Najoblúbenejšie lyžiarske strediská

O športe...

Preferujete viac zahraničné strediská?

áno
28
28%
nie
49
49%
aj aj
22
22%

Celkom hlasov: 99

heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Najoblúbenejšie lyžiarské strediská

Príspevok od používateľa heker »

Vyuzil niekto kupon na skipas do Jasnej, ktory bol v Plus 7 dni? Ak ano, tak mozem pouzit jeden kupon v pondelok, druhy v utorok, treti v stredu? Alebo len jeden do Vianoc mozem pouzit? V podmienkach som sa o tom nedocital.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

heker napísal:Vyuzil niekto kupon na skipas do Jasnej, ktory bol v Plus 7 dni? Ak ano, tak mozem pouzit jeden kupon v pondelok, druhy v utorok, treti v stredu? Alebo len jeden do Vianoc mozem pouzit? V podmienkach som sa o tom nedocital.
Este som to neskusal. Dam ti vediet cez vikend. Ale ja si myslim, ze s tym problem nebude.
Ares011
Star
Star

Re: Najoblúbenejšie lyžiarske strediská

Príspevok od používateľa Ares011 »

Aj ja idem, uz zajtra, dufam, ze s tymi skipasmi nebude ziaden problem.
kotlas666 : My mame toto za 10 €

Kód: Vybrať všetko

http://www.vilagitka.sk/
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

snowpark Kavečanyyy!!! :D :D :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

lopušná dolina/strbske pleso
kotlas666
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kotlas666 »

Ares011 napísal:Aj ja idem, uz zajtra, dufam, ze s tymi skipasmi nebude ziaden problem.
kotlas666 : My mame toto za 10 €

Kód: Vybrať všetko

http://www.vilagitka.sk/
to tam vizera super a aj cena dobraaaaa
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Krusetnica :lol: Pozna niekto ?? Mala dedinka na orave :D
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

kotlas666 : a ja bolo :)
Jarabi : poznam, min. rok som tam bol a dalo sa to, chcel by som ist este do rakuska, klasika semmering :)
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Heey ? A kde bývaš ?? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bol som v utorok v Jasnej. Prisiel som okolo desiatej, kupil listky a isiel lyzovat. Fungovala len lanovka s detskym svahom, kde som sa musel palickami pohanat dole kopcom, aby som prisiel ku lanovke. Potom sme poculi, ze sa rozpravaju na lanovke, ze ide aj lanovka vedla, takze bolo potrebne preslapat asi 200 metrov pesi ku druhemu svahu do kopca, kde uz isli dalsie dve lanovky a aj svah bol podstatne luxusnejsi. Sklamanie vsak nastalo pri vyzuvani a nakladani lyzi do auta, ked jedna lyza obsahuje ryhu v hlbe asi pol centimetra, ktora tam vznikla pravdepodobne od kamena.

Dat sa dzus 2,50 eur, za klobasu s malou kopkou hranoliek 6,50 eur a za rezen s hranolkami 8 eur, tak to je bordel. Taketo ceny maju v Alpach v Rakusku, avsak tam je ina lyzovacka, ine sluzby, ine porcie a koniec koncov aj ine platy. Niektore strediska ponukaju za jednorazovy poplatok 7 eur neobmedzene jedlo, to znamena, ze si zaplatim 7 eur, dam si 4 klobasy, 3 porcie hranoliek, dva dzusy, potom si este pojdem vziat dva rezne a kilo ryze k tomu. Ale aby v Jasnej pytali 8 eur za smiesny rezen s par hranolkami, tak to je na smiech.

Nech si TMR robi reklamu na Jojke, aka je Jasna najlepsia na Slovensku, podla mna to vsak bolo uplne fiasko - od zladovatelej cesty s kolajami, po parkovisko, dlhe slapanie k podkladni & lanovke, slapanie z dovodu lyzovania na normalnom kopci a alpske ceny - hnus a des.
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

No ja som bol včera na Kubinskej Holi a neskutočne sa mi tam páčilo. Včera aj dnes mali vstup zadarmo deťom do 18rokov tak som to využil. Aj keď som stál prvý krát na snowboarde a som poriadne dolámaný, tak som si fajne zajazdil. Mali spustený aj vrchný vlek kde bola poriadna hmla a fujavica. Jedine čo mi na tom vadilo že na vrchnej zjazdovke bolo miestami blato, ale tomu sa dalo v pohode vyhnúť.

Takže spokojnosť. :)
123455
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 123455 »

Jasna, Tatranská Lomnica , Semering
luk123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa luk123 »

Krynica Poľsko perfektne svahy asi 2,5 hod z kosic svahy 12 ako letisko len dolu kopcom :D odporucam bol som v chate uplne hore na svahu hned po ranajkach sa spustit dole super
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Naahodou nema niekto zvysne 2 kupony z plus7dni ktore sa daju vyuzit v Jasnej? Pripadne by som aj kupil za nejaku rozumnu cenu. Cim skor potrebujem.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Inac, ako to funguje s tymi kuponmi? Tam pri tej registracii sa zadava aj meno? Ak mam doma viacej listkov, musim na ne lyzovat len ja? A moze ich byt na jedno meno viac, alebo len jeden?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Prave som sa vratil z Pyreneji, posledne dni som si velmi dobre zajazdil v stredisku ST. Lary... Viac menej sme mali stastie, siel som so spoluziakmi cize ako pre skupinku studentov by nas den stal nejakych 19 eur, ale kedze sme mali jednu specialnu kartu ktora funguje viac menej v celych pyrenejach, tak nas den na svahu stal len 14 eur!!! Mali sme prenajati byt priamo v stredisku, kde nas prekvapili nocne bary so skutocne dobrou zivou hudbou... Na svahoch sme nejedli, kazdy den nam spoluziacky nieco pripravili :P

Ohladom svahu, tak az na jeden den, kedy bola miestami zjazdovka kusok zladovatela nam bolo super... ked clovek videl pokladne pomyslel si ze bude cakat tyzden na lanovku, ale nic take nas necakalo, stale boli prazdne, to je to caro velkych stredisk... 100km nie su Alpy ale aj tak je to dost velke...

celkovo za 200 eur krasny apartman na 7 noci (bazen, sauny, masaze....), 6 dni na svahu, jedlo... co si viac popriat!
tazkopovedat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tazkopovedat »

Jasna je diskutabilna, ale je to naj co na Slovensku zatial je. Neodsudzoval by som ju napr. koli cenam v bufete, ci zazitku s malo spustenymi lanovkami. Aj mne sa stalo, ze som si radsej slapal s kamosmi hore na chopok a odignorovali sme rady na minime spustenych lanovkach. A to sme mali listky kupene...Bufetom sa vyhybam, ale pokial im tam ludia chodia aj pri tych cenach, nemaju predsa dovod ich znizovat. A preco najlepsia? najviac zjazdoviek, rozneho typu, fajnovy park na Brhliskach s lahsimi prekazkami, siroka freeride zona, dlha sezona. Clovek si tu ich komerciu nevsima ked sa mu dobre jazdi.

Z vacsich stredisk je pre mna najvacsie sklamanie Velka Raca (zle skusenosti, ale mozno nahoda), Certovica a Tatranska Lomnica (tam mi pride velmi uzky svah, a strmsie useky zladovatele). Naopak sa mi paci Vratna a Zverovka-Spalena...V tej Spalenej max na 2,3 dni potom to je nuda, chyba tam bud park alebo rychlejsia lanovka. Ale krasne okolie a priroda podla mna.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ja som bol pred pár dňami tiež v Jasnej.
- na Slovensku ej to NAJ, čo sa týka ponuky svahov a služieb / na cenu nehľadím teraz
- rady neboli žiadne, max doba čakania bola minútu, možno dve.
- ceny sú vysoké, no dá sa najesť/napiť aj lacnejšie. (vyhýbať sa všetkým kopulovitým stánkom , niekto určite vie čo myslím :D) - pri "somárskej" v okolitých reštikách je denné menu už za 3,50€
- svahy boli pekne upravené

celodenný lístok na Raču stojí tuším 25€ ? ... a do Jasnej 31€ ... tých cca 6€ je naozaj minimálny rozdiel. A pri tom výbere svahov nemám čo riešiť.

Jediné čo mi ešte v Jasnej ako tak chýba je večerné lyžovanie. Jedna slalomárska trať a jedna trať pre začiatočníkov je si myslím naozaj málo!

+ zo Záhradiek z parkoviska by mohli k vleku spraviť aspoň veľký dopravníkový pás :D ... veď kým sa človek hore vyštverá tak už nemá ani síl lyžovať :D
dirty_roots
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dirty_roots »

Zdravím, dúfam že je vlákno považované za stále aktívne, kedže ide zas sezóna :)
Čo hovoríte na Kubínsku hoľu ?
Prílohy
kubinska hola
kubinska hola
Napísať odpoveď