je mi jasné, že spôsobím u mnohých jedincov výbuchy smiechu ALE - mám niekoľko HDDs - keďže sa mi niekoľkokrát stalo že mi ten-ktorý odišiel na dovolenku a už sa nevrátil povedal som si Im GOING FOR RAID - šikovný aký som chcel som použiť softwarový RAID čo ponúka Windows 7 - problém je nasledovný - HDD na ktorom bol OS (čuduj sa svetu) si povedal že má na saláme a končí - chcel by som sa teraz prefíkane dostať k dátam, ktoré disky v sebe ukrývajú ale márne
Windows 7 RAID....
-
ToRtiK
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Windows 7 RAID....
Hellou
je mi jasné, že spôsobím u mnohých jedincov výbuchy smiechu ALE - mám niekoľko HDDs - keďže sa mi niekoľkokrát stalo že mi ten-ktorý odišiel na dovolenku a už sa nevrátil povedal som si Im GOING FOR RAID - šikovný aký som chcel som použiť softwarový RAID čo ponúka Windows 7 - problém je nasledovný - HDD na ktorom bol OS (čuduj sa svetu) si povedal že má na saláme a končí - chcel by som sa teraz prefíkane dostať k dátam, ktoré disky v sebe ukrývajú ale márne
keď pripojím jednotlivé HDD na noťas vôbec mi ich nevie rozpoznať a jediné čo mi aj Disk Manager ponúka je naformátovať to na spôsob aby to išlo - to sa mi ale veľmi nepáči PAČ by som presne o spomínané dáta prišiel - má s týmto niekto skúsenosti alebo vie mi s tým niekto poradiť? do špecializovanej firmy na obnovu dát sa mi to dávať nechce pač 100-300€ mom nazvyš nemám... vopred ďakujem
Re: Windows 7 RAID....
len zo zaujimavosti, aky RAID si chcel pouzit?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pravdepodobne Raid1 alias zrkadlenie.
-
ToRtiK
Amateur
jop sorry mirroring
-
ToRtiK
Amateur
odišiel nie HDD na ktorom bol RAID ale na ktorom bol OS. oba disky na ktorých bol RAID sú fyzicky ok ale po pripojený k akémukoľvek inému windowsu nevidím ich obsah - disk manager mi píše že sú ako dynamické partície a do je všetko
-
ToRtiK
Amateur
aj ja si myslím - a preto som sem napísal o radu
ToRtiK mozes mi niekam hodit screenshot z disk manazmentu z Windowsu o tych dvoch HDD, co boli v softverovom RAID 1? Aby boli tie informacie hlavne citatelne, potom sa pokusim porozmyslat
Este napis znacku tych dvoch HDD. Dik