uz neviem co s frajerkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
passaris
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

uz neviem co s frajerkou

Príspevok od používateľa passaris »

Ahojte

Chcem sa skor ospravedlnit za moje gramaticke chyby ak nejake budu, som zahranicni slovak, som sa narodil a vyrastol v rumunsku, rospraval som po slovensky aj tam ale ucil som sa len po rumunsky.
Chodim z babou uz rok, (ona ma 23, ja mam 21) vsetko bolo ok, nestretavali sme sa casto, raz, dva krat do mesiaca, ale bolo to pekne, ziarlila, kontrolovala obcas, zoznamila ma z jej rodicmi... atd.
v septembri isla studovat do prahy, (ja som v ziline, ona je z rajca), chodila domov raz za dva tri tyzdne
na facebooku sme mali spolocne fotky, a bolo ich dost a pekne, profilovu fotku sme mali spolocnu, pred mesiacom tak zablokovala aby som nemohol vidiet jej priatelov, vadilo mi to a pochopila ze mi to vadi, tak po 3 dnoch to odblokovala ale zase schovala vsetky albumy v ktorich som bol ja, zmenila profilovu fotku, schovala to ze je somnou vo vztahu, som sa jej pital ze preco to urobila? a ona ze nechce aby vsetci videli jej sukromie, ze si chce fb vymazat ale pokial je v skole tak ho potrebuje. A inac ju uz vobec nezaujima koho si pridavam na fb, nepita sa na babi ktore si pridam, vobec neziarli, povedala mi ze ona z toho vyspela
Som sa rozhodol ze ukoncim vztah, tak ma zacala prehovarat, ale ked sa rosplakala tak som si to proste musel rozmysliet, vratila vsetko naspat aj albumy aj vztah, ale profilovu uz nie, a ja uz jej nedvoverujem, a neviem co mam robit, nejak jej nedokazem dat kopacky, ked sa rozplakala tak som sa zlutoval alebo co tak som to neukoncil, a teraz to asi nedokazem pokial nebudem mat jasny dvovod. A este nieco, asi posledne tri mesiace sa nemilujeme, len sexujeme (dufam ze pochopite), a uz sa ku mne tak netuli ako predtym.
Co mam robit? co sa s nou deje? nechapem
Muffi
Addict
Addict

Re: uz neviem co z frajerkou

Príspevok od používateľa Muffi »

V prvom rade nerieš toľko ten facebook a nehodnoť váš vzťah podľa toho, čo tam uzamkne, pridá a podobne. Chcel si sa s ňou rozísť no ona si ťa udržala, síce plačom, ale predsa. Ak by si jej bol na príťaž prečo by to robila? Skús sa jej normálne opýtať, či sa niečo deje, prečo sa k tebe už netúli a prečo tá zmena v správaní. Čo ty vieš, možno sa rozhovorí. Len prosím ťa nerob analýzy podľa facebooku, pokecu atď.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

to akoze mas taketo stavy lebo zacala viac dbat o svoje sukromie na FB?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja by som si na FB nedal, ze som vo vztahu, rovnako by som dbal na to, ze ak spolu budeme na fotke neboli by sme tam oznaceni a dost by ma vytocilo ak by prisla s napadom spolocnej profilovky. takze prestan blbnut. zenska ma v tomto viac rozumu ako ty.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale súkromie pred frajerom?...nech si zablokuje priateľov, alebo albumy pred ostatnými...ale pred priateľom nieje dôvod na blokovanie čohokoľvek...teda za normálnych okolností...takže podľa mňa sa určite niečo deje...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kvoli Fb tolko problemov? Zrus si ho, zivot budes mat ovela krajsi. :) Ber to ako dobru radu.
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Grim - pravda je.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ja suhlasim s tym, ze skryvat veci pred frajerom je minimalne podozrive. cele jej spravanie mi pripada ako ist do baru a tesne pred vstupom si dat dolu obrucku
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

sorry ale rozhodovat sa vo vztahu na zaklade toho ci niekto ma nieco na fb? si ty normalny?
A inac ju uz vobec nezaujima koho si pridavam na fb, nepita sa na babi ktore si pridam, vobec neziarli, povedala mi ze ona z toho vyspela
Som sa rozhodol ze ukoncim vztah
ja fakt zasnem, clovek sa nezaujima o fb a druhy sa s nim ide preto rozist?
to ze ju to nezaujima znamena ze je normalna, to ze ty si chcel potom ukoncit vztah, znamena ze si debil
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja keď som sa s jednou byvalou rozišiel po dlhodobom vzťahu, tak to začalo presne takto isto. Asi mesiac na to som sa dozvedel, že v tom je iný chalan. Takže až tak odveci to zasa nie je.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

A máš ju vlastne rád ??? ešte ty ? či necíti že si odmeraný alebo čo
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Ja keď som sa s jednou byvalou rozišiel po dlhodobom vzťahu, tak to začalo presne takto isto. Asi mesiac na to som sa dozvedel, že v tom je iný chalan. Takže až tak odveci to zasa nie je.
myslim ze chyba bola v nej celu dobu

neviem ako vam ale mne pride clovek, ktoremu prilis zalezi na veciach na nete/fuckbooku a berie ich vazne, mierne retardovany
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Vieš ak sa už nemáte radi tak zbytočne to naťahovať lebo taký vzťah nemá perspektívu .... musíte si vijasniť čo k sebe cítite :-) či ju považuješ za Lásku alebo už iba ako dobrú kamarátku ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal: myslim ze chyba bola v nej celu dobu

neviem ako vam ale mne pride clovek, ktoremu prilis zalezi na veciach na nete/fuckbooku a berie ich vazne, mierne retardovany
awfuly big words...........
facebook treba brat s rezervou, ale ked priatelka nema vysvetlenie preco sa sprava tak ako sa sprava hoci len online tak to uz s rezervou mozno brat netreba. a ak si ochotny partnerovi tolerovat prilis vela, lebo je to len "virtualne" tak si mozno pribrzdeny Ty sam
passaris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa passaris »

jackb napísal:ja by som si na FB nedal, ze som vo vztahu, rovnako by som dbal na to, ze ak spolu budeme na fotke neboli by sme tam oznaceni a dost by ma vytocilo ak by prisla s napadom spolocnej profilovky. takze prestan blbnut. zenska ma v tomto viac rozumu ako ty.
Na zaciatku ma ona do toho tlacila aby som si dal ze som vo vztahu na fb, a potom asi dva mesiace ma prehovarala aby som si dal spolocnu fotku
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

netreba to prehanat s virtualnou kontrolou zivota pokial to ani ona s nou neprehana
inak povedane, pokial nebere FB ako "modlu", neriesil bych moc co tam robi...na druhej strane ak doteraz rada zverejnovala a oznacovala spolocne fotky a statusy a zrazu prestala, potom to uz na povazenie je (a je nepodstatne co si o FB mysli druha strana)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

axxis napísal: a ak si ochotny partnerovi tolerovat prilis vela, lebo je to len "virtualne" tak si mozno pribrzdeny Ty sam
v prvom rade by som bol pribrzdeny, keby sa clovek ktoremu tak zalezi na facebooku a "virtualnosti" stal mojim partnerom

mozno som "staromodny" ja fakt neviem, ale svoj zivot sa snazim zit v realite, nie na facebooku a preto svoje rozhodnutia robim na zaklade niecoho "realneho" nie na zaklade toho ze niekto klikol na nejaku stranku
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:
v prvom rade by som bol pribrzdeny, keby sa clovek ktoremu tak zalezi na facebooku a "virtualnosti" stal mojim partnerom

mozno som "staromodny" ja fakt neviem, ale svoj zivot sa snazim zit v realite, nie na facebooku a preto svoje rozhodnutia robim na zaklade niecoho "realneho" nie na zaklade toho ze niekto klikol na nejaku stranku
zda sa, ze si neuvedomujes, ze realny zivot sa da vo velkom simulovat aj virtualne. niektori ludia to maju s FB tendenciu dokonca az prehanat pripadne ho povazovat za dolezitejsi ako realny zivot
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ano, ale Fb je len obycajna virtualna <.>, ktoru netreba brat seriozne a urcite nie je hodny zahodenia vztahu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zaujimalo by ma kde beriete taku istotu, ze ked pra Vas a mozno aj Vase partnerky FB nic neznamena tak to mozete aplikovat automaticky na vsetkych

chcete mi povedat, ze keby Vasej priatelke volal niekto 10x denne a ona to pred Vami vsetecne skryvala tak by Vam to bolo uplne lahostajne?
Ano nemusi to nic znamenat, ale zaroven to moze byt aj nieco vazne.
Napísať odpoveď