Problém z externým diskom
Problém z externým diskom
Mám taký problém externý HDD my padol na zem aj keď ešte pracoval myslel som že už nepôjde ale išiel síce sekali filmy a keď som chcel skopírovať súbor tak my napísalo nejakú chybu cyklických údajov čí čo tak som sa rozhodol že ho naformátujem a pri formátovaní my vybehlo že systém Windows nemôže dokončiť formátovanie a potom keď som ho znova zapol tak už len keď ho otvorím tak pitá formátovanie ale to nejde ani s programami mohli by ste my s tým nejako pomôcť ??? Ďakujem
Typ externého disku : http://www.pricemania.sk/katalog/pevne- ... y-2996911/
Prosím o pomoc. Ďakujem
Typ externého disku : http://www.pricemania.sk/katalog/pevne- ... y-2996911/
Prosím o pomoc. Ďakujem
Re: Problém z externým diskom
reklamacia. Samozrejme nehovor ze ti padol na zem
No tak to urcite nepoviem ale okrem reklamacie este neni ina moznost ??
-
vladenko007
VIP
No to vieš keď to spadlo na zem mohlo dojsť k mech. poškodeniu.
A to ti potom žiadny soft. nepomôže.
A to ti potom žiadny soft. nepomôže.
Veď ja viem ale on my ešte par dni potom išiel a dal som ho formátovať a tam my vybehla tabuľka že Windows nemôže dokončiť formátovanie a ani cez iné programy to nešlo a teraz my ho už ani nezobrazuje v Tomto počítači.
ale nechapem co riesis, ak si kupoval v kamennom obchode tak uz si mohol mat novy disk doma. Castokrat len vymenia kus za kus a neriesia.
-
vladenko007
VIP
No práve že sa nemusel poškodiť celý ale iba ta platňa a hlava ktorá práve zapisovala.
Kedže kvoli thajsku sú teraz HDD strašne drahé skúsil by som to reklamovať ako ti odporúčili hore.
Každopádne by som s ním už rozlúčil.
Kedže kvoli thajsku sú teraz HDD strašne drahé skúsil by som to reklamovať ako ti odporúčili hore.
Každopádne by som s ním už rozlúčil.
Ale neviem ci ked ho dam reklamovat ho nebudu rozoberat lebo na nom navonok nevidno ze padol ale ak ho rozoberu a neco najdu tak mi ho asi tazko reklamuju.
Tak ti ho vratia, koli neuznanej reklamacii. Lepsie uz na tom aj tak nebudes. Ale ako pisem, vacsina kamennych obchodov meni kus za kus
Tak to dufam ze vimeni len kus za kus ale myslim ze nie lebo te ja taky mali obchod.
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2012, 18:47)
Hardisk mam Doma a reklamaciu uznali tak som rad

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2012, 18:47)
Hardisk mam Doma a reklamaciu uznali tak som rad