Darček

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blast3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Darček

Príspevok od používateľa blast3r »

tak hlavne to neodkladaj na 24. Decembra o 15.00, lebo potom uz budes mat tak na vyber, ci jej kupis zelenu alebo cervenu skrabku do auta :-D

Ale k veci:
Ak cita knihy, tak dobrou knihou s osobnym venovanim nic nepokazis...
redliner
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Sprav jej niečo vlastnoručne. Teda.. nemyslím tým aby si ju vyprstoval na štedrý deň, ale zmajstrovať niečo.
:lol:
Myslím že kozmetika alebo oblečenie by mohlo stačiť :-) alebo sa jej opýtaj čo by si priala,samozrejme ak ju nechceš prekvapiť :)
a keď sa ťa bude pýtať aký darček chceš ty tak tento :-) http://www.extradarcek.sk/e-darcek/esho ... ako-darcek
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Proste najlepšie budeš mať vsadiť na dáku drobnosť ..... dačo z kozmetiky alebo dáke oblečenie toho majú baby haldy a chceli by mať vyše xD a vždy sa tomu poteší :-)) Alebo buď originálny Daj si mašľu okolo krku že ona je pre teba ako naj darček + daj aj dáku tu kozmetiku... xD
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Otazka asi skor pre zeny. V ramci vianocnych ci akychkolvek darcekov.

Neviem ako sa vola taka sranda, ktoru som minule videl. Holka to mala na krku, proste funkcia ako sal, ale nebol to sal, proste akoby si to pretiahla cez hlavu a mala to na krku ako sal. Netusim jak sa to vola, neviem to najst ani na nete ...

P.S. ano, nenapadlo ma synonymum pre slovo sal a preto je tam dane slovo dost casto :-D.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vigor: Kruhový šál/nákrčník?

roly: kamoška mi povedala, nech si pozriem stránku http://www.sashe.sk. Už chápem prečo tam vybavila celú rodinu, tam sú tak krásne veci, že určite niečo vyberieš...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Škrabka na päty, tak toto ma pobavilo asi najviac :D

Keď som kupoval parfém pre priateľku, klikol som na parfums.sk, prebehol najpredávanejšie parfémy a podľa komentárov od zákazníkov som objednal. Padol tu návrh, že kúpiť kvety. Tak to je asi ten najhorší darček, ktorý môže niekto na vianoce kúpiť. Vianoce nie sú narodeniny alebo meniny. Videl si už ježiška s kyticou kvetou?!

Vigor: skús pozrieť stránku http://www.buffky.sk - e-shop venovaný rovnomennej značke týchto šatiek.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Čo si myslíte o alkohole ako darček pre rodičov od 18 ročného syna ? Samozrejme niečo kvalitné napr. whiskey
life28
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa life28 »

Pee.Em napísal:Čo si myslíte o alkohole ako darček pre rodičov od 18 ročného syna ? Samozrejme niečo kvalitné napr. whiskey
pre otca môže byť, musí však vyzerať dobre, nie ako whisky, ktorú nájde v lokálnom tescu :D ja som ocovi priniesol whisky z GB, takže ak chceš darovať fľašu, vyber jedinečný kus, alebo víno riadne starého ročníka.
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

ludia prosim vás poradte čo mám kúpiť svojej polovičke ja už fakt neviem :D
passaris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa passaris »

ze bocikovu pasteku :smt044 tak to hej prekvapenie

inac najvacsie prekvapenie je... ziadny darcek
inac ja ked som mal narodky tak som babe povedal ze ak mi chce nieco kupit tak nech to nestoji viac ako 5 eur, to sme boli spolu asi 3 mesiace, kupila vankusik co stal asi 15 eur, to je v pohode
kup jej nieco do 20 eur maximalne, a oblecenie bez nej by som nekupoval, su na to dost prebercive
nieco take co sa nebude poneverat v sufliku alebo v skrini
a tie kvety urcite potesia, a ruze ked neda do vody ale zavesi niekde tak uschnu, listy budu zlte ale ruza ostane pekne cervena a bude to mat navzdy
v prilohe, foto

a sorry za gramaticke chyby, som rumun :D

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2011, 2:04)
ozaj, otec splni 24-ho decembra 60 rokov, co by som mu mal kupit?
Prílohy
suche ruze
suche ruze
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Osobne sa mi zdá byť celá táto hystéria okolo nakupovania a vyberania správnych darčekov trocha nafúknutá.
Ja to už niekoľko rokov robím tak, že pred vianocami ideme nakupovať darčeky pre rodinu a keď ideme po obchodnom centre, tak každú chvíľku sme v inom obchode, kde sa mojej polovičke rozťahujú zreničky pri niečom inom. Ja si to pekne zapamätám a odtiahnem ju z daného obchodu.
Takto získam pomerne dobrý základ, no aby neutrpel moment prekvapenia, tak sa vyberiem jeden deň do nejakého väčšieho nákupného centra, obehnem obchody: Calzedonia, The Body Shop, Intimissimi, Golden Point, Humanic, Gant/Gusess, Panta Rhei, Sisley a minuloročný tip - Kara...
Nie je možné, aby som z toho množstva vecí, čo na mňa chrlia spomínané obchody niečo nekúpil.
passaris napísal:ozaj, otec splni 24-ho decembra 60 rokov, co by som mu mal kupit?
Fujifilm X100, hodinky vyššej cenovej kategórie, alkohol jedine, ak je labužník...
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SamanthaMM »

ja riešim problém ako väčšina ľudí - nie ČO kúpiť ale ZA ČO :D keďže nemám peniaze, ale darčeky mám vybrané krásne....
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Moja taktika ako kúpiť darček ktorý poteší je nekupovať hlúposti, ale praktické veci. Treba si všímať hlavne aké má záujmy, čo sa jej páči, aké farby má rada atď. Zásadne nekupujem plyšiaky, a podobné hlúposti, to je absolutne neoriginálne. Kniha vždy poteší, a aj keď nečíta, isto bude čítať knihu, ktorú dostane od svojeho partnera (vyhýbať sa knihám o chudnutí a podobne :D).
Má nejakú oblubenú kapelu? Čo tak hudobné DVD od tej kapely, tričko s motívom atď ?

Tip: všimnite si jej izbu doma, a porozmýšlajte, čo by sa jej tam hodilo. Čo tak nejaké štylove hodiny na stenu, obraz s nejakým milým zvieratkom alebo nejakou peknou foto prírody, nejaká pekná lampa. Má notebook - čo tak nejaký dobrý ruksak na notebook, taška, nejaký nápaditý kryt. Ženu poteší vždy niečo čo je pekné, a ak je to ešte aj prakticky využitelné tak dvakrát tak.

Vždy takisto potešia náušnice, ženská ich môže mať aj 50 párov, ale nové vždy potešia ak sú pekné a zaujímavé.

Parfémy a vône nekupujem lebo na to nemám nervy, oblečenie sa žene tiež ťažko vyberá, to max. nejakú peknú čapicu by som vedel kupiť, štylové rukavice, šatku šál alebo nejaký doplnok.

Kto pozná svoju frajerku tak nemôže mať problém s kúpou darčeku.
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

Len tak pre zaujímavosť :) ... nakoniec som jej kúpil CDčko jej oblúbenej slovenskej kapely a som im napísal či by ho nemohli podpísať a podpísali tak som zvedavý na jej reakciu :) a asi pridám ešte nejakého plyšáka alebo nejakú drobnosť:)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som jednej velmi dobrej kamoske kupil privesok na kluce, lebo som vedel, ze od nej nieco dostanem
s druhou som sa navela-navela dohodol, ze si darceky dame ale darcek som dostal len ja... mrzi ma to, lebo som jej chcel kupit nejaku bizuteriu, ale o kedy mi byvala urobila scenu, ze to si zena musi vybrat sama, preto som to chcel kupit s nou. nemal som vsak cas, lebo som mal skusky. tak dufam, ze sa na mna nehneva a pochopi to, ked si to vyberie az ked stretneme po Novom roku v NR...
Napísať odpoveď