problem s grafikou (rozpad obrazu )
problem s grafikou (rozpad obrazu )
cafte jeden kamos ma problem s grafikou - ako keby sa mu rozpadaval obraz - proste logne sa do windowsu a uz ma na obrazovke take skoro ako keby matrix rozpadavanie - potom sa pc restartne - nasledne uz ide OK par minut
grafika je ati radeon x800
ked si zapne hru tak to iste rozpadne sa obraz a restartne sa pc
dal som novy ovladac na grafiku a nepomohlo dokonca miestami pc ako keby nesiel vobec ani sa nedal zapnut - pc ano ale monitor nenabeheol - nechal sa odstat a uz OK
zobral som grafiku k sebe - a u mna ide OK nic sa nedeje
co by to este mohlo byt - ako to otestovat - nejake napady ??
dik vopred
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2011, 15:26)
este teraz ked pustim hru u mna doma na tej grafike tak mi pise direct x problem - a pritom ak tam mam svoju radeonu x1960 tak ziaden problem nieje a hraval call of duty 2 bez problemov
grafika je ati radeon x800
ked si zapne hru tak to iste rozpadne sa obraz a restartne sa pc
dal som novy ovladac na grafiku a nepomohlo dokonca miestami pc ako keby nesiel vobec ani sa nedal zapnut - pc ano ale monitor nenabeheol - nechal sa odstat a uz OK
zobral som grafiku k sebe - a u mna ide OK nic sa nedeje
co by to este mohlo byt - ako to otestovat - nejake napady ??
dik vopred
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2011, 15:26)
este teraz ked pustim hru u mna doma na tej grafike tak mi pise direct x problem - a pritom ak tam mam svoju radeonu x1960 tak ziaden problem nieje a hraval call of duty 2 bez problemov
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: problem s grafikou (rozpad obrazu )
grafika je už veľmi stará, pravdepodobne odišla. Nech skúsi preinštalovať win ale pochybujem že pomôže. Teploty sú aké?
teraz ju mam u seba - neviem co by to mohlo byt tak z nicoho nic
//obrazky vkladaj do prilohy
a u mna to ide OK nechapem
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2011, 16:35)
teploty su tak okolo 40 stupnov
no prave som dal direct x 11 - restartol a pustil hru na mojom pc
command and conquer tiberian wars -
pustilo ma do menu - rozpad obrazu - chybova modra obrazovka windows a restart
cize nevydrzi zataz
//obrazky vkladaj do prilohy
a u mna to ide OK nechapem
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2011, 16:35)
teploty su tak okolo 40 stupnov
no prave som dal direct x 11 - restartol a pustil hru na mojom pc
command and conquer tiberian wars -
pustilo ma do menu - rozpad obrazu - chybova modra obrazovka windows a restart
cize nevydrzi zataz
cize treba kupit novu graficku stara odchadza
cakal som takuto odpoved
a co by ste odporucili - moze byt jedna z tych hore alebo nieco ine z alzy alebo z datacomu do 65 eur
a co by ste odporucili - moze byt jedna z tych hore alebo nieco ine z alzy alebo z datacomu do 65 eur
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tam toho vela nenavyberas, najlepsia volba v tej cene je Radeon HD 5670 alebo sa pozriet po bazarovej Radeon HD 5770.
no teraz mam doma ten pc
takze : na jeho grafike radeon x800 sa uz pc ani nerozbehne
dal som tam moju radeon x1650 ale ta ma samostatnen napajanie co on v pc nema takze z nej nic
dal som tam od kamosa - ASUS GeForce 7500LE 256MB DDR2 PCI Express ta u mna v pc isla unho nic
uz som myslel ze odisla maticna
tak som bol u 2 kamosa a on ma radeon x 1300 a na tej slape vsetko cize chyba bola jasna grafika
len nechapem preco ta geforca u mna v pc ide a unho nie
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2011, 20:24)
ktoru ?? ?
http://www.alza.sk/graficke-karty/dle-c ... 851692.htm
http://www.alza.sk/graficke-karty/dle-c ... 851657.htm
takze : na jeho grafike radeon x800 sa uz pc ani nerozbehne
dal som tam moju radeon x1650 ale ta ma samostatnen napajanie co on v pc nema takze z nej nic
dal som tam od kamosa - ASUS GeForce 7500LE 256MB DDR2 PCI Express ta u mna v pc isla unho nic
tak som bol u 2 kamosa a on ma radeon x 1300 a na tej slape vsetko cize chyba bola jasna grafika
len nechapem preco ta geforca u mna v pc ide a unho nie
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2011, 20:24)
ktoru ?? ?
http://www.alza.sk/graficke-karty/dle-c ... 851692.htm
http://www.alza.sk/graficke-karty/dle-c ... 851657.htm
-
hojko
Site Admin
x800 ma sice pridavne napajanie na 6pin konektor, ale vyssia spotreba sa vyuziva pri vykone, takze normalne graficke karty vo Windowse funguju aj bez toho. Preto v tomto problem nevidim.
Skor by som to videl na dosku alebo najskor na zdroj. Skus vymenit zdroj, je to jednoduchsie riesenie ako zhanat inu kombatibilnu dosku.
Skor by som to videl na dosku alebo najskor na zdroj. Skus vymenit zdroj, je to jednoduchsie riesenie ako zhanat inu kombatibilnu dosku.
nechapem
mal tam x800 ta na do windowsu pusti ale akonahle sa zatazi padne .
ASUS GeForce 7500LE 256MB DDR2 PCI pc nerozbehne
X1300 ho rozbehla v pohodke - aj som hral na nom hry
moja x1950 nesla lebo ma to pridavne napajanie a on na zdroji taku vec nema
on ma Msi n1996 K9N NEO,MS 7260 VER 1, socket AM2
prave som napojil svoj zdroj fotron 600w na jeho pc a nic obraz nenanabehol - bola tam Geforce 7500 LE
takze uz vazne nechapem - maticna je OK lebo dokaze fungovat na x1300
bude stacit ak kupim novu grafiku ??? utiahne mi ju ta eurocause 400w ktoru tam ma ??
mal tam x800 ta na do windowsu pusti ale akonahle sa zatazi padne .
ASUS GeForce 7500LE 256MB DDR2 PCI pc nerozbehne
X1300 ho rozbehla v pohodke - aj som hral na nom hry
moja x1950 nesla lebo ma to pridavne napajanie a on na zdroji taku vec nema
on ma Msi n1996 K9N NEO,MS 7260 VER 1, socket AM2
prave som napojil svoj zdroj fotron 600w na jeho pc a nic obraz nenanabehol - bola tam Geforce 7500 LE
takze uz vazne nechapem - maticna je OK lebo dokaze fungovat na x1300
bude stacit ak kupim novu grafiku ??? utiahne mi ju ta eurocause 400w ktoru tam ma ??
-
hojko
Site Admin
Pises ako madar a mam problem pochopit, ci je graficka karta pokazena, ci je pokazena doska alebo ci je slaby zdroj.
Je zaujimave, ze niektore grafiky idu, niektore nie, hoci aj po vymene zdroja. Eurocase 400W su zdroje, ktore by som zakazal zakonom, rovnako tak vsetky produkty od Eurocase a inych pofidernych znaciek. Ten zdroj je slaby a povedat, ci to utiahne napriklad Radeon HD 5670 si nedovolim, pretoze ten zdroj na dost malu ucinnost, okrem toho nepises aky je tam procesor a ostatne veci, ktore beru energiu.
Je zaujimave, ze niektore grafiky idu, niektore nie, hoci aj po vymene zdroja. Eurocase 400W su zdroje, ktore by som zakazal zakonom, rovnako tak vsetky produkty od Eurocase a inych pofidernych znaciek. Ten zdroj je slaby a povedat, ci to utiahne napriklad Radeon HD 5670 si nedovolim, pretoze ten zdroj na dost malu ucinnost, okrem toho nepises aky je tam procesor a ostatne veci, ktore beru energiu.
fakt sorry za take neucelene info ale tak mal som toho dost a vela infa bolo len z 2 ruky. ma tam len eurocase 400w a ten uz dostal par krat zabrat poriadne,
vcera som na maticnu dal moj zdroj fotron 500 w a aj moju grafiku x 1950 a cely pc isiel krasne
cize som mu povedal ze nech si kupi novu grafiku a novy zdroj 500w tak suhlasil
cize vsetko by malo byt uz OK aspon dufam
keby este nieco vas napadlo co otestovat budem len rad. dneska chcem mu z alzy objednat novu grafiku aj fotrona 550w co tam je za nejakych 43 eur.
vcera som na maticnu dal moj zdroj fotron 500 w a aj moju grafiku x 1950 a cely pc isiel krasne
cize som mu povedal ze nech si kupi novu grafiku a novy zdroj 500w tak suhlasil
cize vsetko by malo byt uz OK aspon dufam
keby este nieco vas napadlo co otestovat budem len rad. dneska chcem mu z alzy objednat novu grafiku aj fotrona 550w co tam je za nejakych 43 eur.