Ale vďaka za doporučenie. Rozhodne otestujem. Včera došiel nový dron tak cocám samé TDčka. Ak by aj toto bolo pre drony tak by som sa potešil.
hry žánru "tower defense"
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: hry žánru "tower defense"
Aj by som ti dal karmu nebyť v mínuse 
Ale vďaka za doporučenie. Rozhodne otestujem. Včera došiel nový dron tak cocám samé TDčka. Ak by aj toto bolo pre drony tak by som sa potešil.
tak sa mi podarilo prejst uplne vsetky levely na Defense Grid aj Gold - odporucam, velmi dobre 
Troška oživím tému. Po dlhších večeroch mám troška času hrať a rád by som od vás dostal zase nejaké dobré tipy, najmä pre iPod/iPhone alebo webové flashovky.
AppStore browsujem pomaly každý deň, nedávno som stiahol Plants Vs. Zombies a je to nenormálne dobrá a vtipná hra, ktorá rozhodne neomrzí za pár dní, má slušných 50 levelov a kopec minihier a questov, čo vás udržia pri hre aj po dohratí.
Problém je, že je to také...no "detské"... Veľmi uvažujem či si vôbec stiahnem Jelly Defense, lebo to môže byť srandovné, hrateľné a náročné akokoľvek, príde mi jednoducho stupídne hrať tower defense so želatínovými kockami
Chápete, chcem niečo dobré zo stredoveku, sci-fi alebo niečo armádne... Akékoľvek tipy plz? (Fieldrunners mám prejdené aj 5x)
Nebránim sa ani webovým flashovkám, ale tam požadujem fakt kvalitku
AppStore browsujem pomaly každý deň, nedávno som stiahol Plants Vs. Zombies a je to nenormálne dobrá a vtipná hra, ktorá rozhodne neomrzí za pár dní, má slušných 50 levelov a kopec minihier a questov, čo vás udržia pri hre aj po dohratí.
Problém je, že je to také...no "detské"... Veľmi uvažujem či si vôbec stiahnem Jelly Defense, lebo to môže byť srandovné, hrateľné a náročné akokoľvek, príde mi jednoducho stupídne hrať tower defense so želatínovými kockami
Nebránim sa ani webovým flashovkám, ale tam požadujem fakt kvalitku
-
Michaelo
Hardcore addict
No ja som na PC hral Plants vs. zombies a bolo to v pohode (teda na booku) ale na PC mi to padalo 
Momentálne som si na mobil (Android perník) posťahoval toto:
Asteroid defense
Galaxy wars
GRawe defense G
Nexus defense
Plants vs. Zombies
Robo defense
Sentinel3
Space Station defense
Všetko sú to TD hry. Najradšej mám Sentinel 3 ktorý hrávam. Ostatné som len testol no budem ich hrávať až keď prejdem predchádzajúcu.
A neverím že by neboli aj na iOS. RoboDefense bola pôvodne vyvinutá na Symbian a tam je aj lepšia. na Perníku vyzerá nejako divne
Momentálne som si na mobil (Android perník) posťahoval toto:
Asteroid defense
Galaxy wars
GRawe defense G
Nexus defense
Plants vs. Zombies
Robo defense
Sentinel3
Space Station defense
Všetko sú to TD hry. Najradšej mám Sentinel 3 ktorý hrávam. Ostatné som len testol no budem ich hrávať až keď prejdem predchádzajúcu.
A neverím že by neboli aj na iOS. RoboDefense bola pôvodne vyvinutá na Symbian a tam je aj lepšia. na Perníku vyzerá nejako divne
hry žánru "tower defense"
Na ios, android je najlepsia Fieldrunners.
Netvrdil by som, Fieldrunners postrádajú variabilitu.
Celkom dobrý počin je Epic War TD.
A je zadara.
Celkom dobrý počin je Epic War TD.
A je zadara.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak toto by som chcel na môjho drona.
Pekná hra.
A čo takto:
Age of defenders?
Dá sa hrať aj na ich webe ale aj na Androidoch a iPhonoch
Pekná hra.
A čo takto:
Age of defenders?
Dá sa hrať aj na ich webe ale aj na Androidoch a iPhonoch
Len skoda ze Age of defenders je len na Ipad2
-
Michaelo
Hardcore addict
Noo je aj na Android 
Ale vy máte iOS.
Ale vy máte iOS.
Troška drtím tú onlinovku, celkom pohoda. Len mi píše, že mám malú obrazovku
(22" 1680*1050)
Sentinel 3 ináč trošku sklamanie...
Sentinel 3 ináč trošku sklamanie...
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm prečo sklamanie? Ja som s tým veľmi spokojný.
Grafika a všetko docela ujde. Sú samozrejme aj lepšie hry no aj tak.
Grafika a všetko docela ujde. Sú samozrejme aj lepšie hry no aj tak.
Pripadá mi to ako zrýchlený film. Fakt. Lepšie to neviem napísať.
-
Michaelo
Hardcore addict
No neviem ja som s tým spokojný a často si to aj ja sám zrýchľujem.
Btw ako si dal to 2hé kolo v Age of defenders cez net? Chcem sa zacvičiť no tamto neviem dať keď mi stále zničia veže.
Btw ako si dal to 2hé kolo v Age of defenders cez net? Chcem sa zacvičiť no tamto neviem dať keď mi stále zničia veže.
Age of Defense je ten istý systém ako Fieldrunners.
Vyser sa na upgradovanie, hlavne rýchlo vytvor cestu z najlacnejších vežičiek, ktorá donúti nepriateľa ísť vedľa nej. Ale vždy nechaj aspoň jeden štvorček mapy voľný niekde pri kraji, lebo inak ti prerazia múr.
Vyser sa na upgradovanie, hlavne rýchlo vytvor cestu z najlacnejších vežičiek, ktorá donúti nepriateľa ísť vedľa nej. Ale vždy nechaj aspoň jeden štvorček mapy voľný niekde pri kraji, lebo inak ti prerazia múr.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som to nakoniec dal. Ale to ze 1 stvorcek nechat je blbost aj tak ti budu do vezi vrazat 
Ja som ich takto zastaval a dosiahol limit potom som len upgradoval.
Ja som ich takto zastaval a dosiahol limit potom som len upgradoval.
Lenže potom mi išli zakaždým do veži, keď necháš jeden štvorček, tak sa snažia cezeň dostať.
-
Michaelo
Hardcore addict
Práve že nie. Ja som mal takto robené a polka mapy ostala voľná a aj tak šli do veží.
Toto je moja taktika ktorá mi dosť vychádza:
Toto je moja taktika ktorá mi dosť vychádza:
Okey, však nie je jediný spôsob ako to prejsť. Ja už hrám Protectora, moju all-time best flashovku... Má asi 5 dielov, tak sa teším 
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Age of Defenders je na úrovni človeka, čo hrá 1x v živote žáner TD. Stačí naskladať vežičky do radu a prežijete aj keď nechcete.
A ani to nemá fast-forward...
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Age of Defenders je na úrovni človeka, čo hrá 1x v živote žáner TD. Stačí naskladať vežičky do radu a prežijete aj keď nechcete.
A ani to nemá fast-forward...
-
Michaelo
Hardcore addict
Hral si to OnLine proti niekomu inému? Normálny človek ti poriadne zavarí narozdiel od toho tutoriálu čo tam majú.