne sme to zedli,
čo sme zãdli ? :D :DRe: Lokal TV
Mne sa celkovo tie postavy zdajú dosť umelé, a tie hlášky sú často dosť vynútené. Čo sa mi ale naopak zdá absolútne geniálne je Čekovský a jeho Pišta, a tiež som sa zasmial na paródií na Judýniovú (či ako sa volá) a celkovo na ten systém Modrého z Neba. 
-
mirak2
Hardcore addict
zvraciam. 14 minut mi stacilo, odpad.
//k-: "tak si chod honkať nad americkými super serialmi .."
kvalita je kvalita. to dobre, co sa stvorilo na slovensku sedi v archive (druha seria mesta tienov uz viac ako dva roky) a vysielaju sa totalne QOQOTINY
//k-: "tak si chod honkať nad americkými super serialmi .."
kvalita je kvalita. to dobre, co sa stvorilo na slovensku sedi v archive (druha seria mesta tienov uz viac ako dva roky) a vysielaju sa totalne QOQOTINY
-
spojka13
Darca
nútene kydanie ho.ien na konkurenciu... keby aspon všeobecne kydanie na všetku pospolitost svk šrotbiznisu... ale je to jojka... je to max. bulvar
-
Anem
Star
Zasmial som sa len na Bujónovi a Pištovi , inak žiaľ nič moc.
A ešte ma pobavil P&M a symbol slobodomurárov
A ešte ma pobavil P&M a symbol slobodomurárov
fakt to bola nuda. a z 20min boli 10min reklamy a upútavky.
malo to potenciál, ale mali tam napchať viac fórov a paródií a hlavne Pišta mal dostať väčší priestor...
malo to potenciál, ale mali tam napchať viac fórov a paródií a hlavne Pišta mal dostať väčší priestor...
par miestami usmevnych situacii alebo hlasok, napad s vytiahnutym starych rozpravkovych postaviciek sa mi pacil, ale inak nudne a trapne, pista tam nejak nezapasoval a ten madar ma strasne iritoval
celkom haluz, ze to islo v den ked zomrel aj autor krtka - Zdenek Milner (RIP)
inak vadil mi ten madar, taky sileny dabing, ktory mi nepride smiesny ... a ta kratka scena kde bol pista bola najlepsia
btw. podla mna sa dost inspirovali family guyom
inak vadil mi ten madar, taky sileny dabing, ktory mi nepride smiesny ... a ta kratka scena kde bol pista bola najlepsia
btw. podla mna sa dost inspirovali family guyom
-
mirak2
Hardcore addict
to nie je haluz, to je totalny fail. south park vytvara epizody aktualne, nejaky tyzden pred vysielanim, jasne, ze tvorcovia lokaltv s tym nemohli ratat, ale dpc, ved stiahnem epizodu, ked mam urobeneho toho viac (co podla ukazok asi maju) a pustim ine. ma to dost znechutilo.
a este doplnim, ze tie pasaze monologove pistove boli ako dolepene, nemali ani ZBLA spolocne s tym zbytkom a ako samostatne jednotky by mozno boli hitom na youtube.
a este doplnim, ze tie pasaze monologove pistove boli ako dolepene, nemali ani ZBLA spolocne s tym zbytkom a ako samostatne jednotky by mozno boli hitom na youtube.
súhlasím, ten maďar je trapas.
nechápem prečo si tvorcovia seriálov (tohto aj Susedia) myslia, že ak niekto hovorí s maďarským prízvukom, tak je to vtipné
nechápem prečo si tvorcovia seriálov (tohto aj Susedia) myslia, že ak niekto hovorí s maďarským prízvukom, tak je to vtipné
podla mna celkovo dost o hovne, cakal som minimalne trocha viac, pozriem si este dalsiu cast, co pojde, ale toto ma teda nepresvedcilo.
-
redliner
King
Páči sa mi iba Pišta ako ho dabuje Čeky, inak nič moc...
-
peterkozel
Medium Professional
velke sklamanie,pista sa da ale aj to najskor zacne po case liest na nervy, ved som to ani nemal smak dopozerat,skoda
Tak som si to kukol v archive, a akoze jedine normalne je tam pista, aj to som sa zasmial asi 2 krat, ostatne strasne trapne a preafektovane, toto sa nikdy nemalo dostat do TV a malo to ostat na YT.