Chcel by som sa opýtať ohľadom domácich neóniek k PC Chcem ich napojiť k basovému repráku, aby svietili podľa rytmu basov.
Meral som určité hodnoty no nejako to nevchádza
Opytam sa ta takto mas nejake zaklady elektrotechniky ? Drzal si pajovacku uz niekedy v ruke? Vies co je tranzistor ? Pokial vies odpovedat aspon na 3 otazky ano tak ti pomozem
Tak tu som ti nacmaral jednu schemu.
Nic zlozite vtup privedes na trimer/potenciometer dajmemu nieco okolo 200k dalej tam mame kondik C1(cca 5uF nic sa nestane ked das 1uF ani ked das 10uF) ten nam oddeli jednosmerne napatie na T1(napriklad BC238 alebo nieco podobne...) R1,R2 nam urcia pracovny bod tie daj ale tak 20k a 2,7k. A este k T2 ten si budes muset vybrat podla toho kolko lediek tam budes mat zapojenych .... v podstate si mi ani nepovedal sposob ako tam chces ledky zapajat takze tak...
no regulacia hlasitosti to je dost na kkt ono by bolo idealne keby si to mal na line out priamo napojene a hlasitost by si reguloval iba na repro ... pokial to zapojis priamo za regulaciu hlasitosti tak to bude blbnut ...
Mikrofón ?? Nuž ako povieš. Ak tak poprosil by som si schému Ďakujem
Ledky ? To už kúpim aké bude treba, len aby boli "vysoko-svietiace", nenachádzam iné slovo. Aby silnejšie svietili Modré