Aku mysku?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Aku mysku?
a4tech je najkvalitnejšia v cenovej kategórii najlacnejších.
gigabyte je super značka, určite ho nemôžeš porovnávať s trustom atd.
gigabyte je super značka, určite ho nemôžeš porovnávať s trustom atd.
A4Tech tiez mozem len odporucit..Hral som s nou 4roky kym som sa ju nerozhodol vymenit za roccat Kone + no nevedel som si na nu zvyknut a neponukala ziadne vyhody,pekny ale zblbnuty software + zhorsenie v hrach tak musela ist prec..odvtedy hram so starou myskou este rok a vsetko ide ako ma 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hmm no neviem ale ja som mal s ROCCAT dobré skúsenosti. Ale dnes by som si ju nezobral. Radšej MAD CATZ CYBORG tú za 100€ s tým by sa hralo výborne.
tu si fakt nikto iny okrem mna nemysli, ze vrazat 50+€ do myšky je pritiahnute za vlasy?
no dobre....50€ maximalne aj s dph aj s postou...ale srsly 100€ dat za myš...
no dobre....50€ maximalne aj s dph aj s postou...ale srsly 100€ dat za myš...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
gigabyte je lepší ako ten mad catz
-
Michaelo
Hardcore addict
ten Mad catz si prispôsobíš dokonale na svoju ruku 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
myslel som senzorom, softwarom.. Ved si ich kúp, vyskúšaj a do 7 dní vráť.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak 5600DPI podľa mňa stačí na gaming.
Čo mi z nejakej Razerky ktorá je malá jak notebooková myš? Ja mám veľkú ruku.
Čo mi z nejakej Razerky ktorá je malá jak notebooková myš? Ja mám veľkú ruku.
Napriklad aj ked som si dal vsetky zavazia tak mi mys v ruke stale lietala a ten laser bol taky citlivy ze pri najmensom zdvihnuti od podlozky prestal snimat.takze tiez si myslim ze prave drahe mysky neznamena hned lepsia.Cim viac features ma tym vacsia moznost ze sa nieco pokazy.Michaelo napísal:Hmm no neviem ale ja som mal s ROCCAT dobré skúsenosti. Ale dnes by som si ju nezobral. Radšej MAD CATZ CYBORG tú za 100€ s tým by sa hralo výborne.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ty si asi nečítal špecifikácie myšky. To sa volá TCU (ak sa nepletiem) a je to robené takto náročky (dá sa to vypnúť) pre hráčov ktorí snipujú. Proste zdvihneš myšku trochu nad podložku a čakáš.balthier napísal:ten laser bol taky citlivy ze pri najmensom zdvihnuti od podlozky prestal snimat.
Toto bola veľká výhoda tejto myšky.
TCU sa mi zda ze bolo kalibrovanie aby lepsie pasoval laser s podlozkou..to co ty myslis sa volalo inak a dala sa ta vzdialenost nastavit na viac no nefungovalo ani to staci si precitat recenzie tak vies o com hovorim.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo TCU bola kalibrácia to mi došlo po odoslaní postu. Tamto neviem ako sa volalo. Písal si že si mal KONE+ tak som si myslel že to opravili. Ale to bude chybou SW a nie HW.
bol to asi HW nasledne som ju tu na fore predal jednemu chalanovi a hned mi pisal co som mu to poslal ze koliesko blbne..Tiez som si myslel ze to bol sw a bolo tam treba len nieco nastavit ale nemal som nanu nervy tak som ju hned odlozil a neskvor predal.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm no neviem ja som bol s Kone spokojny a Kone+ je lepsia a koliesko by malo byt rovnake ako na G5 len iny povrch. Mozno zly kus. Je na nich dost pozitivnych ohlasov tak nwm.
-
cORP.
Addict
jedine logitech alebo razer ,to ze michalkoo ci jak sa to pise je spokojny zo svojou je sice pekne ale najspokojnejsi budes s tymi dvoma znackami , inak logitech pokial viem dava na mysky 3 roky zaruku ,aspon ja na mx 518 som taku mal
Nemozem. To sa da zrobit iba s nerozbalenym produktom. Ten mad catz uz je padle na hlavu dat za mysku 117€ tak ako uz pisal Chester. 50€ som ochotny dat ale 117 je uz moc. Co sa tyka tej michalkovej tak ju asi zoberiem. Michalko a pocuj...ked zdvihnes tu mysku tak automaticky prestane snimat alebo ako to je?MichalkoOo napísal:myslel som senzorom, softwarom.. Ved si ich kúp, vyskúšaj a do 7 dní vráť.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ked trošku dvihnem ešte sníma
a myslím že aj s rozbaleným
a myslím že aj s rozbaleným
-
Pigesko
King
TeaPack: ze to vravis s takou istotou...bez si o tom nieco precitat
http://www.google.sk/#hl=sk&sugexp=ppwe ... 66&bih=655
http://www.google.sk/#hl=sk&sugexp=ppwe ... 66&bih=655
-
Michaelo
Hardcore addict
Môžeš aj s rozbaleným ale nemôžeš poškodiť obal. To že vyberieš myš z krabice a otestuješ ju. potom ju zabalíš do NEPOŠKODENEJ krabice s5 ako bola a pošleš ju že to nie je to čo si očakával tak ti peniaze vrátia.
ty už si videl myš v krabici? ja som zatial videl myš iba v priesvitnom plastovom zaliatom obale, z ktoreho mys ziadnym logickym sposobom bohuzial nedostanes 
// teda beriem s5, JE MOZNE, ze su aj take balenia..nevravim...ale 75% myší sa predava v presvitnych plastovym zaliatych "obaloch?"
// teda beriem s5, JE MOZNE, ze su aj take balenia..nevravim...ale 75% myší sa predava v presvitnych plastovym zaliatych "obaloch?"