Vratenie tovaru

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
blackxs
Amateur
Amateur

Vratenie tovaru

Príspevok od používateľa blackxs »

Caute, objednal som si sveter a dosiel my uplne inej farby ako som chcel.Problem je v tom ze na tej stranke odkial som ho kupoval da sa snimy komunikovat len mailom ale niejak sa neviem dockat odpovede. Ako mam dalej postupovat?
jedna sa o slovensky int. shop.

Poslal som im tento mail:
Dňa 8.11.2011 som si u vás objednal sveter ružovej farby značky REPORTER veľkosti S.
Dňa 27.11.2011 som vám písal mail v akom štádiu riešenia je moj sveter. Samozrejme odpovede som sa nedočkal. Hlavná vec že na stránke mate napísane (odpovieme vám najneskôr do 24 hodín).
Neviem pochopiť prečo som čakal cez 20 dní na tovar ktorý ste mali písane že je skladom!
Dňa 1.12.2011 my prišiel balík kurierskóu službou GLS.V ten deň som nebol doma tak som išiel poňho až dnes. (5.12.2011.)
Keď som ho otvoril nevedel som či sa mám smiať alebo plakať. Namiesto rúžověj farby bol zelený!!! Keby ste ma aspoň informovalí o zmene!
Tovar chcem vrátiť a tiež žiadam preplatiť všetký náklady ktoré vznikli kvoly vašej nepozornosti a musel som ich platiť ja. A vôbec ma nazaujíma že zásielky na dobierku nepreberate!!! Ja nebudem platiť za vašú nedôstojnosť.
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vratenie tovaru

Príspevok od používateľa typek61 »

ihned volaj SOI 8)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

nejaký link na ten e-shop ?
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Ružový sveter pre chlapca :-D Ach, kam speje táto doba. Prišlo mi smiešne, pretože ja osobne by som si radšej nechal ten zelený :-D.
A napíš link na ten e-shop aspoň. Ale ako vidím, ide o nedôveryhodný obchod.
A inak, v prípade reklamácie, nemáš právo na preplatenie nákladov poštovného - myslí sa to, keď posielaš tovar na reklamáciu - to poštovné sa málokedy prepláca (nie je to povinnosť predajcu). Myslím, že tak isto je to s tým poštovným - to, za ktoré ti oni tovar poslali, to tiež nie je povinnosť predajcu preplatiť ho. A tovar pri reklamácii sa na dobierku neposiela. Bude to tvoja chyba, ak to pošleš na dobierku - keď sa ti to vráti späť.
energy00
King
King

Spirit zabudol si na jednu podstatnú vec - že to nebola jeho chyba, ale chyba obchodu :)
Sp!rit
Star
Star

Chyba obchodu nie je ani to, keď sa daný tovar pokazí. Pretože málo obchodov svoj tovar aj vyrába.
blackxs
Amateur
Amateur

Spirit: moda je moda v dnesnej dobe nevidim nic zle natom ze chlapec ma ruzovy sveter. :) , tak pred 10 rokmi by som si to urcite nekupil.Bolo by to na tu dobu neprimerane.

jedna sa o stilago.sk
energy00
King
King

Sp!rit napísal:Chyba obchodu nie je ani to, keď sa daný tovar pokazí. Pretože málo obchodov svoj tovar aj vyrába.
Pletieš tu dve veci :
1. Keď sa tovar pokazí - za to predajca nemôže, je to buď chyba výrobku, alebo zlé zaobchádzanie s výrobkom
2. Keď ti pošlú inú farbu/zlú veľkosť/iný typ - to je už nepozornosť predajcu, výnimočne by sa jednalo o inú chybu, napr, že by bol tovar zle označený na krabici, alebo že by zlyhala technika a predajcovi prišla zlá objednávka, ale to by sa pri e-shopoch nemalo stávať.
Sp!rit
Star
Star

Tieto shopy čo ponúkajú prestížne značky za výrazne zľavy sú všeobecne nedôveryhodné.

Energy:
Vidím, že si nepochopil, čo som napísal, nechaj to už radšej tak.
blackxs
Amateur
Amateur

mozte to locknut niejakym zazrakom odpisali a dohodli sme sa.
Simonitta
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Simonitta »

Prosim poradte mi !!!
kupila som si "magicke natacky" v kamennom obchode,teda drogerii,kde mi nikto nevedel poradit,ze ako funguju a podobne. kupovala som si ich predvcerom a dnes som ich skusala a je to uuuplna blbost,taha to vlasy,boli to,je to nepakticke, nepohodlne,hacik ktory sa pouziva na to natacanie sa stale rozdeluje...no jednoducho ziadna magia :-).
Myslite ze mam narok na vratienie penazi.pripadne nejaku nahradu ?????
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Myslim si ze mas narok na odbornu pomoc.

//@k-:Nie, je uplne normalne kupit si v drogerii produkt s nazvom "magicke natacky" a potom ich chciet reklamovat lebo niesu vobec magicke.
Napísať odpoveď