uz neviem co s frajerkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: uz neviem co z frajerkou

Príspevok od používateľa javatar »

Tak u mojej priatelky by sa potom ten rozhovor tymto stylom bol chopny pretiahnut aj na par dni....
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

javatar napísal:Tak u mojej priatelky by sa potom ten rozhovor tymto stylom bol chopny pretiahnut aj na par dni....
Ak jej dá najavo, že s ňou bude o tom komunikovať len v chvíľach bez divadielka a že na neho tieto hry neplatia, tak ver mi, že skôr či neskôr sa naučí zmeniť svoj prístup.

Veci vyriešite len komunikáciou. A ako napísal Frikso, buď chlap s charakterom a vylož karty (rozumne a nie na zastávke autobusu). Nielen, že nebudeš nič skrývať a na nič sa hrať (a pravda aj tak vždy vyjde najavo), ale aj ju to môže príjemne prekvapiť a prinútiť sa zamyslieť nad jej polkou vášho vzťahu...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

whisper napísal:]Ak jej dá najavo, že s ňou bude o tom komunikovať len v chvíľach bez divadielka a že na neho tieto hry neplatia, tak ver mi, že skôr či neskôr sa naučí zmeniť svoj prístup.
dakujem - skusim :D uvidime ci sa ta moja nenauci zneuzivat ako odkladanie nutneho rozhovoru :lol:

k teme - ak nieco natahuje tak bude natahovat dalej, tvoja rada je dobre uplatnitelna ako dalsie budovanie fungujuceho vztahu, rozhodne by som radsej jednorazovo pritlacil a nenechal sa odbyt...

alebo potom kontrola sukromia - nemoralne a na psychiku nenormalne narocne ale rychle a ucinne (pokial sa vie co a ako), v kazdom pripade neodporucam (z vlastnych skusenosti - aj ked som to nakoniec nikdy neolutoval lebo som prisiel na veci na ktore by som inak velmi neprisiel ale ten bordel v hlave a v citoch...)
jayray
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jayray »

je to taka psychologia , to s tymi pokecmi, fb atd atd.. clovek je do toho tak zazraty, ze aj tu realitu a pocity prenasa do internetu. t.z. ze sa jej nieco stalo (podviedla ta, prestala ta mat rada,atd atd) a jednoducho psychika jej kazala aby sa spravala mimo liniu doteraz povazovanu za normalnu vo vasom vztahu.. cize TAJNOSTI ! Vsetko zrazu utajuje,sprava sa na FB divne atd. Ked ta baba miluje,tak to chce ukazat vsetkym,ta ne? kazdopadne, clovek uz takymto spravanim dostava do hlavy chrobakov a ver mi ze ta to za chvilu uprace a budes z toho na kaluz.. to ze baba place , ked pocuje slovko o rozchode, tak to je ich prirodzeny talent a obrany schopnost.. ale pravda je ina, kruta.. ze ani oni tomu neveria, co robia,cize to nemyslia vazne. Nevidim do toho do akej mieru ju mas rad, lubis, ale ak sa v hlave zamyslis nad tym, ze je ta prava a stoji za to o nu bojovat (z dlhodobeho hladiska,pozri sa do buducnosti) tak bojuj. a s tym sexom , to tiez nasvedcuje, ze je tym bud znechutena, zazila lepsie, alebo ju to uz nebavi.
passaris
Amateur
Amateur

Re: uz neviem co s frajerkou

Príspevok od používateľa passaris »

no tak mam novinky :D

kazdy vecer volame cez skype takze si rospravame co robime a tak, a pred tyzdnom a pol sme volali, a ked sme sa rozlucili na dobru noc tak som jej este napisal: "skoro vzdy vijde pravda na vrch, bol by som rad keby som to pocul z tvojich ust a vsetko by som zabudol... ked dojdes domov"
a na to uz neodpisala
tak som si trochu zmenil spravanie, zacal som chodit von, trochu ju ignorovat, potom ma prestalo trapit co robi na facebooku a tak, uz ma to nezaujimalo, a teraz sa ona zacala zaujimat co robim s kym chodim von, posledny tyzden a pol bol uplne v pohode, ziadne hadky, nic
Konecne sa mi vratil aj zmysel pre humor a kazdy vecer tak viac menej zo srandy doslo k debate o facebooku a som povedal ze sa tesim na debatu ked dojde domov :D a ona ze preco, no lebo ze nema ziadny dvovod, tie vyhovorky co mi trepla tak su voloviny a toto som jej hovoril tak zo smiechom. no a dneska sa mi priznala konecne ze ju balil chalan, a ze si to schovala aby on nevidel ze je zadana a ze boli vonku na diskoteke a raz na veceri, a tak, ale ze sa neboskavali ze vzdy otocila hlavu ked sa pokusal (no a toto sa mi tiez nejak nechce verit) no a ze to skoncila ze chce len mna ze ma velmi miluje ze si to uvedomila..... atd.
ja som jej na to este nic nepovedal bral som to v pohode, dokonca som sa tesil ze som mal pravdu ( :D tomuto nechapem ani ja ale co uz )
viac menej, nic to somnou neurobilo ked mi to povedala
ona si mysli ze to bude teraz vsetko ok az na to ze tej debaty sa nevihla ked dojde domov, to som jej povedal ze sa este porospravame,

noo a co teraz, dojde domov, porospravame, tutu mutu :D a neviem co dalej, mam jej verit ze ma miluje a ze sa to nezopakuje, mam jej dat kopacky, co by ste robili vy?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

eh...sice ta nepodviedla ale uz aj to co robila neni celkom koser, neviem ci by som takej osobe este dokazal verit...skusit to mozes ale byt tebou, uz by som ten vztah nebral az tak vazne ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

kazda zena ma v sebe tuzbu byt obdivovana vsetkymi ale aj by si ju mala drzat na uzde... ty si ju poznas lepsie aby si to odhadol (lebo som poznal zensku ktora dokazala flirtovat s hocikym ale jasne ovladala situaciu a na telo si nepustila nikoho (teda flirtom ju clovek nezbalil))
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a to mala byť osoba, ktorej by si mal veriť...ale naozaj veriť...bez ohľadu na to, či sa otočila alebo nie...prečo schovávala statusy...prečo bola taká nerozhodná?...vidno, že nevie čo chce...dnes chce teba, zajtra bude chcieť jeho...rozhodne by som do tohoto nešiel s tým, aby z toho bol vážny vzťah na celý život...môžeš si ju držať pri sebe na sex a tak...ako som písal predtým...neinvestuj do nej, pokračuj v prístupe "mám na saláme", lebo si očividne ani iný prístup ten vzťah nezaslúži a postupne sa obzeraj po inej...po takej, ktorá bude vedieť čo chce...bude rozhodná...a keď sa jej nejaký truľo opýta, či sa s ním nevyspí, tak mu napľuje do xichtu...
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

co by sme robili my?..
Rob to co chces ty,nie? Nechaj si ju na radovanky alebo ju odkopni alebo s nou planuj "buducnost" ;)
jayray
Novice
Novice

passaris napísal:no tak mam novinky :D
noo a co teraz, dojde domov, porospravame, tutu mutu :D a neviem co dalej, mam jej verit ze ma miluje a ze sa to nezopakuje, mam jej dat kopacky, co by ste robili vy?

uz som ti na to odpovedal.. cize moje slova sa potvrdili.. jasan ze ta podviedla.. co cakala,ked chodi von z inym chalanom,ktory ju pozyva na rande ? proste mala odmietnut.. taka je pravda.. ale ona nie.. a ver mi , ze ked to nedokazala raz, tak to spravi aj viac krat a inokedy.. osobne si myslim ze uz s nou len marnis cas, a debatami nevyriesi nic, len to ze s teba urobi dementa.sorry

otazka na teba : podviedla ona niekoho v predoslych vztahoch a tak? priznala sa ti s niecim takym ?
passaris
Amateur
Amateur

jayray napísal:

uz som ti na to odpovedal.. cize moje slova sa potvrdili.. jasan ze ta podviedla.. co cakala,ked chodi von z inym chalanom,ktory ju pozyva na rande ? proste mala odmietnut.. taka je pravda.. ale ona nie.. a ver mi , ze ked to nedokazala raz, tak to spravi aj viac krat a inokedy.. osobne si myslim ze uz s nou len marnis cas, a debatami nevyriesi nic, len to ze s teba urobi dementa.sorry

otazka na teba : podviedla ona niekoho v predoslych vztahoch a tak? priznala sa ti s niecim takym ?
no priznala, vraj to uz z jej chalanom nebolo ono, ze furt tam bolo napatie, ze mu chcela dat kopacky ale on sa vyhrazal ze si nieco spavi, tak ze chodila s nim dalej a potom ze chodila s inym a ze to potom nejak skoncilo
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja jej neverim ani to, ze tam neboli ziadne bozky a ze dala hlavu nabok. Pride mi to moc nezvycajne na dievca, ktore kvoli chalanovi, ktory ju bali a paci sa jej, by davala nabok hlavu. Mozno chalan zistil, ze ta nechce opustit, tak sa nanu vysral. Ktovie.
Takychto zien najdes vsade, takze kasli nan.
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

zisti kto to bol a "dej mu co proto" :D
passaris
Amateur
Amateur

Jedy napísal:zisti kto to bol a "dej mu co proto" :D
nechapem?
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

myslel to tak že si máš zistiť s kím ťa podviedla(ak tak) a maš ho zbiť :-) ..... aspon teda myslím
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

passaris napísal:no tak mam novinky :D

kazdy vecer volame cez skype takze si rospravame co robime a tak, a pred tyzdnom a pol sme volali, a ked sme sa rozlucili na dobru noc tak som jej este napisal: "skoro vzdy vijde pravda na vrch, bol by som rad keby som to pocul z tvojich ust a vsetko by som zabudol... ked dojdes domov"
a na to uz neodpisala
tak som si trochu zmenil spravanie, zacal som chodit von, trochu ju ignorovat, potom ma prestalo trapit co robi na facebooku a tak, uz ma to nezaujimalo, a teraz sa ona zacala zaujimat co robim s kym chodim von, posledny tyzden a pol bol uplne v pohode, ziadne hadky, nic
Konecne sa mi vratil aj zmysel pre humor a kazdy vecer tak viac menej zo srandy doslo k debate o facebooku a som povedal ze sa tesim na debatu ked dojde domov :D a ona ze preco, no lebo ze nema ziadny dvovod, tie vyhovorky co mi trepla tak su voloviny a toto som jej hovoril tak zo smiechom. no a dneska sa mi priznala konecne ze ju balil chalan, a ze si to schovala aby on nevidel ze je zadana a ze boli vonku na diskoteke a raz na veceri, a tak, ale ze sa neboskavali ze vzdy otocila hlavu ked sa pokusal (no a toto sa mi tiez nejak nechce verit) no a ze to skoncila ze chce len mna ze ma velmi miluje ze si to uvedomila..... atd.
ja som jej na to este nic nepovedal bral som to v pohode, dokonca som sa tesil ze som mal pravdu ( :D tomuto nechapem ani ja ale co uz )
viac menej, nic to somnou neurobilo ked mi to povedala
ona si mysli ze to bude teraz vsetko ok az na to ze tej debaty sa nevihla ked dojde domov, to som jej povedal ze sa este porospravame,

Told you! :)

Som rád, že si si spravil jasno a poriešil to s ňou s chladnou hlavou. Teraz si drž svoj kurz, uvidíš, ako sa to vykryštalizuje.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

WUAAAA YES .... mali sme pravdu, jasne ze v tom bola zrada !!! :twisted: :twisted: :twisted: Typicke dievca.
passaris
Amateur
Amateur

no :D mali

a diky za rady, pomohli mi dost

ty co tu pisali ze som debil ked si vsimam take blbosti na facebooku: no kto je teraz debil? :D
jayray
Novice
Novice

[quote= no priznala, vraj to uz z jej chalanom nebolo ono, ze furt tam bolo napatie, ze mu chcela dat kopacky ale on sa vyhrazal ze si nieco spavi, tak ze chodila s nim dalej a potom ze chodila s inym a ze to potom nejak skoncilo[/quote]

baba ktora podviedla uz nejakeho chalana, to bude robit kazdemu dalsiemu... tym chcem povedat, ze je uz raz taka..
kamo , zbal jej vsetky veci, drbni jej pred dom a nedvihaj tel, neodpovedaj na sms, proste total ignore.. ako som to spravil ja..
ked budete dobry, porozpravam vam moj pribeh :D
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

nie dakujem :D a ked uz tam v inej teme....

aby som nebol ot......ja som ti to vravel ze nieco nie je v poriadku :) nic nie je len tak..vsetko ma svoje dovody
Napísať odpoveď