Zdravim
Kedze sa absolutne do routerov nevyznam, neviem presne co mam hladat a ani sa mi to nechce nejako extra studovat, tak sa obratim na Vas. Mam doma SatroNET (byvam v Nitre) a momentalne to mam robene tak (panelak) ze ide priamo z chodby kabel v liste az ku mne do PC. Tento SatroNet je obmedzeny na MAC adresu tj ked sme si ho objednavali, musel som im dat MAC adresu mojho pocitaca aby im to fungovalo. Mam otestovane ze internet na inom prijstroji nefunguje, na to aby som ho rozchodil na Mac Mini som musel pouzit zmenu MAC adresy Macu, ale tomu sa venovat nebudem.
Takze prejdime k veci, kedze v blizkej buducnosti idem kupovat NB a planujem byt aj majitelom mobilu s pripojenim na WiFi, zacal som rozmyslat o kupi routeru. Co su vlastne moje poziadavky:
Chcem aby mal dosah aspon tych 6-8 metrov (cez stenu) do obyvacky
Chcem aby fungoval nejako tak (neviem ci je to realne), ze by som Satru nahlasil iba MAC adresu routeru a za routerom by mi uz mohli bezat masiny s hocijakou MAC adresou (toto neviem ci je na strane providera, alebo ci je to mozne spravit cez router)
Chcem aby bol spolahlivy, lebo kamarat si kupil router, tiez na SatroNet a maju nejake problemy s vypadkami
Cenu si predstavujem idealne do 50 eur, som vsak ochotny ak mi niekto da padne dovody a ukaze mi kvalitu aj na nejakych 75 eur.
Dakujem za Vasu pomoc