uz neviem co s frajerkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: uz neviem co z frajerkou

Príspevok od používateľa Grim »

...no ja si myslím, že v tom bude niečo čo už ostatní spomenuli, ale nesúhlasím s tým, aby si sa s ňou kôli tomu hneď rozchádzal...jednoducho s ňou zostaň, tvár sa spokojne, ale nič do nej neinvestuj, alebo len potrebné minimum...na sex ti bude dobrá, kým si nájdeš normálnu babu na vzťah...
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

zuzanuska: či to bude fungovať aj v reál..... ale za vyskúšanie nič nedá :-)
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

moc filozofujete nad niecim jasnym uz od zaciatku.

Grim ti poradil velmi prakticky :), ak k nej neprechovavas nejake hlbsie city tak by si mal do toho ist ;)
Teda ak ta uz nezacala odmietat aj v sexe.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Grim.. múdro vravíš, až mi je to divnô! :) Tiež by som niečo také radil, zmier sa s tým, že diaľka je jednoducho zabijak vzťahov. Obzvlášť v Prahe, kde to naozaj žije, kde sa stretáva s x-milión ľudmi... na rozdiel od "zaprdeného" Rajca, prípadne "zaprdenej" Žiliny..... držím palce!
passaris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa passaris »

zuzanuska napísal:Peter, no neviem, či by sa priznala. Najmä, keďže je ďaleko, ťažko sa dá overiť, či nemá jedného priateľa doma (autora) a druhého v Prahe.

Toto berte s rezervou, ale v jednom filme si kamošky povedali, že ako zistiť, či je chlap neverný. a teda, že povie žena chlapovi "viem o všetkom" a že keď on nebude chápať stále a ubezpečovať druhú stranu o svojej láske, tak je všetko ok. Ale ak je fakt neverný, tak (limit tam bol tuším 10 alebo 12 minút) sa pod nátlakom ticha (lebo dotyčná ten čas má byť ticho a nechať chlapa dusiť) prizná. V tom filme sa už žena tešila, že je všetko ok, ale v poslednej minúte sa chlap priznal, lebo si teda myslel, že dotyčná o tom vie.

či by to fungovalo aj opačne a v reále tak to neviem.
ako nie je to zle ale poznam ju dobre
a uz to vidim, by som sa jej opital a ona na to: "a co vsetko vies?"
no a ja uz neviem co by som na to povedal, keby som bol ticho tak by sa pitala zas
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

čože? no keby sa spýta, že "čo všetko vieš", tak toho je teda asi veľa, čo tají.
ale celkovo, ste dosť ďaleko od seba a skoro sa ani nevidíte. to moc nie je o vzťahu, najmä, keď vás ešte čakajú nejaké tie roky štúdia.
passaris
Amateur
Amateur

zuzanuska napísal:čože? no keby sa spýta, že "čo všetko vieš", tak toho je teda asi veľa, čo tají.
ale celkovo, ste dosť ďaleko od seba a skoro sa ani nevidíte. to moc nie je o vzťahu, najmä, keď vás ešte čakajú nejaké tie roky štúdia.
no ona rozmysla ze tento semester uz doroby a chce ist pracovat a bude studovat externe
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

passaris napísal: ako nie je to zle ale poznam ju dobre
a uz to vidim, by som sa jej opital a ona na to: "a co vsetko vies?"
no a ja uz neviem co by som na to povedal, keby som bol ticho tak by sa pitala zas
ak sa to spyta odpovedz jej stylom ze "zbytocne to uz na mna hras" alebo take nieco...
passaris
Amateur
Amateur

SchYzo napísal: ak sa to spyta odpovedz jej stylom ze "zbytocne to uz na mna hras" alebo take nieco...
to asi nepojde, je dost mudra, len tak ju nedostanem: odpovie mi : co na teba hram? ja ti nechapem, vsak sa vyklop
:D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nejak by si to z nej dostal...ak sa ti to nechce skusat tak potom plati to co pise Grim :D
passaris
Amateur
Amateur

ako suhlasim s tym co povedal grim ale ja by som jej nemohol dat kopacky kvoli inej, zdalo by sa mi to nefer, keby spravila nejaku chybu ktorej by som sa chitil tak to hej
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

ale Grim nemyslel kopačky, ale že by ste boli friends with benefits ;) ale na to by si sa musel odľúbiť.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

passaris napísal:ako suhlasim s tym co povedal grim ale ja by som jej nemohol dat kopacky kvoli inej, zdalo by sa mi to nefer, keby spravila nejaku chybu ktorej by som sa chitil tak to hej
no tak jej das kopacky kvoli inemu, ked sa na to pride ;) alebo ti da sama...
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

xD tak ale život neni fér buď budeš vo vzťahu ktorý nemá budúcnosť ...... síce ju máš rad časom sa všetky lži vyplavia ak dáke boli .... a ona si bude musieť vybrať buď ty alebo on ... alebo su tvoje obavy neopodstatnené nikoho nemá len jej správanie je divné ....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nesnaž sa chytiť nejakej jej chyby. Ujasni si v hlave, čo ďalej očakávaš od vzťahu. premysli si, aké scenáre (resp. riešenia) môžu nastať (pokračovanie, rozchod, nezavazny sex, ..atď). A vybal to na ňu na rovinu. Všetko. Fakty aj tvoje pocity. Spýtaj sa, čo skrýva. Daj jej najavo, že nie si dementny a vidiš si ďalej od nosa. Vznikol problem a ide sa riešiť a bude sa riešiť, pokiaľ sa nevyrieši.
Tam ani nie je nič, na čo by sa mala urážať, robiť cirkus alebo divadlo so slzami.

Dospelí ľudia riešia seriozne veci podľa môjho názoru takto.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Frikso napísal:Tam ani nie je nič, na čo by sa mala urážať, robiť cirkus alebo divadlo so slzami.
Akoby to zeny ktore nieco skryvaju na slzy a divadlo potrebovali :roll:
Frikso
Darca
Darca

Neviem, či celkom rozumiem tomu, čo si tým chcel povedať.. :shock:
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ale maš kadejaké herečky xD aj slzi xD alebo dáko sa z toho vyzuje dobre as vyhne odpovedi xD ale jedno je isté musíš si to vyjasniť aby si mal v tom jasno .....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Frikso napísal:Neviem, či celkom rozumiem tomu, čo si tým chcel povedať.. :shock:
Zeny (plati vseobecne, nie absolutne) zo seba tie zle dobrovolne nespravia. Ak je vo vete naznak obvinenia alebo mala moznost toho, ze urobili nieco zle okamzite sa dostavuje obranna reakcia - plac, obvinenia, krik, nezmyselne vyroky. Plati dvojnasobne ak nieco za lubom naozaj maju.

Sice znie pekne ze dvaja dospeli ludia riesia svoje problemy rozhovorom bez zbytocnych emocii ale v zivote zeny tvoria prilis velku cast usudku. Nechcem tymto odsudzovat zeny a dufam ,ze ani teba som sa nijako nedotkol ale moje (a nielen moje) zivotne skusenosti a pozorovania to vidia takto. Snad som vysvetlil dostatocne.
Frikso
Darca
Darca

Ano, presne na toto som myslel. Ak niečo skrýva, tají, špekuluje, má maslo na hlave, tak určite sa bude snažiť z toho vybrusliť cez slzy alebo to otočí proti nemu. Na to však netreba reagovať, nestavať sa do pozoru.
Aspoň u mňa platí - reagovať pokojne, nenechať sa vyhecovať a počkať, kým divadielko trocha odozneje, potom pokračovať tam, kde sme skončili.
Napísať odpoveď