na co minate peniaze
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: na co minate peniaze
Jedlo,oblečenie,benzín,tikety,priateľka
Najviac na jedlo, potom knihy, sem tam nejaký tiket, oblečenie, zábava, posilka
Ja som skorej ten typ čo šetrí peniaze,ale najčastejšie na tabak ku vodnej,uhlíky a tak.
intrák + nafta + jedlo a moc na odkladanie toho teda neostane, nakoľko nikde nepracujem
-
Eru
Light Professional
najviac peňazí ide asi na benzín. okolo 120 eur mesačne. inak sú to faktúra za telefón, internet, a ostatok sa rozuteká kade tade. nepravidelné výdavky, v piatok nejaký ten biliard a podobné veci. každopádne odkedy som nezadaný, s peniazmi vychádzam omnoho lepšie 
-
badboy007
Star
oblečenie, faktúra za mobil, intenet v mobile, jedlo, elektronika, kozmetika a sem tam to nejaké pitie v ten piatok
.
-
Georgeo88
Light Star
tankovanie,strava, nejake tie hovadinky sa vždy vyskytnú.
Skrátka nejaké veľké výdavky nemám zatiaľ a to čo mám sa nesnažím rozhadzovať
Skrátka nejaké veľké výdavky nemám zatiaľ a to čo mám sa nesnažím rozhadzovať
bary fastfoody pizza . nezarabam 
tenisky asi najviac a aj celkovo oblečenie 
a potom posilku + neake doplnky výživy
a potom posilku + neake doplnky výživy
-
Andi_Cibula
Addict
Z rodičovských bežné blbosti na žitie ako potraviny, za intrák. Za mobil to mesačne zožere menej ako 2€, netelefonujem.
Z vlastných na haraburdy a starú elektroniku z aukra/eBay, potom nightlife a pod.
Z vlastných na haraburdy a starú elektroniku z aukra/eBay, potom nightlife a pod.
co musim platit kazdy mesiac:
najom, elektrina, plyn, poistenie na byt, internet, pevna, TV(CANAL+), mesacnik, faktura za mobil, zivotne poistenie, zdravotne poistenie, poistka na auto
lol poistovne na mne dobre zarabaju, som to narychlo spocital a vide to na 900eur rocne.
to vsetko okolo 600 eur
tak mimo toho jasne ze jedlo (ako student, nie je dost casu na samovarenie tak restiky, cca 1 do dna), benzin, zabava, vylety po roznych kutoch EU, oblecenie, tak to robim narazove nakupy, 2x do roka ked su vo francuzsku vypredaje, zima tak budem mesiac boardovat na pyrenejach, potom na zaciatku leta mensi trip s kamaratmi po europe a hladanie staze v australii pocas mesiaca august...
voila
najom, elektrina, plyn, poistenie na byt, internet, pevna, TV(CANAL+), mesacnik, faktura za mobil, zivotne poistenie, zdravotne poistenie, poistka na auto
lol poistovne na mne dobre zarabaju, som to narychlo spocital a vide to na 900eur rocne.
to vsetko okolo 600 eur
tak mimo toho jasne ze jedlo (ako student, nie je dost casu na samovarenie tak restiky, cca 1 do dna), benzin, zabava, vylety po roznych kutoch EU, oblecenie, tak to robim narazove nakupy, 2x do roka ked su vo francuzsku vypredaje, zima tak budem mesiac boardovat na pyrenejach, potom na zaciatku leta mensi trip s kamaratmi po europe a hladanie staze v australii pocas mesiaca august...
voila
-
twardykamen
Medium Professional
najom, poistenie(byt,auto,zivotka), internet,mobilny net,satelit,mobil,splatka za auto+ naklady na prevadzku auta a samozrejme jedlo + domacnost.
+(posedenie v restauracnych zariadeniach),snazim sa aj trosku podporovat mamu
pod liter sa nedostanem
+(posedenie v restauracnych zariadeniach),snazim sa aj trosku podporovat mamu
pod liter sa nedostanem
ja v mojom veku jedine na cestu do školy, hokej a nejaké tie knihy 
-
Soviet
Darca
Najviac asi koncerty a festivaly, ktore si vzdy za kazdu cenu rad doprajem, ale samozrejme musia zato stat. Potom je to pivo (radsej ani neratam, kolko do tejto mojej lasky uz padlo penazi), najom, strava, oblecenie, doprava
Obcas si doprajem daku totalnu kravinu, ktoru objednam cez net ked som navnadeny na nieco a potom ked dojde, si vravim, ze mi ju ani netreba. Ale tak co, stava sa
Inak nothing special..Povacsine koncim v banke tak v oblasti -100eur, takze hospodarenie mi ako tak uplne este nejde, ale kym som mlady, tak sa chcem zabavit a uzivat si kym sa da..
Obcas si doprajem daku totalnu kravinu, ktoru objednam cez net ked som navnadeny na nieco a potom ked dojde, si vravim, ze mi ju ani netreba. Ale tak co, stava sa
najom, energie, strava, drogeria a potrebne veci na zivot, oblecenie, net, telefon a ine faktury, vela ide na pivo, to ani nenasobim, lebo by som sa za hlavu chytal, a na moje srdcove sporty
: lezenie, lyzovanie.