Aku mysku?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aku mysku?
takto "zaliate v plastne" sa predavaju aj gamepady a kopec inych veci, no nikdy som s vratenim tovaru nemal problem
jednoducho predajca si nepomoze, a poskodeny obal nie je argument hodny oblbnutia zakona 
-
Michaelo
Hardcore addict
Sú zaliate ale nie tak že to nedokážeš pekne oddeliť.
Všimni si ako na alze predávajú otvorené produkty lebo ich mali napr na výstave vo vitríne za menšiu sumu (nie o moc len možno 5% max).
Všimni si ako na alze predávajú otvorené produkty lebo ich mali napr na výstave vo vitríne za menšiu sumu (nie o moc len možno 5% max).
-
cORP.
Addict
ty netrep od veci ,je jedno ci je ten obal poskodeny uplne alebo je obal poskodeny len trosku pretoze v oboch pripadoch je proste ten obal poskodeny . a nema to ziadnu vahu pri vracani tovaru do 7 dni
-
Michaelo
Hardcore addict
To je pravda. Vahu to nema ale vzdy mas na weboch napisane aby bol obal cim najmenej poruseny 
-
Pigesko
King
Pochopitelne...musia nejako vyuzit nevedomost ludi, napr taky TeaPack, ktory si to precita v podmienkach a rozbaleny tovar by sa ani len nepokusil vratit
niektore eshopy si dokonca pytaju storno poplatok, co je v rozpore so zakonom...
TeaPack: kludne si mozes objednat viacero mysiek na vyskusanie...nebudes prvy ani posledny, co vyuzije zakon
ja som si takto naobjednaval podlozky a pekne som si mohol vybrat ktora mi k mx518 sadne...
TeaPack: kludne si mozes objednat viacero mysiek na vyskusanie...nebudes prvy ani posledny, co vyuzije zakon
Tak. Mam doma tu GIGABYTE M8000X a zatial spokojnost...snima dobre a teraz ju idem odtestovat v hre
-
ToyoTires22
Novice
ja som si tiež kúpil tu gigabyte ale mám problém ju zapnút pripojím do usb a nič mi nenajde.