Za kolko asi predam tuto zostavu (i7,12G ram)
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Za kolko asi predam tuto zostavu (i7,12G ram)
no priznam sa, ze tiez planujem na januar novu zostavu, tak reku trosku sa necham inspirovat...ale tie ceny su pre mna statneho zamestnanca doslova masaker
len tie ramky stoja tretinu mojho platu, takze idem pozriet nizsiu cenovu kategoriu
thx..
-
xH4wK
hmm alza ma chce asi znova vytocit, druhy den a este ani nemam info o tom ze bola objednavka expedovana, no zazrakom je na webe ako vybavena...
no som teda zvedavy.
no som teda zvedavy.
Neboj nie si jediny objednaval som 5teho a dnes ani muuu..Ak dnes nepride mail ze expeduju tak stornujem 
-
xH4wK
Tak co mam na to povedat... po telefonate:
RE: obj.č. xxxxx zaseklá na VGP
Inbox
x
xxxxxx - Alza.cz [email protected]
5:01 PM (2 minutes ago)
to me
Dobrý den,
Provedl jsem urgenci zpracování Vaší objednávky na oddělení expedice. Omlouvám se za vzniklé potíže.
V případě jakýchkoli dalších dotazů jsem Vám samozřejmě i nadále k dispozici.
Zachovejte prosím historii této zprávy, usnadní to její zpracování.
S pozdravem
xxxxx – Alza.cz
podpora obchodního oddělení
-
Michaelo
Hardcore addict
Ty bud rad. ja som na Roccat kone a Roccat sense u PGS cakal vyse roka 
Teda po mesiaci som ju stornoval (potvrdili to) a aj tak mi dosla po roku
No co, mama to zaplatila heh. Inac by sla s5
Teda po mesiaci som ju stornoval (potvrdili to) a aj tak mi dosla po roku
-
xH4wK
Tak CPU uz je doma... samozrejme kvoli alze teraz budem cakat na MB a RAMky az do pondelka (v najlepsom), myslim ze po skusenostiach za posledny mesiac u mna skoncili nadobro.
-
Outsider
Star
Alza je spolahliva iba, ked si pre tovar prides osobne 
-
xH4wK
No vyzera to tak ... na infolinke stale vyhovorky ze su vianoce atd... ale koho to pre boha zaujima ? ja nechcem cakat na tovar tyzden ved preto kupujem cez alzu, kvoli kvalite a rychlosti... uz ma fakt vytocili ... som chcel cez vikend uz bezat na lga2011 a nemozem kvoli nim.
-
Outsider
Star
Hovoris jakeby ti ta 2011 niak rapidne zdvyhla vykonH@wk napísal:No vyzera to tak ... na infolinke stale vyhovorky ze su vianoce atd... ale koho to pre boha zaujima ? ja nechcem cakat na tovar tyzden ved preto kupujem cez alzu, kvoli kvalite a rychlosti... uz ma fakt vytocili ... som chcel cez vikend uz bezat na lga2011 a nemozem kvoli nim.
-
typek61
Darca
zda sa to len mne alebo ten procak je niejaky velky? 
-
xH4wK
By si sa divil... pri SLI ma novy socket dostatocny boost.. ved uvidis coskoro ked prijde porovnanie na PCtuning uz to slubovaliOutsider napísal: Hovoris jakeby ti ta 2011 niak rapidne zdvyhla vykonJa myslim, ze v porovnani s tym, co si mal doteraz to skoro nebudes ani citit, teda mozno kedze neviem jak 4-jadro v porovnani s tym co tam das teraz dokaze uzivit 2x gtx580.
Ved na to co v sebe schovavatypek61 napísal:zda sa to len mne alebo ten procak je niejaky velky?
-
Outsider
Star
Ked len v Sli tak nic pre mna. Este je to ale predrazene doska+procak= 800€ ?
Ja na 2011 planujem hopsnut ku koncu 2012. Mozno dovtedy reasearchnu niaky super socket 
-
xH4wK
Nuz, nakoniec som zmenil dosku za Asus Rampage IV Formula a pockam si na nu 
kvoli tomu ako ma deluxe sharovane linky pre pci-e.. keby ze chcem napojit aj zvukovku tak musim do horneho bieleho slotu (pretoze ten nema shared linky s hornym x16 slotom) co by vadilo hornej grafike, dolny biely slot uz ma shared s dolnym x16 modrym a keby tam dam zvukovku pojde len na x8
kvoli tomu ako ma deluxe sharovane linky pre pci-e.. keby ze chcem napojit aj zvukovku tak musim do horneho bieleho slotu (pretoze ten nema shared linky s hornym x16 slotom) co by vadilo hornej grafike, dolny biely slot uz ma shared s dolnym x16 modrym a keby tam dam zvukovku pojde len na x8
-
Maxpayne
Light Professional
no a rozdiel medzi x16 a x8 je 1-2fps 
presne takých zákaznkov ako je "H@wk" tento trh teraz potrebuje 
-
xH4wK
Takze kedze uz mam new socket (http://www.hojko.com/post1757099.html#p1757099) tak mozte pomaly pisat do SS o komponenty... nieco co sa bude dat postou viem zaslat postou a nieco cez UPS (drahsie) zalezi na vas
Pozn.: RAMky mam teraz nahodene stare takze az ked mi dojdu nove tak budu stare na predaj
Pozn.: RAMky mam teraz nahodene stare takze az ked mi dojdu nove tak budu stare na predaj