pohovor a moja uloha .
Re: pohovor a moja uloha .
uzi si skusobku a snaz sa 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je mi jasne 
-
javatar
Hardcore addict
gratulujem a prajem vela chuti do prace
-
p4ra
Redeemer
Hehe. Tak nakoniec dobry koniec.
Vela stastia, a ked su nebudes vediet rady, vies, kde nas najdes. 
-
cORP.
Addict
viem to od januara 2006 
Som rad, ze aj my mame od januara novu pracu a budeme mat co riesit na fore
Zaroven by bolo od teba pekne, ak by si svoju vyplatu rovnomerne delil na zaklade poznatkov a rad, ktore si tu dostal.
-
cORP.
Addict
ale zas klud v istom zmysle 
plat sa teda pohyboval v takych oblastiach, ake si si predstavoval?
-
cORP.
Addict
tak ja som si pytal , 500 v cistom nastupny pricom po skusobnej dobe som mal predstavu cca tych 600 ,tak asi aj hej
-
p4ra
Redeemer
Odbocim teraz od temy, ale da sa z toho platu zit normalne?
-
Soviet
Darca
p4ra: Zalezi od toho v ktorom meste je chalan. V BA by sa z toho nedalo vyzit, ale ked si v mensom meste a byvas najlepsie pri rodicoch, tak ti tych 500eur je uplne na zitie si tam dost. A bez skusenosti v podobnom odvetvi, moze byt clovek rad, ze zacina "karieru" v niecom, co ho snad bude bavit. Takze bez realnych skusenosti nemoze chlap ocakavat hned vela prachov.
-
javatar
Hardcore addict
p4ra - zadefinuj "normalne"
ty uz si zvyknuty na isty standard (ja tiez) ale ludia maju ten standar rozny - neviem ako to ma .cORP vyriesene z byvanim, cestovanim a podobne
ja napr. platim celkom v pohode najom (kedze sme na byte 4) a viem ze ak by som sa uskromnil tak som schopny stiahnut mesacne vydavky na cca 300€ (najom, internet, poistka, telefon, strava, domace potreby) a ked si zijem maximalne pohodlne (sem tam pivko, ziadne varenie (resp. kazdy den obed v restike), junk food, caste male nakupy namiesto menej velkych, naklady na tabak, sport) tak nie je problem minut aj 600-650€ , v priemere sa pohybujem na 400-450€ mesacne naklady - co je dost ked vidim ze mi vela berie vlastna lenivost - a uprimne povedane - uz len pre zlepsenie svojho time-managementu by som si mal aspon 4 obedy tyzdenne varit sam, nakupovat max 1 tyzdenne a podobne - lebo takto som aj lenivy aj ma to dost stoji....
ty mas isto vyssie mesacne naklady uz len kvoli hypoteke
ty uz si zvyknuty na isty standard (ja tiez) ale ludia maju ten standar rozny - neviem ako to ma .cORP vyriesene z byvanim, cestovanim a podobne
ja napr. platim celkom v pohode najom (kedze sme na byte 4) a viem ze ak by som sa uskromnil tak som schopny stiahnut mesacne vydavky na cca 300€ (najom, internet, poistka, telefon, strava, domace potreby) a ked si zijem maximalne pohodlne (sem tam pivko, ziadne varenie (resp. kazdy den obed v restike), junk food, caste male nakupy namiesto menej velkych, naklady na tabak, sport) tak nie je problem minut aj 600-650€ , v priemere sa pohybujem na 400-450€ mesacne naklady - co je dost ked vidim ze mi vela berie vlastna lenivost - a uprimne povedane - uz len pre zlepsenie svojho time-managementu by som si mal aspon 4 obedy tyzdenne varit sam, nakupovat max 1 tyzdenne a podobne - lebo takto som aj lenivy aj ma to dost stoji....
ty mas isto vyssie mesacne naklady uz len kvoli hypoteke
-
p4ra
Redeemer
Jasne, len to mi pride tak malo (ale mate pravdu, ja ratam BA), ked uz len byvanie z toho mam platit. Co sa tyka standardu, tak s tebou uplne suhlasim. Ja len, ze moje mesacne vydavky nejdu pod 1300 EUR, tak preto som sa pytal.
-
cORP.
Addict
normalne urcite nie ale ako nastupny to prezijem, zijem u rodicov a mam tu pracu 7 km od domu. je to malo ale na lepsie si pockam
-
p4ra
Redeemer
Jasne, v pohode, ked nemas take velke naklady, tak sa da.