USB nezobrazuje data
USB nezobrazuje data
Zdravim, dostalo sa mi do ruk 8 GB usb na ktorom je cca 4 gb suborov, ale nic z toho mi nezobrazuje. Ked dam USB skontrolovat antivirom, tak pekne vidim, ze prechadza kazdym jednym suborom, ale ked usb otvorim, tak tam je cca 8 word a pdf dokumentov - tie otvorim a potom tam je cca 10 zloziek, ktore sa tvaria ako odkazy a nie klasicke zlozky a ked sa ich pokusim otvorit tak, ze neexistuje ci chcem vyhladat a na konci ma .exe co nechapem kedze to je zlozka...neviete co by s tym mohlo byt?? Bolo mi povedane, ze to USB je zavirovane, ale prebehol som to 2 antivirmi a nic...da sa nejakym sposobom dostat k tym udajom a zalohovat ich a USB preformatovat? USB ma format FAT32...dik za kazdu radu 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB nezobrazuje data
A niesu tie subory len skryte? Teda mas zapnute zobrazovanie skrytych suborov?
to som skusal, ale nic...ja nechapem kde tam su 
nedal ich antivir do karanteny alebo nevymazal?
ono uz pred kontrolou mi tam nic neukazovalo, resp zlozky, ktore mali 2kb a ked som sa ich pokusil otvorit, tak mi vypisalo, ze ci chcem vyhladat zlozku.exe, ze ju nenaslo...a ked som 2 krat to prezeral antivirom, tak vzdy prechadzalo vsetky dokumenty co tam su a ked pozriem USB, tak ich ukaze cca 8 a prezera ich minimalne 100
...cize neviem kde sa mohli stratit... a ziadny vir tam nebol najdeny...
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
A skúsil si si oskenovať aj PC? To, že nie je vír na USB neznamená, že nie je v PC schovaný a spustený a blokuje súbory na USB.
jj, to bolo ako prve, az potom som dal USB do PC a skenoval ho...problem som uz vyriesil, v PC bol virus, ktory tie zlozky zneviditelnil a spravil z nich odkaz, pri klasickom zobrazeni skrytych priecinkov a zobrazeni systemovych zloziek nic neukazalo, ale pouzil som total comander a cez ten to uz slo, trosku zakerny virus...dik vsetkym co sa snazili pomoct
...mozte LOCK