uz neviem co s frajerkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: uz neviem co z frajerkou

Príspevok od používateľa Frikso »

vendo napísal: myslim ze chyba bola v nej celu dobu

neviem ako vam ale mne pride clovek, ktoremu prilis zalezi na veciach na nete/fuckbooku a berie ich vazne, mierne retardovany
Ona to robila preto, lebo hrala na 2 strany. Proste nemôže byť na FB s niekym vo vzťahu, mať s ním spoločnú profilovku a chodiť pri tom s iným resp. s oboma naraz. Rozumieš.
A toto môže a nemusí byť rovnaký prípad. Ale ako píse passaris, tak ona ten fb predtým brala očividne príliš seriozne a vážne. Sú od seba strašnú diaľku a vidia sa 1x za 3 týždne. Vôbec by som sa nečudoval, keby jeho mala na doma a tam si "rozširovala obzory". :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A keby si ho zrusila, tak je teda lepsie hej?
Vyondej sa na cely FB a pri takom oddeleni co sa tyka vzdialenosti aj sancu by som moc nedaval celemu vztahu. Ta dialka meni ludi. Vlastna skusenost, takze by som si dal dokopy plusy a minusy, co ti ten vztah dava a co musis pren obetovat a vyhodnotil, ci vobec ma prinos, alebo nie.
passaris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa passaris »

Frikso napísal: Ona to robila preto, lebo hrala na 2 strany. Proste nemôže byť na FB s niekym vo vzťahu, mať s ním spoločnú profilovku a chodiť pri tom s iným resp. s oboma naraz. Rozumieš.
A toto môže a nemusí byť rovnaký prípad. Ale ako píse passaris, tak ona ten fb predtým brala očividne príliš seriozne a vážne. Sú od seba strašnú diaľku a vidia sa 1x za 3 týždne. Vôbec by som sa nečudoval, keby jeho mala na doma a tam si "rozširovala obzory". :)
Brala ho vazne, pitala sa pred tym na kazdu babu co som si pridal pocas vztahu, a pitala sa na niektore co som tam mal predtym ako sme sa spoznali, a asi mesiac po tom co sme zacali chodit tak si prezrela komplet moju celu nastenku a boli tam veci co sa jej nepacili a povedala mi to proste musel som vysvetlovat nejake prispevky co som pisal mozno aj rok predtym ako som ju spoznal
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

passaris napísal: Na zaciatku ma ona do toho tlacila aby som si dal ze som vo vztahu na fb, a potom asi dva mesiace ma prehovarala aby som si dal spolocnu fotku
byvala tiez mala take tahy, tak ked som na to stratil nervy tak som to dal zobrazit len jej, ze sme vo vztahu ale fotku sme nemali nikdy, skor som kamosku zdrbal, preco nas spolu fotila a hned som sa odtagol
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

axxis napísal:zda sa, ze si neuvedomujes, ze realny zivot sa da vo velkom simulovat aj virtualne. niektori ludia to maju s FB tendenciu dokonca az prehanat pripadne ho povazovat za dolezitejsi ako realny zivot
no, tito ludia su potom zrely akurat tak na psychiatriu :?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

axxis napísal:ja suhlasim s tym, ze skryvat veci pred frajerom je minimalne podozrive. cele jej spravanie mi pripada ako ist do baru a tesne pred vstupom si dat dolu obrucku
to najskor napadlo aj mne,ale nikdy si nemozes byt isty ci to neurobila len omylom alebo co mala vtedy v hlave - ono je aj tak lepsie "nasilu" doverovat ako sa nechat uniest paranoiou
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

javatar napísal:to najskor napadlo aj mne,ale nikdy si nemozes byt isty ci to neurobila len omylom alebo co mala vtedy v hlave - ono je aj tak lepsie "nasilu" doverovat ako sa nechat uniest paranoiou
Ja som hovoril, ze s virtualnym podozrivanim partnerov treba byt opatrny, lebo veci sa daju vysvetlit. Ale ked vysvetlenie nema tak je to IMO trochu o niecom inom.
passaris
Amateur
Amateur

axxis napísal:Ja som hovoril, ze s virtualnym podozrivanim partnerov treba byt opatrny, lebo veci sa daju vysvetlit. Ale ked vysvetlenie nema tak je to IMO trochu o niecom inom.
jedine vysvetlenie bolo ze chce to schovat pred kamaratmi, je to jej sukromie, ale bolo to divne ze schovlala len tie albumy kde som bol ja, a ostatne co tam mala zo vselijakych party a z rodinou atd.., tie neschovala
a je tomu asi dva tyzdne co som chcel ukoncit vztah, od vtedy tak "nasilu" doverujem, ale nedalo mi to a som chcel nejaku radu

A dakujem Vam vsetkym za rady :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sorry ale mne to pripada ze sa jej paci iny a nechce ho odradit tym ze bude na FB vidiet ze je zadana...a s tebou ostava preto lebo chce mat nejaku rezervu, nejake zadne vratka keby jej to s nim nevyslo...
passaris
Amateur
Amateur

SchYzo napísal:sorry ale mne to pripada ze sa jej paci iny a nechce ho odradit tym ze bude na FB vidiet ze je zadana...a s tebou ostava preto lebo chce mat nejaku rezervu, nejake zadne vratka keby jej to s nim nevyslo...
nad tymto som rozmyslal aj ja :?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

fb ma len taku dolezitost aku mu prisudi ten-ktory uzivatel, ked baba predtym uplne bazirovala na vsetkom online diani tak tomu proste teraz treba prikladat velku vahu a posudzovanie normalnosti takehoto konania je uz vec druha momentalne uplne irelevantna

takze ano, je to divne cele, ked doteraz bazirovala na spolocnych fotkach, oznaceni a pod...preco to chce tajit pred ostatnymi? co sa za teba hanbi? je to presne len o tom, ze ked nikto nevie, ze je zadana, je to pre nu akoby bola nezadana a moze si uzivat vsetky vyhody tohoto stavu, alebo uz aj uziva
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

V prvom rade sa o tom normalne porozpravajte, NIE CEZ FACEBOOK ! Potom si utvor názor a konaj.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

toto je cele tutovka. Baba ma ineho alebo ma babu vo vyhlade niekto iny a ona nechce aby dotycny vedel ze je zadana tak to skryva, nechava si nove moznosti, a sleduje ktory jej napise ktory by chcel byt nieco viacej ako len kamarat, ked sa naskytne nejaky lepsi ako jej terajsi priatel tak ho necha, ale pokial nie tak si svojho este drzat chce.

Je ako opica, nepusti sa prveho konara, pokym sa pevne nedrzi druheho. Taketo zatajovacky a hromadne su toho na facebooku len a len dokazom, vyser sa na taku babu dobre ti radim. Ja som proti kontrole sukromnych veci, to znamena ze necchem na svoje dievca ani hesla ani nic podobneho, ale kebyze toto robi (co aj robila) tak nieco nie je v poriadku (a ani nebolo)
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Chlap v tom vztahu ma triezvejsi pohlad na vec ako niektori, ktori sa tu snazia "radit".
Nechapem preco tu niektori tak podcenuju facebooku, ked v sucastnosti je to tak ze sa z neho dozvies o cloveku viac ako z realu.

Nic sa nedeje bez priciny. A dovody co ti povedala su proste blbosti. Ako napisal qwerty: hned ako bude mat isto, tak ta necha.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

johny29 napísal:Nechapem preco tu niektori tak podcenuju facebooku, ked v sucastnosti je to tak ze sa z neho dozvies o cloveku viac ako z realu.
Dost smutne, ak sme ako spolocnost dopadli az takto.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

p4ra napísal:Dost smutne, ak sme ako spolocnost dopadli az takto.
povzdychli si valasi.....

ved to takto bolo vzdy, chod do minulosti a frajerky schovavali listy, chod trochu blizsie a schovavali SMSky a teraz schovavaju facebooky.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

p4ra napísal:Dost smutne, ak sme ako spolocnost dopadli az takto.
Súhlas...

passaris: Zruš si FB. Vieš o koľko bude život krajší? Skrátka o zbytočnú starosť menej :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to mu prakticky radis aby pred tym roblemom zakryval oci :/
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

musim dat za pravdu, tak to bolo tak to bude, ....

schyzo dobre vravi, zrusit facebook nie je JIN dobrou volbou, akurat to len oddiali a znasobi celkovy problem....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

passaris napísal: jedine vysvetlenie bolo ze chce to schovat pred kamaratmi, je to jej sukromie, ale bolo to divne ze schovlala len tie albumy kde som bol ja, a ostatne co tam mala zo vselijakych party a z rodinou atd.., tie neschovala
a je tomu asi dva tyzdne co som chcel ukoncit vztah, od vtedy tak "nasilu" doverujem, ale nedalo mi to a som chcel nejaku radu

A dakujem Vam vsetkym za rady :)
Taketo odvovodnenie mala aj moja ex. Dokonca ona to este zbabrala, lebo to chcela spravit tak, ze aby som len ja videl, ze sme vo vztahu a omylom to zrusila. Samozrejme ak to chcela dat naspat, tak ja som to musel potvrdit, tak mi pre istotu telefonovala do prace, ze co spravila a nevedela si to ani obhajit , ze preco to robila :lol:

Ak jej nedoverujes, tak sa o tom porozpravajte. Povedz jej na rovinu, co ta trapi. Ze sa chces s nou o tom rozpravat osobne a aj podla toho, ako rychlo bude vediet pricestovat (to, ze ci sa vyhovara alebo naozaj nemoze uvidis). Porozpravajte sa, povedz jej, ze co ta trapi, nech ti to cele este raz vysvetli. Ak o teba naozaj stoji, tak si bude musiet tvoju doveru (postupne) ziskat naspat. Inak to nema perspektivu.
Napísať odpoveď