Zdravím,
mám HTC Sensation. Doteraz gmail na telefóne fungoval správne. Jeden deň ma však gmail na notebooku upozornil, že treba nejak verifikovať každý PC cez sms správu. Odteraz, keď sa na inom PC prihlasujem, musím cez sms potvrdiť že som naozaj ja. To by bolo v poriadku. Kameň úrazu však je to, že odvtedy mi nefunguje gmail ani market na telefóne. Žiadan heslo do gmailu, ktoré keď zadám (je správne), vypíše, že heslo je nesprávne.
Stretol sa s tým niekto? Ďakujem za každú radu.
HTC Sensation with Gmail
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC Sensation with Gmail
Poznámka pre používateľov Aplikácií Google: V snahe ochrániť našich používateľov a bojovať proti zneužívaniu našich systémov niekedy požiadame správcov, aby overili svoju identitu prostredníctvom SMS alebo telefonického hovoru. Táto verifikácia je podmienkou pre vykonávanie niektorých akcií v ovládacom paneli. V prípade problémov navštívte Fórum pomoci Aplikácií Google pre správcov
- zaloz si tam temu, alebo daj "Zobrazit vsetky diskusie" a snad najdes riesenie
- zaloz si tam temu, alebo daj "Zobrazit vsetky diskusie" a snad najdes riesenie
Re: HTC Sensation with Gmail
Dík ale je to celé zasraté. Chcem zadať dotaz, hovorí mi aby som si vybral oblasť a nejde to. 
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2011, 10:55)
Vie mi niekto poradiť ?
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2011, 10:55)
Vie mi niekto poradiť ?