Ukáž co vies!
Ukáž co vies!
Ahote,
neviem,ci tato tema patri prave sem,ale chcela by soms a poradit.Chcela by som priatelovi vyrobit htu ukaz co vies,ale problemik je v tomz e netusiim na akom principe funguje.Ak by niekto pomohol??:..
http://www.hracky365.cz/vista-ukaz-co-v ... ticka-hra/
tuto myslim:)
neviem,ci tato tema patri prave sem,ale chcela by soms a poradit.Chcela by som priatelovi vyrobit htu ukaz co vies,ale problemik je v tomz e netusiim na akom principe funguje.Ak by niekto pomohol??:..
http://www.hracky365.cz/vista-ukaz-co-v ... ticka-hra/
tuto myslim:)
-
lekoklatik
VIP
Re: Ukáž co vies!
Koľko má tvoj priateľ rôčkov?
A čo presnejšie potrebuješ. Moc som to nepobral z tvojho popisu.
A čo presnejšie potrebuješ. Moc som to nepobral z tvojho popisu.
21 bude mat
:D
hej je to detska hra,ale chcem mu to spravit ako "pomocku " do skoly kedze studuje dejiny tak nejake okruhy odtial a tak:)na pobavenie
no,ta hra funguje netusim ako,kedze je tam panacik kde na jednej polke ukazem na otazku a dam ho na druhu polku(asi tam je magnet) a ten ukaze spravnu odpoved.neviem ale ako to moze vzdy vediet,resp na com to rpacuje
hej je to detska hra,ale chcem mu to spravit ako "pomocku " do skoly kedze studuje dejiny tak nejake okruhy odtial a tak:)na pobavenie
no,ta hra funguje netusim ako,kedze je tam panacik kde na jednej polke ukazem na otazku a dam ho na druhu polku(asi tam je magnet) a ten ukaze spravnu odpoved.neviem ale ako to moze vzdy vediet,resp na com to rpacuje
Matematika a kombinacie.
zeby tak dokonalo?nezda sa mi 
Je tam obyčajný magnet, to je celá veda.
// inak tú hru vlastním ešte z detských čias, keby som pohľadal určite ju nájdem niekde v pivnici. Tak ak by si veľmi chcela napíš a môžem ti to poslať, boli tam tuším k tomu aj nejaké prázdne papiere na ktoré sa dajú spísať vlastné otázky a odpovede.
// inak tú hru vlastním ešte z detských čias, keby som pohľadal určite ju nájdem niekde v pivnici. Tak ak by si veľmi chcela napíš a môžem ti to poslať, boli tam tuším k tomu aj nejaké prázdne papiere na ktoré sa dajú spísať vlastné otázky a odpovede.
takze navrh ako to skonstruovat?
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2011, 12:06)
ja tu hru mam tiez:)len ju enchcem pouzit,ked je taka stara,mozno este pre moje deti bude
:D...preto som chcela ze vyrobim novu
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2011, 12:06)
ja tu hru mam tiez:)len ju enchcem pouzit,ked je taka stara,mozno este pre moje deti bude
Prepánajána, priateľ študuje históriu, tak mu kúp nejakú parádnu tematickú knihu (čomu sa venuje už musíš vedieť sama). To sú pre nás najlepšie darčeky.
to by som mohla,ale take knihy su velmi drahe na moj rozpocet a hlavne ked ma o par dni zas narodeniny:)
-
lekoklatik
VIP
na narodeniny "láro"< a pod stromček knihu.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
na narodky mu daj presdrzku, ze studuje nieco co vas neuzivi a na vianoce bude vdacny ak nedostane druhu
...
alebo si oblec najsamviacsexy pradlo, zaviaz sa maslou a nahod zvodny pohlad c.8 ... to by malo fungovat vzdy
alebo si oblec najsamviacsexy pradlo, zaviaz sa maslou a nahod zvodny pohlad c.8 ... to by malo fungovat vzdy
vsak popozeraj sa po nejakom antikvariate, nemusis kupovat nove knihy, mozno najdes nieco vhodne doslova za par centovRetuska napísal:to by som mohla,ale take knihy su velmi drahe na moj rozpocet a hlavne ked ma o par dni zas narodeniny:)
Tak tak, však čo ho zaujíma ?