Xbox 360 250Gb vs Playstation 3 320Gb

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Xbox 360 250Gb vs Playstation 3 320Gb

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Zatial som viac nakloneny k x-ku kvoli lepsiemu ovladacu podla vacsiny ludi, o nieco lepsia grafika...minus asi online hranie platene ale zasa kvalitne....a nema bluray

Ps3 - ma sice bluray ale ak clovek nekupuje alebo nema bluray napalovacku nevyuzitelne..kedze formatovanie je len FAT32.....a online hranie zdarma

viete este nieco preto jeden alebo druhy? nechcem xbox flashnut!
Outsider
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Xbox 360 250Gb vs Playstation 3 320Gb

Príspevok od používateľa Outsider »

Kedze nechces flashnut Xbox tak na tvojom mieste by som bral PS3. Sam som ju mal len koly drahym hram som ju predal, inak som bol s nou spokojny po vsetkych strankach. Problem je, ze su dva tabory ludi, ktori uznavaju Xbox 360 a PS3, takze sa dockas odporucani na obydve konzoly, tym padom bude rozhodnutie stale len a len na tebe :D///PS3 4ever///
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Alebo sa stretnes s ludmi, ktori maju oboje (napr. ja) a povedia ti, ze je najlepsie mat obidve. Ak sa chces hrat online, tak by som asi isiel Xbox, aj ked si za to treba priplatit, ale komunita je myslim vacsia + ich servis je lepsi, napriek tomu, ze ja hram online na PS3 a Xbox mam flashnuty. Co sa tyka ovladania, taktiez Xbox ma lepsie, masivnejsie a pevnejsie ovladace, ako PS3. Dalsi faktor pre teba moze byt exkluzivita. Gran Turismo alebo Forza? God Of War alebo Gears Of War? A takto mozem pokracovat..
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

chcel som hlavne kvoli Gran Turismo ale ked som videl Forzu tak ta sa mi viac pozadava....exkluzivitu zazial nejako neriesim...online hranie asi casom...a tiez sa skor priklanam k xboxu...hej treba priplatit ale stoji to dakych 38€ na 14 mesiacov co vobec nie je strasne....hlavne ovladac ma priklana xku...bal som sa hlucnosti xboxu ale vraj tieto nove su tiche
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

ja tiez mam oboje a uprimne asi to je najlepsie riesenie :)
Xko mam flashnute a lutujem tuto volbu. Ako sam pises ten poplatok na rok naozaj nie je velky avsak na kvalite je to dost citit.
Ak sa momentalne rozhodujes kvoli GT vs Forza tak potom by som siel do Xka(forza)

Avsak ponuka PS3 only titulov je bohata a urcite stoja za zahratie a moznost si pozriet BR film tiez nie je na skodu :P
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

A na xbox sa da cela.hrat nakopirovat na HDD a nemusim pouzivat dvd ci? Musim pouzit dvd :-) som si to neuvedomil. Ale vcelku by ma zaujimalo ako to je s vymienaanim dvd ak je hra na viac diskoch...hrajem a vypise to vlozte dalsi disk?
stuka
Light Professional
Light Professional

na Xko sa da cela hra dat na disk a v podstate hru pocas hrania nepotrebujes. Ono je to lepsie takto robit uz len kvoli tomu, ze setris mechaniku a hlucnost je nizsia.
Ak to je na viac diskov tak to funguje rovnako.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Cize ked nahram 2 dvd hru na Hdd nebudem musiet menit disky?
stuka
Light Professional
Light Professional

Cela hra by mala ist na disk, napr forza 3, hra je na prvom a bonusove auta, trate na druhom ale tak isto sa pyta ci chces instalovat aj druhe. Je to rovnake ako u pc, ked hra ma viac cd/dvd. Takze disky sa nemusia menit, disk potrebujes len k spusteniu hry, potom vsetko ide z disku a mechanika sa nepouziva.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

toto som potreboval vediet...lebo niektory ze pri Xboxe musis pocas hry vymienat dvd a ze PS3 ma bluray..
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

galbavymartin napísal:toto som potreboval vediet...lebo niektory ze pri Xboxe musis pocas hry vymienat dvd a ze PS3 ma bluray..
Bluray je vyhoda PS3, hry su vzdy na jednom dvd. A myslim, ze cely ich obsah nemusis instalovat na HDD takze ti to nezabere vela mieste, ktore mozes vyuzit na ine veci. Mozno trepem uz som dlho PS3 nepouzival :D
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

to je uz nepodstatne :D ja tam nic ine davat nebudem len hry...na filmy hudbu mam pc :) kedze ma HTPC mi je bluray na nic :)
stuka
Light Professional
Light Professional

mat to na disku ma svoju vyhodu: setri sa mechanika, nizsia hlucnost, rychlejsi loading...
Prave tato vec ma na playku mrzi najviac, nemoznost instalacie hry.
Napísať odpoveď