Need for Speed: The Run

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aqua110
Amateur
Amateur

Re: Need for Speed: The Run

Príspevok od používateľa aqua110 »

fuha tak som si to zahral par minut a idem odpodnut z toho ako sa da dobabrat hra

Grafika strasne hnusna fuj
ten engine frostbite tak na tej hre ho nerozpoznate od dajakeho enginu z carbonu
jazdny model katastrofa ...

a este aj to auto vyzera ako by stalo na mieste a hibala sa cesta a este horsie to je ked si date pohlad do zadu (ked vidite svoje predne svetla)

neradim kupovat a ani stahovat pekny je obal a menu to je tak vsetko este mozno hudba neni uplne zla ale ked si to porovnam s forzou co sa porovnavat neda tak forza je ina dimenzie nfs run je na urovni driver san francisco mozno ni tam neni
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

porovnavat "simulator" s cistou arkadou je smiesne...

Tato hra ma nieco do seba a to prave HUDBU, ktora je imo excelentna.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Tak to si stiahnem soundtrack a budem ho pocuvat napr pri hrani shiftu :D
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

hra má fps uzamknuté na 30. dá sa to nejako nastaviť, aby to šlo normálne? niekde som čítal, že je to možné, ale neviem, že ako
aqua110
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa aqua110 »

uz tu je aj recenzia na sctore a dostal znamku 5 z 10 tak ja si myslim ze ani tych 5 nema a porovnavat sim z arkodovou hrou sa neda ale aspon grafika sa porovnat da .... no neda pritom co dokazali ludia od nfs
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja neviem, co s tym mate dookola, ze ked recenzia od niekoho, kto ma subjektivny pocit, ze je to za menej bodov, tak to musi automaticky byt zle. Osobne sa mi to celkom pozdava. Som sice len na 2nd stage (nemam cas hrat sa tolko), ale pride mi to ako fajnova oddychovka. A je to pekne graficky spracovane - okrem ineho, mate vobec az TOLKO casu pocas jazdy vsimat si okolie? Ludia su ako stado, jedna recenzia vyjde za menej bodov, hned sa dalsi server opici a ludia, ako ovce za nimi. Nehovorim, ze vsetci, ale je to u vela ludi tak.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak hracia doba 2 hod, pribeh prakticky ziadny idete z bodu A do bodu B, pride mi to dost obmedzene, staci vyst trocha dalej na travu a pride restart k checkpointu, jedie preco som to presiel bolo prostredie, to je naozaj pekne, inac velmi zle vymysleny system hrania.
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Mne to prišlo ako po dlhom čase konečne celkom dobré NFS. Bol som fakt šťastný a hra sa mi páčila, až pokým neprišli čierne autá ktoré domňa strielajú (okolo pozície 30). Teraz som to ragequitol. Ako príbeh vymyslené celkom dobre, graifka pekná, zmena prostredí perfektná. Možno málo aut.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak som to dohral, ten koniec akoze wtf :D, tie cutsceny trosku smiesne, bolo jedno ci som bol sekundu za alebo 10 sec pred superom cutscena v zakrute kde ideme vedla seba. No ale.

Skusil som tie challenge, a normalne mi to pride lepsie ako kariera, len vyberete auto trat, a jazdite(bez trapnych helikopter, a podobne ktore boli nanic len otravovali.), su tam aj nejake nocne zavody, teda skor vecerne, v tom peknom listnatom lese s listami na zemi :D. Uz som si hovoril, ze neni to az tak zle, a potom prisli zas tie odflaknute veci, autom trocha na hlinu bum reset na posledny checkpoint.
schmeter
Expert
Expert

Príspevok od používateľa schmeter »

má niekto rovnaký problém ako ja, že mu hra zobrazuje "čínske" znaky namiesto nejakého normálneho jazyka?
forzen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa forzen »

hral niekto tuto po*ebanu hu na 64bit win 7 kks uz 3 krat som stiahol tuto hru a furt to nejde na 64bit verzii nechapem preco najnovsi ovladac direx vsetko a furt to sekne pri nacitavani stiahol som reload verziu mal som aj tu prvu a furt to nejde nechapem tomu
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

forzen napísal:hral niekto tuto po*ebanu hu na 64bit win 7 kks uz 3 krat som stiahol tuto hru a furt to nejde na 64bit verzii nechapem preco najnovsi ovladac direx vsetko a furt to sekne pri nacitavani stiahol som reload verziu mal som aj tu prvu a furt to nejde nechapem tomu
pytaj sa tam kde si to stiahol my tu s warezakmi nemame co riesit. bb :smt006
forzen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa forzen »

tak sa spýtam inak hral tu niekto tuto hru na 64 bit. verzii win 7 ?
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Pravdaže. Všetko ide len mi to asi 3 krát crashlo počas hry.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

pre mňa osobne naj NFS od čias UG1. konečne proste akčné závodenie naháňačky v plnej rýchosti a uhýbanie sa doprave. jediné minus čo vidím ja je že v samotnej karére sa dá vystriedať len zlomok áut čo v hre realne je a samotná kariéra je smiešne krátka a chýbali mi tam závody v úzkych mestských uličkách...niekto tu spomínal že grafika je otrasná. mna práve prekvapilo že oproti screenom čo osm videl čo boli celé kockaté bola pekná,hlavne okolie a vidno že z enginu dostali docela dosť(hlavne tváre čo je paradoxne v racingovke "veľmi" podstatné) pravda je že miestami by to chcelo AA ale nemyslím si že by to bolo niake katastrofálne.
ja hodnotím 9.5/10
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

DAMON88 napísal:pre mňa osobne naj NFS od čias UG1. konečne proste akčné závodenie naháňačky v plnej rýchosti a uhýbanie sa doprave. jediné minus čo vidím ja je že v samotnej karére sa dá vystriedať len zlomok áut čo v hre realne je a samotná kariéra je smiešne krátka a chýbali mi tam závody v úzkych mestských uličkách...niekto tu spomínal že grafika je otrasná. mna práve prekvapilo že oproti screenom čo osm videl čo boli celé kockaté bola pekná,hlavne okolie a vidno že z enginu dostali docela dosť(hlavne tváre čo je paradoxne v racingovke "veľmi" podstatné) pravda je že miestami by to chcelo AA ale nemyslím si že by to bolo niake katastrofálne.
ja hodnotím 9.5/10
9.5/10 mozes dat hre roka ale tejto? tie scrreny co si pozeral tak to musela byt chyba pozri sa na trailer a tam je to vsetko krasne.....zapnem hru a vidim kockato. Tych minusov tam je dost...kratka kampan, zla grafika, hra stereotypna, 30FPS lock, vybehnem 5m od cesty a uz sa mi restartuje CP. tym padom si ta hra zasluzi asi 4/10. A stale si neviem vysvetlit ako jej mozes dat 9.5. Ani BF3 nemalo toko a to vyhralo 60 cien na E3 z 83 nominovanych.
waster
Novice
Novice

Príspevok od používateľa waster »

forzen napísal:tak sa spýtam inak hral tu niekto tuto hru na 64 bit. verzii win 7 ?

ja ano, tiez som mal rovnaky problem ze mi vyhadzovalo chybu nepodporovaneho DirectX ale vyriesil to najnovsi driver priamo od NVidie. Tak isto som najprv skusal asi 5rôznych verzii hry, ale chyba bola v pocitaci.

Inak zakladnu hru som mal prejdenu za necele dva dni a pôsobila na mna ako najnudnejsie NFS co som kedy hral :?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

prosim vas, po zaverecnom preteku, ked vas ta kamera odfoti, ide este nejake video? lebo mne akurat ukazalo ze mi pridalo XP za pretek a zamrzol mi pc, nechce sa mi znovu pretekat zo stvrteho miesta :D
maty89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maty89 »

guess.whoo napísal:prosim vas, po zaverecnom preteku, ked vas ta kamera odfoti, ide este nejake video? lebo mne akurat ukazalo ze mi pridalo XP za pretek a zamrzol mi pc, nechce sa mi znovu pretekat zo stvrteho miesta :D

tu to maš aj s Cz titulkami. Z tych videii vyplyva že RUN by malo mať pokračovanie.
Kayo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kayo »

rád by som vedel ako nastaviť v hre šípky. Na Accelerate (dopredu) a Brake (dozadu) sa mi nedajú nastaviť šípky. Poradí niekto ?
Napísať odpoveď