Terraria
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Terraria
ludia chcem sa spytat ci nepoznate nejaky dobry server kde hravate ci kazdy hra len singlac?
-
Croven
Star
hravam singlac,robim svoj svet podla seba
Tiez singlac. Kym nespravia trochu intuitivnejsi MP alebo kym nezabuduju Steamworks podporu tak to budem hrat len solo.
-
Croven
Star
MP sa podla mna oplati len ked to hras s kamosmi,tak aby ste hrali narovnako,ja nemam rad ked sa pripojim na niaky server a tam vsetci su 2x lepsie natom ako ja
-
Fatall
Medium Star
mne sa stala teraz taka vec som sa napojil na nejaky server kde bolo asi 20 ludi a pvpckovali medzi sebou, z razu zabili nejakho borca a vypadlo z neho vela itemov podaril sa mi celkom pekny ninja loot zobral som si molten helmet, molten greaves a molten hamaxe, na terraria wiki som si pozrel tie itemy vyzera to celkom solidne, najlepsie ze postava je uplny noob vcera som to len zacal odznovu hrat 
-
Croven
Star
no ja som si vsetko pekne sam vycraftil a to v pohode
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2011, 13:40)
poslusne hlasim Wall of Flesh bol zdolany
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2011, 13:40)
poslusne hlasim Wall of Flesh bol zdolany
Pekne
Ako si ho zdolal ? Aku si mal vybavu ?
-
Croven
Star
Molten armor,ako zbran som pouzil Minishark s meteor shotmi a dorazil som ho so Starcannonom. A potiony som pouzil:Ironskin Potion,Magic Power Potion,Obsidian Skin Potion,Regeneration Potion,Thorns Potion,Water Walking Potion. Najdolezitejsie potiony su Obsidian a Water walking. Samozrejme treba mat 400hp. Moja defens je 29 bez toho ironskin potiona. No a teraz je to celkom tuhe
tie prisery dafaju aj niake debuffy,naprikla ze sa ti armor znisi o 1/2 coz je dost 
-
Neuralizer
Expert
inak ked vypijes water walking tak uz netreba obsidian skin, lebo lava ti potom neubera nic ked po nej chodis, len ked si v nej.
-
Croven
Star
tento novy svet je celkom tazky 
//2x som si u goblina klikol na refoge a hned legendary
//Mam jeden problem. Nikde nemozem najst Mithril ore,bol som skoro vsade aj v underworlde aj som pouzil program More Terraria,ktory vykresli mapu a oznaci kde sa jednotlive suroviny nachadzaju,vsetky som nasiel az na mithril a adamantite ore,niake napady?
//uz viem,stacilo rozbit dalsie oltare
//2x som si u goblina klikol na refoge a hned legendary
//Mam jeden problem. Nikde nemozem najst Mithril ore,bol som skoro vsade aj v underworlde aj som pouzil program More Terraria,ktory vykresli mapu a oznaci kde sa jednotlive suroviny nachadzaju,vsetky som nasiel az na mithril a adamantite ore,niake napady?
//uz viem,stacilo rozbit dalsie oltare
-
Qerten
Medium Star
keď chcem s kamošom hrať, musím mať externú IP alebo je to nejak opatrené?
-
Croven
Star
normalne bud cez hamachi,alebo po lane
Inac ako postupujete s hard mode bossmi ? Uz som uspesne zdolal Destroyera a Skeletron Prime-a. Najvacsi problem mi robia The Twiins.
-
Neuralizer
Expert
Destroyer je najlahsi, pretoze z neho lietaju mechanicke oci, ktore dropuju srdia....takze destroyer vas viac menej healuje.
U skeletrona prime sa treba hlavne uhybat jeho 4 koncatinam a strielat ho niecim do hlavy....cim skorej je hlava dole, tym skorej je mrtvy cely, netreba sa srat nicenim jeho koncatin.
The Twins je najtazsi, hlavne ked hrate single player...vtedy vam najviac pomoze si spravit gravitationy a vo vzduchu sa uhybat jeho strelam.
Na uhybanie pred destroyerom a skeletronom p. je dobre si spravit arenu s drevenymi plosinami.
Na vsetkych bossov vzdy pouzivam ironskin potion, regeneration potion, magic power potion.
Pouzivam Laser Rifle (dropuje WoF), kedze to zere manu, treba si u wizarda kupit aspon 99 greater mana potions a k tomu si vycraftit tuto vecicku http://terraria.wikia.com/wiki/Mana_Flower
a mozte strielat neobmedzene.
To je moja strategia
sorry ze to je dlhe.
//na tie potiony treba vzdy zohnat daybloom, ktory sa v hre malo vyskytuje, pokial nejaky najdete, tak si ho pestujte v kvetinacoch, lebo na zemi mi ani jeden nevyrastol ...mam na to asi 20 kvetinacov
U skeletrona prime sa treba hlavne uhybat jeho 4 koncatinam a strielat ho niecim do hlavy....cim skorej je hlava dole, tym skorej je mrtvy cely, netreba sa srat nicenim jeho koncatin.
The Twins je najtazsi, hlavne ked hrate single player...vtedy vam najviac pomoze si spravit gravitationy a vo vzduchu sa uhybat jeho strelam.
Na uhybanie pred destroyerom a skeletronom p. je dobre si spravit arenu s drevenymi plosinami.
Na vsetkych bossov vzdy pouzivam ironskin potion, regeneration potion, magic power potion.
Pouzivam Laser Rifle (dropuje WoF), kedze to zere manu, treba si u wizarda kupit aspon 99 greater mana potions a k tomu si vycraftit tuto vecicku http://terraria.wikia.com/wiki/Mana_Flower
a mozte strielat neobmedzene.
To je moja strategia
//na tie potiony treba vzdy zohnat daybloom, ktory sa v hre malo vyskytuje, pokial nejaky najdete, tak si ho pestujte v kvetinacoch, lebo na zemi mi ani jeden nevyrastol ...mam na to asi 20 kvetinacov
Destroyer je fakt asi najlahsi.
Pouzivam na neho Legendarny PhaseSaber a padne asi po 2 minutach.
Skeletron Prime bol tiez lahky. Pouzil som 3 kusy Gravitacneho potion-u a vycraftil som Unreal Megashark. Ten tiez padol po 4 minutach
Ale The Twins sa mi zatial nepodarilo zabit
S Daybloom nemam problem. Mam na to 2 kvetinace ale ja ich sadim do zeme a rastu sice pomaly ale ked maju pri sebe zdroj svetla tak cca na druhy den zvykne vyrast.
Skeletron Prime bol tiez lahky. Pouzil som 3 kusy Gravitacneho potion-u a vycraftil som Unreal Megashark. Ten tiez padol po 4 minutach
Ale The Twins sa mi zatial nepodarilo zabit
S Daybloom nemam problem. Mam na to 2 kvetinace ale ja ich sadim do zeme a rastu sice pomaly ale ked maju pri sebe zdroj svetla tak cca na druhy den zvykne vyrast.
Mam taky problém nechce mi spustiť terrariu.
Ukazuje mi toto:
To runthis application,you first must install one of the folowing versions of the .NETFramework:
v4.0.30319
Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .NET Framework.
Co s tím?? Díky za odpoved za to si zaslúžite aj

Ukazuje mi toto:
To runthis application,you first must install one of the folowing versions of the .NETFramework:
v4.0.30319
Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .NET Framework.
Co s tím?? Díky za odpoved za to si zaslúžite aj
Potrebujes .Net Framework 4.
Skus odtial stiahnut a nainstalovat http://www.microsoft.com/download/en/de ... x?id=17851
Skus odtial stiahnut a nainstalovat http://www.microsoft.com/download/en/de ... x?id=17851
To uz som robil ale neslorochedo napísal:Potrebujes .Net Framework 4.
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 20:18)
tak co s tim pls poraddonko18 napísal: To uz som robil ale neslo
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 20:19)
Stale mi ukazuje to isterochedo napísal:Potrebujes .Net Framework 4.
Mas original kupeny na steame ?