uz neviem co s frajerkou
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: uz neviem co z frajerkou
...keby mu to povedala narovinu, tak by asi nemala dôvod toto všetko schovávať...a to, že ty si to tak spravil neznamená, že to tak spraví (spravila) aj ona...
Možno hej a možno nie
ale za pokus to stojí 
si to mohla schovat pokial ju chalan zbali, aby nestratil odvahu keby to videl, a ked uz spravil ten krok tak mu moze kludne toto povedatGrim napísal:...keby mu to povedala narovinu, tak by asi nemala dôvod toto všetko schovávať...a to, že ty si to tak spravil neznamená, že to tak spraví (spravila) aj ona...
Keď budeš takto polemizovať tak sa to nevyrieši radšej konaj xD ....
-
Hotwire
Addict
pozri ak jej nevadi hladat si niekoho ked je zadana a ak jemu nevadi byt s nou ked je zadana, tak im pogratuluj ze sa pekne nasli, a v duchu bud rad ze si snou nebol dlhsie, pretoze by to pre teba bola strata casu
mas pravdu, ale keby som to vedel ze je to tak, tak to aj urobim, ale ked ona sa mi neprizna a ani neviem ako to zistit, ked to tak je, to sa neda zistit ked o mne vedia obajaSchYzo napísal:pozri ak jej nevadi hladat si niekoho ked je zadana a ak jemu nevadi byt s nou ked je zadana, tak im pogratuluj ze sa pekne nasli, a v duchu bud rad ze si snou nebol dlhsie, pretoze by to pre teba bola strata casu
no konat, to az ked dojde domov
teraz si robim len domace ulohy, citam si vase rady a pripravujem sa ako z nej vytiahnut pravdu ak sa nieco deje
-
qwerty-xyz
najprv napis jej na sklo na facebook, toto co ti peter radil, o dalsom postupe nas potom informuj, lepsie takuto vec zistit skor ako neskor. 
som jej napisal na nastenku vcera vecer:"milujem Ta :*"
ale nezobrazilo sa to, ona bola na internete, mi povedala ze to chvilu trva pokial sa to zobrazi
dnes rano to tam uz mala tak som jej este na nastenku napisal: "To the world you are one person, but to one person you are the world.", "If I had a flower for every time I thought of you, I could walk in my garden forever."
a ako je to na nastenke tak pod textom co som jej napisal su tie tlacitka: "like, comment, see friendship" a za tym je taka ikonka (settings) a ked idem tam miskou tak ja to nemozem menit ale sa mi zobrazilo: "shared with:friends"
teraz asi dosla na intrak, tak mi to ocommentovala "cmuk
milacik moj" ale ked idem miskou na tu ikonku (settings) tak uz to je zmenene na: "shared with:custom"
takze asi to menila ze kto to moze vidiet a kto nie.
ale nezobrazilo sa to, ona bola na internete, mi povedala ze to chvilu trva pokial sa to zobrazi
dnes rano to tam uz mala tak som jej este na nastenku napisal: "To the world you are one person, but to one person you are the world.", "If I had a flower for every time I thought of you, I could walk in my garden forever."
a ako je to na nastenke tak pod textom co som jej napisal su tie tlacitka: "like, comment, see friendship" a za tym je taka ikonka (settings) a ked idem tam miskou tak ja to nemozem menit ale sa mi zobrazilo: "shared with:friends"
teraz asi dosla na intrak, tak mi to ocommentovala "cmuk
takze asi to menila ze kto to moze vidiet a kto nie.
-
javatar
Hardcore addict
no - chvilu som dufal len ze ti chysta prekvapenie alebo tak... ale teraz sa prikladam ku qwertyho verzii - skryva ta pred niekym/niecim
-
axxis
Addict
No a co? Vsak to je len facebook, to nic neznamena...
Tak už ostáva neohlásená návšteva (ak chceš zachrániť dačo ak sa dá .... )...............Alebo ak sa chceš Rozísť.(ja by som povedal)..... jej povieš že už ťa nepriťahuje ako pred tým že už ju neberieš ako vtedy keď si ju miloval že odstupom času a vzdialenosťou sa vaša láska rozplynula a že ty cítiš že ti neni úprimná a že ju už máš rád ako dobrú kamarátku a nie niečo viac že to bolo pekné a že máš zmiešané city že potrebuješ čas .... Aspon tak by som to povedal ja 
-
phatres1994
Star
nenechaj to len tak
mna priatelka podvadzala pol roka
a tiez to zacalo tym ze si zmazala spolocne fotky..nemohol som jej nic davat na nastenku..neukazovalo mi jej priatelov a vkuse sa to len gradovalo..a ked som sa opytal co sa deje tak mi len vravela ze za to nemoze, bud jej niekto chodi na fb alebo nevie ze ona nic nemeni
a casom som na to vsetko prisiel a vyklulo sa z toho to coho som sa bal
skryvala ma 
-
javatar
Hardcore addict
tak som si este raz precital temu
1. zdielat veci len s priatelmi je mudre
2. ak FB potrebuje kvoli skole tak je mudre nezverejnovat veci pred spoluziakmi (ktori su tiez "priatelia" na FB ale realne nie)
takze evidentne tu existuje moznost ze je na FB skutocne len kvoli skole a tam filtruje veci pred spoluziakmi...
v kazdom pripade pokecat, v pripade potreby pritlacit a vyst so svojimi myslienkami von - nech vie co sa v tebe deje...
1. zdielat veci len s priatelmi je mudre
2. ak FB potrebuje kvoli skole tak je mudre nezverejnovat veci pred spoluziakmi (ktori su tiez "priatelia" na FB ale realne nie)
takze evidentne tu existuje moznost ze je na FB skutocne len kvoli skole a tam filtruje veci pred spoluziakmi...
v kazdom pripade pokecat, v pripade potreby pritlacit a vyst so svojimi myslienkami von - nech vie co sa v tebe deje...
-
phatres1994
Star
tak nech si pozrie ci filtruje len jho alebo aj niektore ine veci 
-
javatar
Hardcore addict
no neviem ci je na FB moznost pozerat filtre svojich priatelov... ja tam chodim dost malo....
vidiš tam či je to pre určitú skupinu napr Priatelia alebo je to Globálne alebo môže tam dať že len pre jednu osobu ...
-
phatres1994
Star
pokial filtruje len jeho tak asi v tom bude 3
skus jej tam dat ja neviem nieco neutralne..take co by nemala potrebu filtrovat..ak to spravi tak asi len preto aby si nebol na jej nastenke 
-
javatar
Hardcore addict
no prave - tym padom ak tam necha len realnych priatelov alebo len neho tak pre neho to stale ukaze ako custom... takze si to presne nepozrie
Najlepšie maš klepnúť klinček po hlavičke na rovinu sa jej spýtaj či je v tom aj niekto tretí ..... nečakane bez náznakov natvrdo Polopate a uvidíš akú ma reakciu ....
Peter, no neviem, či by sa priznala. Najmä, keďže je ďaleko, ťažko sa dá overiť, či nemá jedného priateľa doma (autora) a druhého v Prahe.
Toto berte s rezervou, ale v jednom filme si kamošky povedali, že ako zistiť, či je chlap neverný. a teda, že povie žena chlapovi "viem o všetkom" a že keď on nebude chápať stále a ubezpečovať druhú stranu o svojej láske, tak je všetko ok. Ale ak je fakt neverný, tak (limit tam bol tuším 10 alebo 12 minút) sa pod nátlakom ticha (lebo dotyčná ten čas má byť ticho a nechať chlapa dusiť) prizná. V tom filme sa už žena tešila, že je všetko ok, ale v poslednej minúte sa chlap priznal, lebo si teda myslel, že dotyčná o tom vie.
či by to fungovalo aj opačne a v reále tak to neviem.
Toto berte s rezervou, ale v jednom filme si kamošky povedali, že ako zistiť, či je chlap neverný. a teda, že povie žena chlapovi "viem o všetkom" a že keď on nebude chápať stále a ubezpečovať druhú stranu o svojej láske, tak je všetko ok. Ale ak je fakt neverný, tak (limit tam bol tuším 10 alebo 12 minút) sa pod nátlakom ticha (lebo dotyčná ten čas má byť ticho a nechať chlapa dusiť) prizná. V tom filme sa už žena tešila, že je všetko ok, ale v poslednej minúte sa chlap priznal, lebo si teda myslel, že dotyčná o tom vie.
či by to fungovalo aj opačne a v reále tak to neviem.