Felicia LPG

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

Felicia LPG

Príspevok od používateľa NIFO »

Zdravim mam feliciu na LPG a chcem poradit ako spravit kufor aby som mal rovnu plochu kedze tam je nadrz tak je to tam teraz nerovne neda sa tam nic polozit chcem tam dat subwoofer + zosik a potrebujem rovnu plochu ja som rozmylal ze po krajoch urobit z drevenych hranolov konstrukciu a potom nato dosku .... tak posielajte napady.

Dakujm.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Felicia LPG

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

tie dreva nie su zle napady, tusim som to u nikoho uz videl ..kazdopadne potom daj fotky jak ti to vyslo, tiez by som potreboval nieco take spravit
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to maš 200l nádrž ked sa ti tam nezmesti subač a zosík ? ?? prípadne si kup novú nádrž ktorá sa dáva miesto rezervy , ak ti nebude vadiť že budeš jazdiť bez rezervy ( vela ludi to tak má )
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

Zaxman napísal:to maš 200l nádrž ked sa ti tam nezmesti subač a zosík ? ?? prípadne si kup novú nádrž ktorá sa dáva miesto rezervy , ak ti nebude vadiť že budeš jazdiť bez rezervy ( vela ludi to tak má )
Ved ja mam tu nadrz ktora je miesto rezervy ale je to tam nerovne ten kobercek je pokriveny lebo nadrz je velka ....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ta disková nádrž býva o trocha vyššia, ako je ten priestor pre rezervu.
Koberec v kufri feldy má zo spodu take tenke plato, takže ten koberec vyzerá tak, že je rovný, akurát smerom ku krajom ide mierne z kopca.
Ak to chceš mať silou mocou rovné, tak to niečim vypodlož. Buď hranolčeky v rohoch alebo dosky po celej dĺžke (vyskladať rošt), ak tam plánuješ prevádžať kovadlinu a bojiš sa, že sa to prevali.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pod kobercom je tenky sololit, ktory je uplne naprd ... takze pod koberec nejaku MDF, alebo nieco - proste hocico pevnejsie ako stavajuce riesenie ... nejake preliezky by som tam asi nevytvaral ... bude ta to srat zakazdym, ked budes chcet zdvihnut to dno a navyse sa to bude rozne hybat, pracovat, vrzgat, rezonovat, klepat a neviem este co :-) ...
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

nordkapp_pb napísal:pod kobercom je tenky sololit, ktory je uplne naprd ... takze pod koberec nejaku MDF, alebo nieco - proste hocico pevnejsie ako stavajuce riesenie ... nejake preliezky by som tam asi nevytvaral ... bude ta to srat zakazdym, ked budes chcet zdvihnut to dno a navyse sa to bude rozne hybat, pracovat, vrzgat, rezonovat, klepat a neviem este co :-) ...
No saomzrejme ze by som to nerobil jak gadzo :D to by som vsedko dobre pripevnil prisruboval k sebe a pristup k nadrzy by bol zvlast otvor

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2011, 23:17)
Este sa takto opitam moze bit vobec v LPG Subwofer ? :D nechcem letiet cez cele mesto :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

bit nemoze, riskujes poskodenie nadrze ... ale byt by aj mohol, tam nevidim problem ;-) ;-)
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

Este sa opitam mam dalsi problem nechcem zbytocne zakladat novu temu mam taky problem ze na benzin mi nechce ist akokeby nedostaval motor Benzin takze ma napadlo ze vimenim palivovi filter a budem dufat ze to pojde no zatial som sa k tomu ale nedostal ale ak sa z tim niekto stretol alebo vie povedat oco ide a ake mozu bit este moznosti a poruchy tak napiste ...
Napísať odpoveď